• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Πάροχος υπηρεσιώνΥφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  3. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  4. GRV 67

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η GRV 67 εξειδικεύεται στην διαλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων ενδυμάτων καθώς και ρούχα από δεύτερο χέρι που συλλέγονται απευθείας από ιδιώτες και επαγγελματίες. Παρέχουμε μεταχειρισμένα ενδύματα σε μεγάλες ποσότητες στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές ή σε καταστήματα. Η εμπειρογνωμοσύνη μας επεκτείνεται στις ανδρικές, γυναικείες και παιδικές γκάμες ενδυμάτων καθώς και σε ενδύματα vintage, παλαιό ρουχισμό, κεντητά είδη και μεταχειρισμένα ρούχα 1ης και 2ης επιλογής.

  5. TEXTILES GRISOL S.A.

    Ελβετία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. POWELL INTERNATIONAL LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία POWELL INTERNATIONAL LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Grantham, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. DAVID HARTWRIGHT LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  3. EMKO PRODUCTS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  4. AVANTGARDE TEXTIL SERVICE

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία AVANTGARDE TEXTIL SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Stip, Βόρεια Μακεδονία.

  5. HD TEXTIL-TRADE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HD TEXTIL-TRADE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

  1. HEINZ BRUNNER GMBH

    Γερμανία

  2. JURITEX IMPORT-EXPORT GMBH

    Γερμανία

  1. G. ALLMENDINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  2. GENERAL PRODUCE AND FIBRES LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  3. HANS-JOACHIM MALZER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS-JOACHIM MALZER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Arnsberg, Γερμανία.

  4. HCIFTCI GROUP LLC

    Τουρκία

    Η εταιρεία HCIFTCI GROUP LLC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, υπηρεσιες συμβουλων εμπορικων θεματων, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sisli, Τουρκία.

  5. ETS TCHEUKAM

    Καμερούν

    Η εταιρεία ETS TCHEUKAM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, και σύμβουλος σε θέματα διεθνούς εμπορίου. Έχει έδρα σε Yaounde, Καμερούν.

  6. HWH HANSETRADING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην HWH Hansetrading Gmbh & Co. KG! Σάς ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας! Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: αγορά ειδικών ειδών και ειδών στοκ, ελαττωματικά προϊόντα, στοκ (αποσυρόμενα είδη), είδη οικιακής χρήσης, είδη κήπου, τρόφιμα, εμπορία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, έπιπλα, διακοσμητικές φιγούρες, ηλεκτρονικά διαφημιστικά είδη.

  7. JAE PARTICIPATIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία JAE PARTICIPATIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villeurbanne, Γαλλία.

  8. BELIZ TREND & SOURCING

    Τουρκία

    Η εταιρεία BELIZ TREND & SOURCING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και υφαντουργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. MARIO BATISTA - IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO, S.A.

    Πορτογαλία

  2. NOVA K.L.M.

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία NOVA K.L.M., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  3. AKTEL GRUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKTEL GRUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολυμαντικά, μη ιατρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Απολυμαντικά, μη ιατρικά, γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Süleymanpaşa, Τουρκία.

  4. MOTEX MODE-TEXTIL-SERVICE LOGISTIK UND MANAGEMENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOTEX MODE-TEXTIL-SERVICE LOGISTIK UND MANAGEMENT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hörselgau, Γερμανία.

  5. JAHN A/S

    Δανία