• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγη ενδυματων

Αποτελέσματα για

Εισαγωγη ενδυματων

Έμπορος χονδρικήςΥφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  2. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  3. SHERIFA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SHERIFA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, κλωστοϋφαντουργια, υφαντουργικα προϊοντα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και ενδυση. Έχει έδρα σε Le Mans, Γαλλία.

  4. IRCEB BUGGENHOUT

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IRCEB BUGGENHOUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, μεταχειρισμενα ενδυματα, ρακη, ρετάλια, ρούχα μεταχειρισμένα, Παπούτσια, και μεταχειρισμένα παπούτσια. Έχει έδρα σε Buggenhout, Βέλγιο.

  5. EVTEKS LTD

    Τουρκία

    Είμαστε μια διεθνής εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με πολλαπλές παραγωγικές ικανότητες. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 στην Denizli/Τουρκία από τον Mr Isa Dal. Η ομάδα μας ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην εμπορευματοποίηση του προϊόν, στην παραγωγή, στην υπεργολαβία και στον ποιοτικό έλεγχο. Μιλάμε αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά και γαλλικά. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO9001 -2008 από UKAS. Η τυποποιημένη παραγωγή βασίζεται στο πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100. Προσφέρουμε σε υπεργολαβία και παράγουμε υφάσματα οικιακής χρήσης όπως πετσέτες, μπουρνούζια, λευκά είδη και ενδύματα όπως κοντομάνικα και μπλούζες τύπου πόλο. Παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις παραγωγής καθώς και ανάπτυξη σχεδίου για τα εξής προϊόντα Λευκά είδη σπιτιού : Ζακάρ ως τυπωμένα υφάσματα σε όλες τις βαμβακερές ποιότητες. πετσετέ ύφασμα : από πετσέτες Τουρκίας ως μπουρνούζια σε διάφορες ποιότητες και βάρη. Επιτραπέζια λευκά είδη : πετσέτα ως τραπεζομάντηλα. Κουζίνα : πετσέτες ως ποδιές. Υφάσματα για οργανισμούς και ξενοδοχεία : Ολων των ειδών. Διαφημιστικό ύφασμα : Ολων των ειδών. Υφασμα ένδυσης/Ενδύματα : Κοντομάνικα, μπλουζάκια τύπου πόλο και φούτερ κάθε είδους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DAD TEKSTIL SAN.VE TIC. LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία DAD TEKSTIL SAN.VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, μπουρνουζια, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, κουβερτες ταξιδιου, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  2. DIVESSE

    Τουρκία

    Η εταιρεία DIVESSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, ειδη ενδυματων, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. EUROTEX DISCOUNT

    Γαλλία

    Η εταιρεία EUROTEX DISCOUNT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, Ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, και ενδυματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Sainte Luce Sur Loire, Γαλλία.

  4. MILONO CLUB

    Τουρκία

    Η εταιρεία MILONO CLUB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. OM TEXTILES SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία OM TEXTILES SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, ανάκτηση μεταχειρισμένων υφασμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Marcianise, Ιταλία.

  1. OFTEX TEXTIEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OFTEX TEXTIEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, και μεταχειρισμενα ενδυματα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. GROSSHANDEL SCHINDLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GROSSHANDEL SCHINDLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, σφουγγαρια, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και υγειονομικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Freilassing, Γερμανία.

  1. CACHET TEXTILE

    Τουρκία

    Η εταιρεία CACHET TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, πουκάμισα με μακριά μανίκια, ανδρικα πουκαμισα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και κατασκευάζονται ανδρικά υποκάμισα. Έχει έδρα σε Merter / Istanbul, Τουρκία.

  2. YDFGFCGVBH

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία YDFGFCGVBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, υφασματα χονδρικης, υφασματα για ενδυματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και υφασματα βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Skopje, Βόρεια Μακεδονία.

  3. AGGER GLOBAL

    Τουρκία

    Η εταιρεία AGGER GLOBAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. AK TEXTILFACTORY IM & EXPORT

    Γερμανία

    Η εταιρεία AK TEXTILFACTORY IM & EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Deisenhofen, Γερμανία.

  5. KILOUTLET

    Ισπανία

    Η εταιρεία KILOUTLET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Vilanova i La Geltrù, Ισπανία.

  6. SONNA IMPORT - EXPORT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SONNA IMPORT - EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και υφασματα για ενδυματα. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

  7. SPOTLESS QUEEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPOTLESS QUEEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικεια ενδυματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dreieich, Γερμανία.

  8. SCHEIBLER GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEIBLER GMBH U. CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Straubing, Γερμανία.

  1. YUN SEE BUCHIS TEXTILHANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία YUN SEE BUCHIS TEXTILHANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dreieich, Γερμανία.

  2. CALISKAN TEKSTIL

    Τουρκία

    Η εταιρεία CALISKAN TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα κατασκευη, κοπη και διπλωμα υφασματων και προϊοντων υφαντουργιας, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και υπηρεσια σερβιτορου κρασιων. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  3. HELMUT LUDWIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUT LUDWIG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Iserlohn, Γερμανία.

  4. NYA NORDISKA TEXTILES GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NYA NORDISKA TEXTILES GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dannenberg, Γερμανία.

  5. PETA D.O.O.

    Σλοβενία

    Η εταιρεία PETA D.O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

  6. DRYER & HOFFMAN LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία DRYER & HOFFMAN LIMITED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  7. M.& N.TEXTILES LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία M.& N.TEXTILES LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο.

  8. TEXTIL-2000 ES VALLALKOZASI KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία TEXTIL-2000 ES VALLALKOZASI KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gyor, Ουγγαρία.

  9. ARMACO-COMERCIO DE TEXTEIS, LDA.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία ARMACO-COMERCIO DE TEXTEIS, LDA., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Trofa, Πορτογαλία.

  10. TURNER BIANCA PLC

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία TURNER BIANCA PLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ronfe, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν