• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιολογικό βαμβάκι

Αποτελέσματα για

Βιολογικό βαμβάκι

Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η Somani είναι παραγωγός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από την Πορτογαλία που ιδρύθηκε το 1986. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ εταιρεία με κάθετη οργάνωση και συνεπώς ελέγχουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Από την παραγωγή του υφάσματος (υφαντό, πλεκτό, μη υφασμένο και πετσετέ) έως την εργασία, το κέντημα, το καπιτονάρισμα και την εκτύπωση, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής ενδυμάτων στους πελάτες μας. Η Somani παράγει προϊόντα για 3 επιχειρηματικούς τομείς Πετσέτες και προϊόντα οικιακής χρήσης, ενδύματα – γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, καθώς προϊόντα νηπίων (αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, λευκά είδη, είδη λουτρού και βρεφικά ενδύματα) Στον τομέα των βρεφικών και νηπιακών προϊόντων παρέχουμε μοναδική εξυπηρέτηση. Στον τομέα αυτό το έργο μας καλύπτει 360º παράγοντας από αξεσουάρ, μαλακά παιχνίδια, διακοσμητικά είδη έως ενδύματα, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων υφασμάτων, τεχνικών και προϊόντων στο ίδιο σενάριο/σχέδιο. Η Somani διαθέτει εσωτερική ομάδα σχεδιασμού που εργάζεται συνεχώς με νέα υλικά, υφάσματα, σχήματα και προϊόντα βοηθώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες και συντονισμένες κολεξιόν. Η βιωσιμότητα είναι ενταγμένη σε όλες τις δραστηριότητες, τις διαδικασίες και τις στρατηγικές μας. Απορρίπτουμε κάθε κοινωνική πρακτική και πρακτική πράσινου ξεπλύματος και θέτουμε ως προτεραιότητα την παροχή οικονομικών αξιών σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στον άνθρωπο, στον πλανήτη, στην υποστήριξη της κοινωνίας, στην καινοτομία και στη διακυβέρνηση. Η Somani ερευνά και χρησιμοποιεί αειφόρες πρώτες ύλες συμπεριλαμβανομένων ανακυκλωμένων και βιολογικών νημάτων, με πιστοποιήσεις όπως GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC και το πρότυπο Oeko-tex 100. Περιορίζουμε τις επιπτώσεις της παραγωγής μας για την προώθηση της βιοποικιλότητας.

  2. LAGOMTEX TEXTILE LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAGOMTEX TEXTILE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Πετσέτες μπάνιου, βρεφικά παπλώματα, Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, θηκες στρωματων, παπλωματοθήκη, και πετσετες μπανιου. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  3. POLCRUX GROUP

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η POLCRUX Group είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία. Οι ρίζες μας ξεκινούν από την δεκαετία του 70' αλλά το όνομα “Polcrux Group” είναι γνωστό στην Πολωνική και ξένη αγορά από το 2004. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας και εσωτερικού σχεδιασμού. Ωστόσο, η ανάγκη για ανάπτυξη μας φέρνει νέες προκλήσεις, οπότε επεκτείνουμε το εύρος των δραστηριοτήτων μας και σε άλλους τομείς. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που συνδυάζει την επαγγελματική τεχνογνωσία, την επαγγελματική συμβουλή, την κατανόηση των προσωπικών αναγκών του πελάτη και την εξατομίκευση των υπηρεσιών. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα καλυμμάτων για στρώματα. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν τον κομψό σχεδιασμό με βάση τις τελευταίες τάσεις διατηρώντας παράλληλα την λειτουργικότητα και τον πρακτικό χαρακτήρα. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε καπιτονέ, είδη υφασμάτων και πλεκτά υφάσματα και διακοσμήσεις. Το σήμα της εταιρείας Polcrux είναι να βρει τις κατασκευαστικές λύσεις της παγκόσμιας τάσης. Καταλαβαίνουμε τους πελάτες μας που θέλουν να χρησιμοποιούν φυσικά προϊόντα έχοντας έννοια για την υγεία τους και την υγεία του πλανήτη μας. Το αποτέλεσμα της εργασίας των μηχανικών μας είναι η γραμμή του προϊόντος Naturwell, η οποία εκτιμάται από πελάτες στην Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία. Τα στρώματα Naturwell κατασκευάζονται αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες, όπως φυσικό καουτσούκ, βιολογικό βαμβάκι, πρόβειο μαλλί, λινό ή άχυρο. Η Goodreams προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, από στρώματα, μαξιλάρια ύπνου, πλαίσια για κρεβάτια μέχρι διάφορα άλλα αξεσουάρ υπνοδωματίου που συνδυάζουν τις καινοτόμες λύσεις με μέγιστη άνεση, σχεδιασμένα ωστόσο με κομψότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

  4. ISKUR BOYA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η ISKUR BOYA που ιδρύθηκε το 1990, είναι μια κορυφαία τουρκική κλωστοϋφαντουργική παραγωγική επιχείρηση με βάση το Kahramanmaras. Είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε στους μεγαλύτερους απόλυτα ολοκληρωμένους ομίλους παραγωγής της Τουρκίας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας. Ως εταιρεία top 500 στην Τουρκία, η ISKUR BOYA εξακολουθεί να επεκτείνει την παρουσία σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Οι διάφοροι τομείς μας περιλαμβάνουν την κλωστοϋφαντουργία, την ενέργεια, την αυτοκινητοβιομηχανία, τις ασφάλειες, τη λιανική πώληση και διάφορους άλλους κλάδους. Τα υφάσματά μας που διατίθενται σε εγχώριους και διεθνείς παραγωγούς μόδας και έτοιμων ενδυμάτων υψηλής ποιότητα αποστέλλονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε τέσσερις ηπείρους. Ως ISKUR BOYA ειδικευόμαστε στο κτενισμένο βαμβακερό νήμα, στην παραγωγή νήματος ανοικτού άκρου, στην παραγωγή συμβατικού νήματος, σε νήματα Supima, βισκόζης και Tencel, στο βιολογικό βαμβακερό νήμα, στην παραγωγή πλεκτών υφασμάτων, σε ενδύματα, στην παραγωγή υφασμένων υφασμάτων, στη βαφή υφασμάτων και στο φινίρισμα. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας! Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις πλεκτηρίου που καλύπτουν διάφορες απαιτήσεις των πελατών και μετατρέπουν νήματα υψηλής ποιότητας σε ύφασμα. Επιπλέον, διαθέτουμε μια συλλογή μηχανημάτων υπερσύγχρονης τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις μας που μας παρέχει τη δυνατότητα να παρέχουμε διάφορα προϊόντα όπως Supreme, ελαστάνη Supreme, διπλό νήμα, διπλό νήμα ελαστάνης, τριπλό νήμα Interlock, Rib, ελαστάνη Rib, Punto Milano, Punto di Roma, Camisole, Single Piqué, Crepe, Rapport και Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

  5. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιολογικό βαμβάκι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις