• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η Somani είναι παραγωγός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από την Πορτογαλία που ιδρύθηκε το 1986. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ εταιρεία με κάθετη οργάνωση και συνεπώς ελέγχουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Από την παραγωγή του υφάσματος (υφαντό, πλεκτό, μη υφασμένο και πετσετέ) έως την εργασία, το κέντημα, το καπιτονάρισμα και την εκτύπωση, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής ενδυμάτων στους πελάτες μας. Η Somani παράγει προϊόντα για 3 επιχειρηματικούς τομείς Πετσέτες και προϊόντα οικιακής χρήσης, ενδύματα – γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, καθώς προϊόντα νηπίων (αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, λευκά είδη, είδη λουτρού και βρεφικά ενδύματα) Στον τομέα των βρεφικών και νηπιακών προϊόντων παρέχουμε μοναδική εξυπηρέτηση. Στον τομέα αυτό το έργο μας καλύπτει 360º παράγοντας από αξεσουάρ, μαλακά παιχνίδια, διακοσμητικά είδη έως ενδύματα, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων υφασμάτων, τεχνικών και προϊόντων στο ίδιο σενάριο/σχέδιο. Η Somani διαθέτει εσωτερική ομάδα σχεδιασμού που εργάζεται συνεχώς με νέα υλικά, υφάσματα, σχήματα και προϊόντα βοηθώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες και συντονισμένες κολεξιόν. Η βιωσιμότητα είναι ενταγμένη σε όλες τις δραστηριότητες, τις διαδικασίες και τις στρατηγικές μας. Απορρίπτουμε κάθε κοινωνική πρακτική και πρακτική πράσινου ξεπλύματος και θέτουμε ως προτεραιότητα την παροχή οικονομικών αξιών σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στον άνθρωπο, στον πλανήτη, στην υποστήριξη της κοινωνίας, στην καινοτομία και στη διακυβέρνηση. Η Somani ερευνά και χρησιμοποιεί αειφόρες πρώτες ύλες συμπεριλαμβανομένων ανακυκλωμένων και βιολογικών νημάτων, με πιστοποιήσεις όπως GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC και το πρότυπο Oeko-tex 100. Περιορίζουμε τις επιπτώσεις της παραγωγής μας για την προώθηση της βιοποικιλότητας.

  2. ISKUR BOYA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η ISKUR BOYA που ιδρύθηκε το 1990, είναι μια κορυφαία τουρκική κλωστοϋφαντουργική παραγωγική επιχείρηση με βάση το Kahramanmaras. Είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε στους μεγαλύτερους απόλυτα ολοκληρωμένους ομίλους παραγωγής της Τουρκίας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας. Ως εταιρεία top 500 στην Τουρκία, η ISKUR BOYA εξακολουθεί να επεκτείνει την παρουσία σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι διάφοροι τομείς μας περιλαμβάνουν την κλωστοϋφαντουργία, την ενέργεια, την αυτοκινητοβιομηχανία, τις ασφάλειες, τη λιανική πώληση και διάφορους άλλους κλάδους. Τα υφάσματά μας που διατίθενται σε εγχώριους και διεθνείς παραγωγούς μόδας και έτοιμων ενδυμάτων υψηλής ποιότητα αποστέλλονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε τέσσερις ηπείρους. Ως ISKUR BOYA ειδικευόμαστε στο κτενισμένο βαμβακερό νήμα, στην παραγωγή νήματος ανοικτού άκρου, στην παραγωγή συμβατικού νήματος, σε νήματα Supima, βισκόζης και Tencel, στο βιολογικό βαμβακερό νήμα, στην παραγωγή πλεκτών υφασμάτων, σε ενδύματα, στην παραγωγή υφασμένων υφασμάτων, στη βαφή υφασμάτων και στο φινίρισμα. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας! Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις πλεκτηρίου που καλύπτουν διάφορες απαιτήσεις των πελατών και μετατρέπουν νήματα υψηλής ποιότητας σε ύφασμα. Επιπλέον, διαθέτουμε μια συλλογή μηχανημάτων υπερσύγχρονης τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις μας που μας παρέχει τη δυνατότητα να παρέχουμε διάφορα προϊόντα όπως Supreme, ελαστάνη Supreme, διπλό νήμα, διπλό νήμα ελαστάνης, τριπλό νήμα Interlock, Rib, ελαστάνη Rib, Punto Milano, Punto di Roma, Camisole, Single Piqué, Crepe, Rapport και Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

  3. LES PETITES MAINS DU LIMOUSIN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    LES PETITES MAINS DU LIMOUSIN διαλέγουν και ανακυκλώνουν ενδύματα από δεύτερο χέρι και τα είδη συλλέγονται απευθείας από τους ιδιώτες της περιοχής του Limousin με τα ιδιόκτητα μας κοντέινερ ενδυμάτων μέχρι τις αποθήκες του καταστήματος μας. Εξάγουμε ενδύματα από δεύτερο χέρι σε μεσαίες και μεγάλες ποσότητες προς καταστήματα πώλησης ενδυμάτων από δεύτερο χέρι ανεξάρτητου μεγέθους σε ολόκληρο τον κόσμο. - Μη διαλεγμένα ενδύματα "ORIGINAL" (ενδύματα + υποδήματα) - Ενδύματα από 2ο χέρι CREME EXTRA, ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ 1ης ΔΙΑΛΟΓΗΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ - Είδη VINTAGE, ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ, LEVI'S, - ΛΕΥΚΆ ΕΊΔΗ, ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΗΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ- Ενδύματα από δεύτερο χέρι "ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΗ" ανά εποχή, φύλο και είδος (Crème, 1ης διαλογής, 2ης διαλογής, ανάμεικτο καλοκαίρι, ανάμεικτο χειμώνα), συσκευασμένα σε δέματα 45 kιλών. Τα ρούχα μας πωλούνται με το κιλό ή τόνο, χονδρικής ή ημι-χονδρικής για να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας το είδος και την ποσότητα που επιθυμείτε ώστε να σας λάβετε την προσφορά μας το συντομότερο !

  4. POLCRUX GROUP

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η POLCRUX Group είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία. Οι ρίζες μας ξεκινούν από την δεκαετία του 70' αλλά το όνομα “Polcrux Group” είναι γνωστό στην Πολωνική και ξένη αγορά από το 2004. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας και εσωτερικού σχεδιασμού. Ωστόσο, η ανάγκη για ανάπτυξη μας φέρνει νέες προκλήσεις, οπότε επεκτείνουμε το εύρος των δραστηριοτήτων μας και σε άλλους τομείς. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που συνδυάζει την επαγγελματική τεχνογνωσία, την επαγγελματική συμβουλή, την κατανόηση των προσωπικών αναγκών του πελάτη και την εξατομίκευση των υπηρεσιών. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα καλυμμάτων για στρώματα. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν τον κομψό σχεδιασμό με βάση τις τελευταίες τάσεις διατηρώντας παράλληλα την λειτουργικότητα και τον πρακτικό χαρακτήρα. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε καπιτονέ, είδη υφασμάτων και πλεκτά υφάσματα και διακοσμήσεις. Το σήμα της εταιρείας Polcrux είναι να βρει τις κατασκευαστικές λύσεις της παγκόσμιας τάσης. Καταλαβαίνουμε τους πελάτες μας που θέλουν να χρησιμοποιούν φυσικά προϊόντα έχοντας έννοια για την υγεία τους και την υγεία του πλανήτη μας. Το αποτέλεσμα της εργασίας των μηχανικών μας είναι η γραμμή του προϊόντος Naturwell, η οποία εκτιμάται από πελάτες στην Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία. Τα στρώματα Naturwell κατασκευάζονται αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες, όπως φυσικό καουτσούκ, βιολογικό βαμβάκι, πρόβειο μαλλί, λινό ή άχυρο. Η Goodreams προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, από στρώματα, μαξιλάρια ύπνου, πλαίσια για κρεβάτια μέχρι διάφορα άλλα αξεσουάρ υπνοδωματίου που συνδυάζουν τις καινοτόμες λύσεις με μέγιστη άνεση, σχεδιασμένα ωστόσο με κομψότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

  5. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FASARDI

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Farsadi, όπου η μόδα συναντά την ισχυροποίηση. Η μεγάλη μας ποικιλία επιλογών μόδας που συμπεριλαμβάνει φορέματα, σετ, ολόσωμα, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, ικανοποιεί τις προτιμήσεις όλων των γυναικών. Στην Farsadi, πιστεύουμε πως η ένδυση εκφράζει την προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας ομάδα δημιουργεί συνεχώς πρωτότυπα σχέδια ένδυσης που ενσαρκώνει την σύγχρονη μόδα. Με την Farsadi, οι γυναίκες αποκτούν πρόσβαση σε πρωτότυπη ένδυση πολλαπλής χρήσης, από ενδύματα που κεντρίζουν το βλέμμα μέχρι επαγγελματικά σύνολα. . Η επιλογή μας σε πολυτελείς μπλούζες, φούστες, άνετα φούτερ και κομψά σύνολα εξασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη με υλικά πρώτης ποιότητας και έμπειρη εργασία. Απλοποιώντας την παράδοση, η Farsadi προσφέρει μια εύκολη επιλογή σε όσους προτιμούν το ηλεκτρονικό εμπόριο. Εντάξετε την ευρεία μας επιλογή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αφήστε μας να αναλάβουμε την γρήγορη επεξεργασία και ασφαλή παράδοση, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ανακαλύψτε φορέματα, σύνολα, ολόσωμα που ξεχωρίζουν, σακάκια, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, εξατομικευμένα ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την μόδα. Κάθε τεμάχιο υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας, εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα και εξαιρετικό ντιζάιν. Η αφιερωμένη μας ομάδα υποστήριξης πελατών προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και γρήγορη επίλυση. Είτε είστε αποστολέας, χονδρέμπορος ή λιανέμπορος, η Farsadi είναι ο ιδανικός σας εταίρος. Δώστε ένα νέο στυλ με την εκλεκτή μας επιλογή γυναικείων ενδυμάτων σε όλη την Ευρώπη και παραπέρα.Ενωθείτε σήμερα με την Farsadi και ισχυροποιήστε τις γυναίκες μέσα από την μόδα.

  2. FAVORI TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Favori Textile που ιδρύθηκε το 2010, είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος παραγωγός χονδρικής με έδρα την Σαμψούντα της Τουρκίας που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας σχολικές στολές, φούτερ με κουκούλα και αθλητικές φόρμες. Ως αποκλειστικοί συνεργάτες φημισμένων παγκόσμιων εταιρειών, όπως οι H&M, LC Waikiki και DeFacto, διαθέτουμε τεκμηριωμένο ιστορικό παράδοσης κορυφαίων έτοιμων ενδυμάτων σε διάφορες αγορές παγκοσμίως. Η προσανατολισμένη στη χονδρική πώληση προσέγγισή μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας αποκομίζουν όφελος από αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες. Μη μια αφοσιωμένη ομάδα άνω των 150 εργαζομένων και μεγάλο χώρο παραγωγής 3.500 m2, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ενδυμάτων χονδρικής για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Εξερευνήστε τη γκάμα προϊόντων χονδρικής της εταιρείας μας που περιλαμβάνει: • Κολεξιόν σχολικών ενδυμάτων: Πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση και γυμνάσια, σετ αθλητικών φορμών • Γυναικεία κολεξιόν: Παντελόνια, πουκάμισα, κιλότες, φούστες • Ανδρική κολεξιόν: Μπλουζάκια, μπλουζάκια με κουκούλα, πλεκτές ζακέτες με κουκούλα, μπλουζάκια Polo, φούτερ με κουκούλα, φούτερ φλις, παντελόνια, φούτερ. Χρησιμοποιούμε κατά προτεραιότητα υλικά ανώτερης ποιότητας για τις σχολικές στολές της γκάμας χονδρικής διασφαλίζοντας την αντοχή και την άνεση, ενώ οι ποικίλη κολεξιόν μας προσθέτει στιλ για τη δημιουργία ενός λαμπρού σχολικού περιβάλλοντος. Επιπλέον των σχολικών, παιδικών, γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων χονδρικής ειδικευόμαστε στην παραγωγή ιατρικών ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων απαραίτητων ειδών μίας χρήσης για νοσοκομεία και κλινικές, όπως ποδιές μίας χρήσης. Παραδίδουμε χωρίς προβλήματα σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

  3. MAJOR TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Major Textile είναι μια δυναμική Τούρκικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018. Είμαστε περήφανοι επειδή καλύπτουμε όλες τις μορφές της κλωστοϋφαντουργίας, από την κατασκευή υφασμάτων μέχρι την κατασκευή ενδυμάτων και υφασμάτων τεχνικής χρήσης. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων καλύπτει διάφορες ανάγκες και παρέχει λύσεις για διάφορες εφαρμογές. Στην ένδυση, εξειδικευόμαστε στην παρασκευή γυναικείων και ανδρικών ρούχων. Η συλλογή μας συμπεριλαμβάνει διάφορα ενδύματα όπως παντελόνια, φούστες, σακάκια, πουκάμισα, εσώρουχα, κοντομάνικα, φούτερ και πολλά άλλα. Είτε πρόκειται για καθημερινά μοντέρνα ρούχα ή ενδύματα για ειδικές περιπτώσεις, έχουμε ότι χρειαστείτε. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και καινότομες τεχνικές για να δημιουργήσουμε άνετα και πρωτότυπα ρούχα που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τα λευκά είδη σπιτιού, προσφέρουμε μια εκτενής γκάμα προϊόντων που προσθέτουν ζεστασιά και στυλ σε οποιοδήποτε χώρο. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει χαλιά, τάπητες και καλύμματα δαπέδων σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Προσφέρουμε επίσης μια εκτενής γκάμα σε κουρτίνες, καλύμματα μαξιλαριών, χαρτοπετσέτες και υφάσματα πετσετών που προσφέρουν στο σπίτι σας κομψότητα και λειτουργικότητα. Επίσης, ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, ύφασμα για έπιπλα, ταπετσαρία, τραπεζομάντηλα και πετσέτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, κουρτίνες μπάνιου και ποδιές. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά ανώτατης ποιότητας και προσφέρονται σε διάφορα σχέδια ώστε να μετατρέψουν τον χώρο σας διαμονής σε ένα ζεστό καταφύγιο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. KNITTEX SP. Z O.O. SP. K.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Knittex, επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στην Πολωνία, ηγείται της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας από την ίδρυση της το 1982. Ιδρύθηκε από τον Krzysztof Szarski, η εταιρεία ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση με επίκεντρο την παραγωγή πλεκτών. Χάρη στην βούληση της για καινοτομία και στην δέσμευση της για ποιότητα, η Knittex μετέφερε την παραγωγή της απέκτησε μηχανήματα αιχμής, και έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στην παραγωγή καλσόν υψηλής ποιότητας για την γυναίκα, το παιδί και τον άνδρα. Είμαστε περήφανοι για την ποικιλία της γκάμας μας, η οποία παρουσιάζεται σε διάφορα σημεία στην Πολωνία. Επιπλέον, τα προϊόντα μας εμπλουτίζουν τα ράφια πολλών πολυκαταστημάτων και αποθηκών σε όλη την Πολωνία και διανέμονται παγκοσμίως. Στο βασίλειο των γυναικείων καλσόν, η Knittex ξεχωρίζει χάρη στην εξαιρετική γραμμή καλσόν με σχέδια, δημιουργημένα με τρισδιάστατη τεχνολογία αιχμής. Η προηγμένη αυτή τεχνική εξασφαλίζει μια απαράμιλλη ευελιξία, μια τέλεια εφαρμογή στο σώμα και μια ασύγκριτη λεία υφή. Για τα παιδιά, η Knittex ειδικεύεται σε καλσόν από βισκόζη, με το αγαπημένο προϊόν ορόσημο: Agatka. Φημισμένα για την απαλότητα τους, την ευκολία τους να φορεθούν και στην ευρεία γκάμα των χρωμάτων τους, τα καλσόν αυτά έχουν κατακτήσει την νέα γενιά.Πέρα από την ποιότητα, η Knittex ξεχωρίζει υιοθετώντας το εξαιρετικό, περιπλανώμενη ορισμένες φορές στο βασίλειο της χειροτεχνίας για να δημιουργήσει προϊόντα που ξεπερνούν την λειτουργικότητα, προσφέροντας μια καλλιτεχνική νότα στην καθημερινή ένδυση.

  1. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  2. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  1. BLACK MODA PORTUGAL, LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Το εργοστάσιο παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων μας βρίσκεται στην Πορτογαλία και ειδικεύεται στην παραγωγή πλεκτών ενδυμάτων για βρέφη, παιδιά, γυναίκες και άντρες. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008, βρίσκεται στη βόρεια Πορτογαλία και επί του παρόντος απασχολεί 68 εργαζόμενους σε χώρους 2, 000 τ.μ. Από την πρώτη αρχή συνεργαζόμαστε κυρίως με την Φινλανδία, αλλά σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τις αγορές και τη βάση πελατών. Διαθέτουμε πιστοποιητικό Oeko Trex κατηγορίας 1. Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα Black Moda (www.blackmoda.fi) θα βρείτε ορισμένα από τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε μια εξαιρετικά πολυδιάστατη δομή με ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών στην Πορτογαλία που μας παρέχει κάποια ευελιξία ως προς τις ελάχιστες ποσότητες, τις διαφορετικές ποιότητες και τις σύντομες προθεσμίες παραγωγής. Είμαστε διαθέσιμοι να υποστηρίξουμε τον πελάτη σε όλα τα στάδια και τις πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Μπορούμε να συνδράμουμε στην ανάπτυξη ενδυμάτων, στη σχεδίαση, στην αναζήτηση υλικών ή στην παραγωγή προϊόντων που έχουν ήδη καθοριστεί από τον πελάτη. Ανταποκρινόμαστε σε όλα τα αιτήματα, ακόμη και όταν κάποιο από αυτά δεν είναι εφικτό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

  2. MCINNER

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η MCinner ιδρύθηκε το 1980, και είναι μια πρωτοπόρα Τούρκικη εταιρεία στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας και των υποδημάτων. Στόχος μας είναι να φέρουμε την επανάσταση στον τομέα της ένδυσης μέσα από την καινοτομία και τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Κύριος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε εξαιρετική ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υπηρεσίες ανώτατης ποιότητας με το έμπειρο μας προσωπικό. Με ένα όραμα μετατροπής της βιομηχανίας, η MCinner ξεκίνησε έναν πρωτότυπο ταξίδι που δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν. Εξειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση των διεθνών αγορών, με επίκεντρο την παραγωγή υποδημάτων και προϊόντων για το στρατό. Το αρχείο μας με καταγεγραμμένες επιτυχίες συμπεριλαμβάνει την παροχή ενδυμάτων και υποδημάτων σε διάφορες χώρες, όπως στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία, Πολωνία, Εσθονία, Αλγερία, Αμερική και Μαρόκο. Εξερευνήστε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψετε τον ποικιλόμορφο μας κατάλογο προϊόντων, συμπ. ανδρική και γυναικεία ένδυση, υποδήματα, πλεκτά, ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά παντελόνια και πολλά άλλα. Η MCinner είναι ο έμπιστος σας εταίρος στον τομέα της μοντέρνας ένδυσης και υποδημάτων.

  3. GRV 67

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η GRV 67 εξειδικεύεται στην διαλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων ενδυμάτων καθώς και ρούχα από δεύτερο χέρι που συλλέγονται απευθείας από ιδιώτες και επαγγελματίες. Παρέχουμε μεταχειρισμένα ενδύματα σε μεγάλες ποσότητες στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές ή σε καταστήματα. Η εμπειρογνωμοσύνη μας επεκτείνεται στις ανδρικές, γυναικείες και παιδικές γκάμες ενδυμάτων καθώς και σε ενδύματα vintage, παλαιό ρουχισμό, κεντητά είδη και μεταχειρισμένα ρούχα 1ης και 2ης επιλογής.

  4. A&E CLOTHING POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge
  5. OLIVE TEXTILES LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OLIVE TEXTILES LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Βρεφικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Έτοιμα ενδύματα, ενδυματα κατα παραγγελια, μαξιλαροθηκες, ενδυματα για αγορια, και ρουχα για τζογκινγκ. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  6. ASPINA TEKSTIL

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASPINA TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Έτοιμα ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Φούτερ, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, Αθλητικά ρούχα, Παλτά και αδιάβροχα, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  7. CLICK TEXTIL / SLAMMANTI UNIP LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CLICK TEXTIL / SLAMMANTI UNIP LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικειες πιτζαμες, παιδικες πιτζαμες, εκτυπωση σε υφαντουργικα προϊοντα, και ψηφιακες εκτυπωσεις. Έχει έδρα σε Braga, Πορτογαλία.

  8. APICURE PARIS IMPORT-EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία APICURE PARIS IMPORT-EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, διαφημιστικα αντικειμενα, Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  1. SURYA SOURCING TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SURYA SOURCING TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Αθλητικά ρούχα, Φούτερ, Πουκάμισα και μπλούζες, Φανέλες και μακώ, Υφάσματα, Βρεφικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και ανδρικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. ECO TEXTILE

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ECO TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, συμβουλοι σε θεματα υφαντικων ινων, προμηθειες για την κλωστοϋφαντουργια, εργαστηρια υφαντουργιας, ελεγχος και πιστοποιηση ποιοτητας στον τομεα της υφαντουργιας, συμβουλοι για τον τομεα της υφαντουργιας, φινιρισμα και βαφη υφασματων και προϊοντων υφαντουργιας, σχεδιασμος ενδυματων, και υφαντουργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  3. DYNASOURCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DYNASOURCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saintes, Γαλλία.

  4. WEMADE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WEMADE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Υφάσματα, Μαγιό, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφαντουργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, υφασματα για μαγιο, κλωστοϋφαντουργια, και Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. SHERIFA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SHERIFA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, κλωστοϋφαντουργια, υφαντουργικα προϊοντα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και ενδυση. Έχει έδρα σε Le Mans, Γαλλία.

  6. TRADE PARTNER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRADE PARTNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έτοιμα ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Φούτερ, Έτοιμα ενδύματα, και τζιν (παντελονια). Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  7. EC PLAZA

    Νότια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EC PLAZA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μακιγιάζ - προϊόντα, Καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Τσάντες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες, Δερμάτινα είδη, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Νότια Κορέα.

  8. IRCEB BUGGENHOUT

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IRCEB BUGGENHOUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, μεταχειρισμενα ενδυματα, ρακη, ρετάλια, ρούχα μεταχειρισμένα, Παπούτσια, και μεταχειρισμένα παπούτσια. Έχει έδρα σε Buggenhout, Βέλγιο.

  9. AKBULUS

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AKBULUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Παπούτσια παιδικά, Παπούτσια ανδρικά, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Αθλητικά είδη, Αθλητισμός και ψυχαγωγία, και Υποδήματα για τρέξιμο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  10. TEGA TEKS.INS.GIDA TIC.VE SAN. LTD STI

    Τουρκία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν