• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές - Πάροχος Υπηρεσιών - Τυνησία

ΤυνησίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. CLAR SARL

    Τυνησία

    Η εταιρεία CLAR SARL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη ετοιμων ενδυματων. Έχει έδρα σε Ouardanine, Τυνησία.

  2. SOCIÉTÉ KRIDIS DE COMMERCE INTERNATIONAL

    Τυνησία

    Η εταιρεία SOCIÉTÉ KRIDIS DE COMMERCE INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Gabes, Τυνησία.

  3. ZRIG INTERNATIONAL TRADING COMPANY

    Τυνησία

    Η εταιρεία ZRIG INTERNATIONAL TRADING COMPANY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Zarzis, Τυνησία.

  4. EXPORTTRUCK

    Τυνησία

    Η εταιρεία EXPORTTRUCK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, και υπηρεσιες εμπορικης μεσιτειας. Έχει έδρα σε Beni Khalled, Τυνησία.

  5. TUNISIA TRADING

    Τυνησία

    Η Tunisia Trading είναι μια πλατφόρμα B2B που ξεκίνησε στα πλαίσια της προώθησης των εξαγωγών της Τυνησίας από το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο της Τύνιδας (CCIT). Η πλατφόρμα χρηματοδοτείται εν μέρει από μια δωρεά αμερικάνικης προέλευσης για την προώθηση την εναλλαγή πληροφοριών, τον διαμερισμό πείρας και την στρατηγική και οικονομική επαγρύπνηση.