• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ετοιμα γυναικεια ενδυματα υψηλης ραπτικης

Αποτελέσματα για

Ετοιμα γυναικεια ενδυματα υψηλης ραπτικης

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. ISKUR BOYA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η ISKUR BOYA που ιδρύθηκε το 1990, είναι μια κορυφαία τουρκική κλωστοϋφαντουργική παραγωγική επιχείρηση με βάση το Kahramanmaras. Είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε στους μεγαλύτερους απόλυτα ολοκληρωμένους ομίλους παραγωγής της Τουρκίας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας. Ως εταιρεία top 500 στην Τουρκία, η ISKUR BOYA εξακολουθεί να επεκτείνει την παρουσία σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι διάφοροι τομείς μας περιλαμβάνουν την κλωστοϋφαντουργία, την ενέργεια, την αυτοκινητοβιομηχανία, τις ασφάλειες, τη λιανική πώληση και διάφορους άλλους κλάδους. Τα υφάσματά μας που διατίθενται σε εγχώριους και διεθνείς παραγωγούς μόδας και έτοιμων ενδυμάτων υψηλής ποιότητα αποστέλλονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε τέσσερις ηπείρους. Ως ISKUR BOYA ειδικευόμαστε στο κτενισμένο βαμβακερό νήμα, στην παραγωγή νήματος ανοικτού άκρου, στην παραγωγή συμβατικού νήματος, σε νήματα Supima, βισκόζης και Tencel, στο βιολογικό βαμβακερό νήμα, στην παραγωγή πλεκτών υφασμάτων, σε ενδύματα, στην παραγωγή υφασμένων υφασμάτων, στη βαφή υφασμάτων και στο φινίρισμα. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας! Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις πλεκτηρίου που καλύπτουν διάφορες απαιτήσεις των πελατών και μετατρέπουν νήματα υψηλής ποιότητας σε ύφασμα. Επιπλέον, διαθέτουμε μια συλλογή μηχανημάτων υπερσύγχρονης τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις μας που μας παρέχει τη δυνατότητα να παρέχουμε διάφορα προϊόντα όπως Supreme, ελαστάνη Supreme, διπλό νήμα, διπλό νήμα ελαστάνης, τριπλό νήμα Interlock, Rib, ελαστάνη Rib, Punto Milano, Punto di Roma, Camisole, Single Piqué, Crepe, Rapport και Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

  2. FAVORI TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Favori Textile που ιδρύθηκε το 2010, είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος παραγωγός χονδρικής με έδρα την Σαμψούντα της Τουρκίας που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας σχολικές στολές, φούτερ με κουκούλα και αθλητικές φόρμες. Ως αποκλειστικοί συνεργάτες φημισμένων παγκόσμιων εταιρειών, όπως οι H&M, LC Waikiki και DeFacto, διαθέτουμε τεκμηριωμένο ιστορικό παράδοσης κορυφαίων έτοιμων ενδυμάτων σε διάφορες αγορές παγκοσμίως. Η προσανατολισμένη στη χονδρική πώληση προσέγγισή μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας αποκομίζουν όφελος από αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες. Μη μια αφοσιωμένη ομάδα άνω των 150 εργαζομένων και μεγάλο χώρο παραγωγής 3.500 m2, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ενδυμάτων χονδρικής για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Εξερευνήστε τη γκάμα προϊόντων χονδρικής της εταιρείας μας που περιλαμβάνει: • Κολεξιόν σχολικών ενδυμάτων: Πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση και γυμνάσια, σετ αθλητικών φορμών • Γυναικεία κολεξιόν: Παντελόνια, πουκάμισα, κιλότες, φούστες • Ανδρική κολεξιόν: Μπλουζάκια, μπλουζάκια με κουκούλα, πλεκτές ζακέτες με κουκούλα, μπλουζάκια Polo, φούτερ με κουκούλα, φούτερ φλις, παντελόνια, φούτερ. Χρησιμοποιούμε κατά προτεραιότητα υλικά ανώτερης ποιότητας για τις σχολικές στολές της γκάμας χονδρικής διασφαλίζοντας την αντοχή και την άνεση, ενώ οι ποικίλη κολεξιόν μας προσθέτει στιλ για τη δημιουργία ενός λαμπρού σχολικού περιβάλλοντος. Επιπλέον των σχολικών, παιδικών, γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων χονδρικής ειδικευόμαστε στην παραγωγή ιατρικών ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων απαραίτητων ειδών μίας χρήσης για νοσοκομεία και κλινικές, όπως ποδιές μίας χρήσης. Παραδίδουμε χωρίς προβλήματα σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

  3. REMTU TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    H Remtu Textile, ηγετική εταιρεία κατασκευής ενδυμάτων μόδας με έδρα στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία.Με πάνω από 25 χρόνια πείρας στην βιομηχανία, εξειδικευόμαστε στην παραγωγή γυναικείων, ανδρικών και παιδικών ενδυμάτων ανώτατης ποιότητας. Η εκτενής μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει κοντομάνικα, αθλητικά παπούτσια. πουκάμισα, σορτσάκια, παντελόνια, κοστούμια και πολλά άλλα, σχεδιασμένα για να καλύψουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες μόδας. Πέρα από την παραγωγή μας ενδυμάτων, κατασκευάζουμε επίσης κουρτίνες σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να ικανοποιήσουν όλες τις διακοσμητικές προτιμήσεις. Η ομάδα επαγγελματιών μας είναι πάντα ενήμερη της τελευταίας τάσης, εξασφαλίζοντας την παροχή σχεδίων αιχμής και προϊόντα ανώτατης ποιότητας στους πελάτες μας. . Στην Remtu Textile, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την στενή μας συνεργασία με τους πελάτες, οι οποίοι αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα. Καταλαβαίνουμε πως η ικανοποίηση των πελατών είναι ιδιαίτερα σημαντική και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους χάρη σε μια εξαιρετική εξυπηρέτηση και προσοχή στις λεπτομέρειες. Η δέσμευση μας στην ικανοποίηση των πελατών μας έχει βοηθήσει στην παγκόσμια μας ανάπτυξη, εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία μας αποτελεί τεκμήριο του πάθους μας για ποιότητα, καινοτομία και εξυπηρέτηση πελατών. Ενώ συνεχίζουμε την ανάπτυξη μας, παραμένουμε πιστοί στην παραγωγή ενδυμάτων και κουρτινών ανώτατης ποιότητας που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. MCINNER

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η MCinner ιδρύθηκε το 1980, και είναι μια πρωτοπόρα Τούρκικη εταιρεία στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας και των υποδημάτων. Στόχος μας είναι να φέρουμε την επανάσταση στον τομέα της ένδυσης μέσα από την καινοτομία και τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Κύριος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε εξαιρετική ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υπηρεσίες ανώτατης ποιότητας με το έμπειρο μας προσωπικό. Με ένα όραμα μετατροπής της βιομηχανίας, η MCinner ξεκίνησε έναν πρωτότυπο ταξίδι που δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν. Εξειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση των διεθνών αγορών, με επίκεντρο την παραγωγή υποδημάτων και προϊόντων για το στρατό. Το αρχείο μας με καταγεγραμμένες επιτυχίες συμπεριλαμβάνει την παροχή ενδυμάτων και υποδημάτων σε διάφορες χώρες, όπως στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία, Πολωνία, Εσθονία, Αλγερία, Αμερική και Μαρόκο. Εξερευνήστε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψετε τον ποικιλόμορφο μας κατάλογο προϊόντων, συμπ. ανδρική και γυναικεία ένδυση, υποδήματα, πλεκτά, ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά παντελόνια και πολλά άλλα. Η MCinner είναι ο έμπιστος σας εταίρος στον τομέα της μοντέρνας ένδυσης και υποδημάτων.

  5. MANUFACTURE DE VETEMENTS SPORTSWEAR

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INSIA CLOTHING LTD

    Πακιστάν

    Η εταιρεία INSIA CLOTHING LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλεκτα ειδη ενδυσης υψηλης ραπτικης, και ετοιμα γυναικεια ενδυματα. Έχει έδρα σε Town Ship Lahore, Πακιστάν.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ετοιμα γυναικεια ενδυματα υψηλης ραπτικης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις