• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

ΕλβετίαΠεριοχή της λίμνης ΛεμάνΥφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. DUMAR SA

    Ελβετία

  2. INTER SA

    Ελβετία

  3. A. DEWAVRIN FILS BRIGUE SA

    Ελβετία

  4. TEXTILES GRISOL S.A.

    Ελβετία

  5. HELVEX S.A.

    Ελβετία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VIMATEX MULTI SA

    Ελβετία

  2. TEXTILUX S.A.

    Ελβετία

  3. ARCOTEX SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία ARCOTEX SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Geneve, Ελβετία.

  4. COGETEX SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία COGETEX SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Carouge, Ελβετία.

  5. SODIFIL S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία SODIFIL S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lausanne, Ελβετία.

  1. BERGOS

    Ελβετία

    Η εταιρεία BERGOS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Crissier, Ελβετία.

  2. TEXTILE SUISSE

    Ελβετία

    Η εταιρεία TEXTILE SUISSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lausanne, Ελβετία.

  1. CONNAUGHT SA

    Ελβετία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13 Επιχειρήσεις