• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Αποτελέσματα για

Υπεργολάβος - Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Υπεργολάβος
  1. C&F MANAGEMENT

    Λουξεμβούργο

    Η εταιρεία C&F MANAGEMENT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επενδύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Προϊόντα ομορφιάς, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, παραφαρμακευτικα, Προϊόντα ομορφιάς, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Rombach, Λουξεμβούργο.

  2. MEDBIYO PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία MEDBIYO PHARMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φάρμακα, Προϊόντα ομορφιάς, φαρμακευτικα προϊοντα, Φάρμακα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  3. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

    Τουρκία

    Η εταιρεία CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Trabzon, Τουρκία.

  4. HIMMEL INDUSTRIES INC.

    Φιλιπίνες

    Η εταιρεία HIMMEL INDUSTRIES INC., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης, και διαλυτικα πετρελαιου. Έχει έδρα σε Makati City, Φιλιπίνες.

  5. FARMA 365 SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FARMA 365 SRL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Palermo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ORIGINAL PROCESS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ORIGINAL PROCESS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Lille, Γαλλία.

  2. SILICON WRISTBANDS,SILICON TAG,SILICON BRACELESTS,SILICON WINDER,SILICON STAND

    Κίνα

    Η εταιρεία SILICON WRISTBANDS,SILICON TAG,SILICON BRACELESTS,SILICON WINDER,SILICON STAND, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Jianshan, Κίνα.