• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δερματινα ειδη ενδυσης

Αποτελέσματα για

Δερματινα ειδη ενδυσης

Κατασκευαστής/παραγωγόςΥφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MCINNER

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η MCinner ιδρύθηκε το 1980, και είναι μια πρωτοπόρα Τούρκικη εταιρεία στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας και των υποδημάτων. Στόχος μας είναι να φέρουμε την επανάσταση στον τομέα της ένδυσης μέσα από την καινοτομία και τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Κύριος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε εξαιρετική ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υπηρεσίες ανώτατης ποιότητας με το έμπειρο μας προσωπικό. Με ένα όραμα μετατροπής της βιομηχανίας, η MCinner ξεκίνησε έναν πρωτότυπο ταξίδι που δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν. Εξειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση των διεθνών αγορών, με επίκεντρο την παραγωγή υποδημάτων και προϊόντων για το στρατό. Το αρχείο μας με καταγεγραμμένες επιτυχίες συμπεριλαμβάνει την παροχή ενδυμάτων και υποδημάτων σε διάφορες χώρες, όπως στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία, Πολωνία, Εσθονία, Αλγερία, Αμερική και Μαρόκο. Εξερευνήστε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψετε τον ποικιλόμορφο μας κατάλογο προϊόντων, συμπ. ανδρική και γυναικεία ένδυση, υποδήματα, πλεκτά, ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά παντελόνια και πολλά άλλα. Η MCinner είναι ο έμπιστος σας εταίρος στον τομέα της μοντέρνας ένδυσης και υποδημάτων.

  2. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η Somani είναι παραγωγός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από την Πορτογαλία που ιδρύθηκε το 1986. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ εταιρεία με κάθετη οργάνωση και συνεπώς ελέγχουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Από την παραγωγή του υφάσματος (υφαντό, πλεκτό, μη υφασμένο και πετσετέ) έως την εργασία, το κέντημα, το καπιτονάρισμα και την εκτύπωση, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής ενδυμάτων στους πελάτες μας. Η Somani παράγει προϊόντα για 3 επιχειρηματικούς τομείς Πετσέτες και προϊόντα οικιακής χρήσης, ενδύματα – γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, καθώς προϊόντα νηπίων (αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, λευκά είδη, είδη λουτρού και βρεφικά ενδύματα) Στον τομέα των βρεφικών και νηπιακών προϊόντων παρέχουμε μοναδική εξυπηρέτηση. Στον τομέα αυτό το έργο μας καλύπτει 360º παράγοντας από αξεσουάρ, μαλακά παιχνίδια, διακοσμητικά είδη έως ενδύματα, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων υφασμάτων, τεχνικών και προϊόντων στο ίδιο σενάριο/σχέδιο. Η Somani διαθέτει εσωτερική ομάδα σχεδιασμού που εργάζεται συνεχώς με νέα υλικά, υφάσματα, σχήματα και προϊόντα βοηθώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες και συντονισμένες κολεξιόν. Η βιωσιμότητα είναι ενταγμένη σε όλες τις δραστηριότητες, τις διαδικασίες και τις στρατηγικές μας. Απορρίπτουμε κάθε κοινωνική πρακτική και πρακτική πράσινου ξεπλύματος και θέτουμε ως προτεραιότητα την παροχή οικονομικών αξιών σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στον άνθρωπο, στον πλανήτη, στην υποστήριξη της κοινωνίας, στην καινοτομία και στη διακυβέρνηση. Η Somani ερευνά και χρησιμοποιεί αειφόρες πρώτες ύλες συμπεριλαμβανομένων ανακυκλωμένων και βιολογικών νημάτων, με πιστοποιήσεις όπως GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC και το πρότυπο Oeko-tex 100. Περιορίζουμε τις επιπτώσεις της παραγωγής μας για την προώθηση της βιοποικιλότητας.

  3. PIWI-FEMMA PPH

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας είναι να παραδώσουμε πλεκτά είδη υψηλής ποιότητας και να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία. Εξειδικευόμαστε στην επίπεδη πλέξη από το 1990. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής: Πλεκτά είδη ένδυσης, μάλλινες μπλούζες , μακριά γιλέκα, σακάκια, φορέματα, φούστες, σκουφιά, κασκόλ για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί. Πλέκουμε επίσης κουβέρτες και βρεφικά αξεσουάρ. Χρησιμοποιούμε πλεκτικές μηχανές SHIMA SEIKI με μετρητές 3, 5, 7 και 12 που σημαίνει πως είμαστε σε θέση να δημιουργούμε πλεκτά από πολύ λεπτά έως πολύ μεγάλου όγκου, ακόμα και ζέρσεϊ, διπλής στρώσης, πλεξίδες, ζακάρ, intarsia ή δομική πλέξη. Τα κύρια οφέλη για τους πελάτες μας: - Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία. Από την συζήτηση του σχεδίου, την επιλογή του σωστού νήματος και την δειγματοληψία, την πλέξη, την ραφή, το πλύσιμο, τον ποιοτικό έλεγχο μέχρι την παράδοση των προϊόντων, έτοιμα προς πώληση, - Βοηθάμε στην σωστή επιλογή του νήματος. Από 100% ακρυλικό, έως βαμβάκι, βισκόζη, λινό, μερινός, αλπακά, κασμίρ και μείγματα αυτών, - Μπορούμε να αναπτύξουμε το σχέδιο σας ή μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα έτοιμα μας σχέδια στον εκθεσιακό μας χώρο, 'Άμα έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά την πλεκτική, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συμβουλή.

  4. F & F TÊXTEIS

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία F & F TÊXTEIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στολές, Υφάσματα, υφαντουργικα προϊοντα, Στολές, πλεκτα ειδη ενδυσης, αθλητικα γυναικεια εσωρουχα, στολες για αθλουμενους, Υφάσματα, και παιδικα και εφηβικα πανωφορια. Έχει έδρα σε Fafe, Πορτογαλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δερματινα ειδη ενδυσης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις