• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

ΔιανομέαςΥφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  2. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  3. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. POLISH TEXTILE GROUP

    Πολωνία

    Η εταιρεία POLISH TEXTILE GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη ρουχισμου τεχνικης χρησης, και υφασματα με σαϊτα αργαλειου. Έχει έδρα σε Kunów, Πολωνία.

  5. YUKON GESELLSCHAFT FÜR TEXTILHANDEL MBH

    Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CAROLAY INTERNATIONAL SL

    Ισπανία

  2. SIKNATUR CLOTHING

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIKNATUR CLOTHING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, παραγωγη συλλογων, ενδυματα κατασκευη, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και ειδη εμπορευματοποιησης. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  3. DYNAMIK MULTITRADE SARL

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία DYNAMIK MULTITRADE SARL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, διανομη για τον κλαδο των τροφιμων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

  4. HENKE GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HENKE GMBH & CO., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

  5. DIETER HAGEMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETER HAGEMANN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kerpen, Γερμανία.

  1. TEX-ASS TEXTILVERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEX-ASS TEXTILVERTRIEBS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

  2. HEINRICH AMMER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH AMMER GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  1. LUGANI GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

    Γερμανία

  2. BERGOS

    Ελβετία

    Η εταιρεία BERGOS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Crissier, Ελβετία.

  3. AKTEL GRUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKTEL GRUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολυμαντικά, μη ιατρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Απολυμαντικά, μη ιατρικά, γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Süleymanpaşa, Τουρκία.

  4. D H SPORTS

    Ισπανία

    Κατασκευάζονται ενδύματα σπορ.

  5. GERHARD VAN CLEWE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD VAN CLEWE GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamminkeln, Γερμανία.

  6. MAGMA-HEIMTEX ERICH HARGESHEIMER E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAGMA-HEIMTEX ERICH HARGESHEIMER E. K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  7. MAAT SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAAT SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, τραπεζομαντηλα απο μη υφαντα υφασματα, νήματα για υφάσματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και κλωστες για πλεκτα. Έχει έδρα σε Arezzo, Ιταλία.

  8. MJG, LDA COMÉRCIO & INDUSTRIA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία MJG, LDA COMÉRCIO & INDUSTRIA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vila Do Conde, Πορτογαλία.

  1. CREATION2SA

    Μαρόκο

    Η εταιρεία CREATION2SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαμβακερά υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  2. KAREL MAREK

    Τσεχία

    Η εταιρεία KAREL MAREK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Brno Komin, Τσεχία.

  3. SOCIETE DIALA

    Γαλλία

    Η εταιρεία DIALA ξεκίνησε την δραστηριότητα της τον Δεκέμβρη 2019. Η επιχείρηση βρίσκεται σήμερα στον αρ. 15 οδός Louis Dumont - 01200 Valserhone. Η εταιρεία Diala αναπτύσσεται στον τομέα : εμπόριο χονδρικής, εκτός από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και εξειδικεύεται στην πώληση ενδυμάτων από δεύτερο χέρι και στο ξεπούλημα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!