• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Υπεργολάβος - Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές

Υπεργολάβος
  1. STERELA

    Γαλλία

    Η εταιρεία STERELA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pins-justaret, Γαλλία.

  2. J. TAVERA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNK)

    Γερμανία

    Η εταιρεία J. TAVERA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNK), είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοσυχνότητα πολιτών, Ραδιοσυχνότητα πολιτών, κεραιες κινητης τηλεφωνιας, ειδη για αθλητικη ναυσιπλοϊα και ναυσιπλοϊα αναψυχης, και Αυτοκίνητα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Ansbach, Γερμανία.

  3. J3T CRESTO ELECTRONICS

    Γαλλία

    Η εταιρεία J3T CRESTO ELECTRONICS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vaulx-En-Velin, Γαλλία.

  4. AVDE SA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AVDE SA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματισμος οικιακων λειτουργιων, και φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Ganshoren, Βέλγιο.

  5. UNITED TRADING COMPANY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία UNITED TRADING COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη ηλεκτρονικη, και φωτισμος. Έχει έδρα σε Zaporozhye, Ουκρανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EFA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EFA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  2. DONGGUAN YANGTIAN ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία DONGGUAN YANGTIAN ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπτικες ενδειξεις υγρων κρυσταλλων, και οθονες lcd. Έχει έδρα σε Tangxia town, Dongguan City, Κίνα.

  3. ARMOR BOBINAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARMOR BOBINAGE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, και Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saint-Brieuc, Γαλλία.

  4. GLOBAL MOTION LLC

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία GLOBAL MOTION LLC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπτικες ενδειξεις υγρων κρυσταλλων. Έχει έδρα σε Cocoa, Ηνωμένες Πολιτείες.

  5. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!