• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική - Τουρκία

Τουρκία
  1. SANERA PHARMACEUTICALS

    Τουρκία

    Η SANERA PHARMACEUTICALS ιδρύθηκε το 2014 και ειδικεύεται στην χονδρική πώληση φαρμακευτικών προϊόντων. Με έδρα στην Τουρκία, η αποστολή μας είναι να προμηθεύσουμε φάρμακα όπου υπάρχει ανάγκη. Προκειμένου να επιτεύξουμε τον στόχο μας, συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 70 χώρες και εκατοντάδες προμηθευτές. Προμηθεύουμε επώνυμα φάρμακα, συστήματα σύγκρισης φαρμάκων και ιατρικά αναλώσιμα σε φαρμακεία, νοσοκομεία, χονδρέμποροι και κλινικές σε όλο τον κόσμο. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει επώνυμα και γενόσιμα φάρμακα, πληρωτές δέρματος, ιατρικός εξοπλισμός, καλλυντικά φάρμακα, ορφανά φάρμακα, αναλώσιμα και προϊόντα χωρίς συνταγή. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνουν την εισαγωγή και εξαγωγή φαρμακευτικών προϊόντων, παραδόσεις σύμφωνα με τις πρακτικές σωστής διανομής, αναλύσεις και μελέτες αγορών για νέα προϊόντα και καταχώριση διαδικασιών σε διάφορες αγορές. Χάρη στην αφοσιωμένη και καταρτισμένη ομάδα μας φαρμακοποιών, χημικών και επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  2. BEE-N PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία BEE-N ιδρύθηκε το 2010, παρέχει φαρμακευτικά προϊόντα στην Άγκυρα της Τουρκίας. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επώνυμων και γενόσημων φαρμάκων, νοσοκομειακά αναλώσιμα, προϊόντα υγείας και ευεξίας, κιτ δοκιμών, προϊόντα ατομικής φροντίδας. Η εταιρεία μας στοχεύει να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πουλάμε και να παρέχουμε εξειδικευμένα φαρμακευτικά είδη σε διάφορα μέρη στον κόσμο. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Γενόσημα φάρμακα • Γενόσημα φάρμακα με συνταγή • Επώνυμα φάρμακα ΜΥΣΥΦΑ• Επώνυμα φάρμακα με συνταγή • Βασικός ιατρικός εξοπλισμός• Προϊόντα υγείας και ευεξίας • Προϊόντα ατομικής υγιεινής και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας. Δεσμευόμαστε ώστε να αναλάβουμε την δημιουργία, το μάρκετινγκ και την παράδοση φαρμάκων και αναλώσιμα υψηλής ποιότητας και αιχμής για τους γιατρούς, τις κλινικές και τα νοσοκομεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. INCPHARMA ILAC SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η INC PHARMA είναι ένας ανεξάρτητος χονδρέμπορος φαρμακευτικών προϊόντων που έχει εγγραφεί και ελέγχεται από το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας της Τουρκίας. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους φαρμακευτικών προϊόντων με έδρα στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σχεδόν σε 50 χώρες ανά τον κόσμο. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει περισσότερα από 10.000 συνταγογραφούμενα φάρμακα, εμβόλια, μη συνταγογραφούμενα προϊόντα, ιατρικές συσκευές, διαγνωστικά, διαιτητικά προϊόντα, καλλυντικά, οδοντιατρικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και διάφορες υπηρεσίες στον τομέα της φαρμακευτικής. Αγοράζουμε όλα τα προϊόντα από εξαιρετικά αξιόπιστες εταιρείες που είναι γνωστές διεθνώς. Σκοπός μας είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στους υφιστάμενους καθώς και στους νέους πελάτες μας, στον πιο σύντομο δυνατό χρόνο. Είμαστε ένας πελατοκεντρικός οργανισμός και κάθε εργαζόμενος, ανεξάρτητα από το ποια είναι η θέση του, μοιράζεται αυτό το όραμα.

  4. ARTEKYA

    Τουρκία

    Η εταιρεία ARTEKYA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

    Τουρκία

    Η εταιρεία CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, φάρμακα μάρκας, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KROM PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

    Τουρκία

    Η εταιρεία KROM PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. EKSEN PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία EKSEN PHARMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φάρμακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, συσκευασια, χονδρικη και λιανικη πωληση, Καλλυντικά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. ILSE ILAC MEDIKAL SANAYI DIS TICARET LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία ILSE ILAC MEDIKAL SANAYI DIS TICARET LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  4. ATAMAN KIMYA

    Τουρκία

    Η εταιρεία ATAMAN KIMYA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά πρόσθετα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. SUPERKIM KIMYA SAN. VE TIC. A.Ş

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUPERKIM KIMYA SAN. VE TIC. A.Ş, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αφρωδη απορρυπαντικα για το μπανιο, και χημικα προϊοντα για πισινες. Έχει έδρα σε Ayrancilar, Τουρκία.

  1. OPAL PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία OPAL PHARMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

  2. PROKAPS

    Τουρκία

    Η εταιρεία PROKAPS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές μη εδώδιμες χρωστικές ουσίες, βαφες βιομηχανικης χρησης, χημικά προϊόντα ανακύκλωσης, και Βιομηχανικές μη εδώδιμες χρωστικές ουσίες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  1. SANLI ILAC

    Τουρκία

    Η εταιρεία SANLI ILAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Γύψος σοβατίσματος, Φαρμακευτικά προϊόντα, Γύψος σοβατίσματος, φυσικα φαρμακα, και καλλυντικα βοτανοπωλειου. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. AMETIS DIS TICARET LTD STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία AMETIS DIS TICARET LTD STI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα, και πλαστικα ειδη μιας χρησης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. EKIP PHARMA WHOLESALER

    Τουρκία

    Η εταιρεία EKIP PHARMA WHOLESALER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  4. RESA PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία RESA PHARMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. TRANSBATUR MILLETLERARASI NAK.SAN VE TIC.LTD.STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία TRANSBATUR MILLETLERARASI NAK.SAN VE TIC.LTD.STI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνή φορτία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, υπηρεσιες επιμελητειας, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, και χημικά και φαρμακευτικά. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. PLENTY TRADE

    Τουρκία

    Η εταιρεία PLENTY TRADE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Υαλουργία, καυστικο νατριο, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, ανθρακικο νατριο, και Υαλουργία. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  7. DENYCO CHEMICALS AND METALS

    Τουρκία

    Η εταιρεία DENYCO CHEMICALS AND METALS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. NECM CHEMICAL

    Τουρκία

    Η εταιρεία NECM CHEMICAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απολυμαντικα για εδαφη και χωρους, και αιθυλικη αλκοολη. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  1. FIN KIMYA ULUSLARARSI LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία FIN KIMYA ULUSLARARSI LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτικα καλλυντικα προϊοντα, Απολυμαντικά προϊόντα, και Απολυμαντικά βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Merkez, Τουρκία.

  2. POUYA KIAN SADID

    Τουρκία

    Η εταιρεία POUYA KIAN SADID, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπαρα οξεα, Γλυκερίνη, Οξειδωμένο έλαιο, και Προϊόντα οξέου σογιέλαιου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. MAC MASTER

    Τουρκία

    Η εταιρεία MAC MASTER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, χημικα προϊοντα για τη χημικη βιομηχανια και τη βιομηχανια πετροχημικων, ουρεϊκη κολλα, χημικά και φαρμακευτικά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. PAMUX LIMITED

    Τουρκία

    Η εταιρεία PAMUX LIMITED, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασια και ανακυκλωση υγρων αποβλητων. Έχει έδρα σε London, Τουρκία.

  5. MEDBIYO PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία MEDBIYO PHARMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φάρμακα, Προϊόντα ομορφιάς, φαρμακευτικα προϊοντα, Φάρμακα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  6. UP INTERNATIONAL A.CO.

    Τουρκία

    Η εταιρεία UP INTERNATIONAL A.CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

  7. BIEN PHARMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

    Τουρκία

    Η εταιρεία BIEN PHARMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτογραφικες πλακες, και συμπληρωματα βιταμινων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

    Τουρκία

    Η εταιρεία CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Trabzon, Τουρκία.

  9. HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S

    Τουρκία

    Η εταιρεία HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, κολοφωνιο, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  10. FARMA GLOBAL

    Τουρκία

    Η εταιρεία FARMA GLOBAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φαρμακευτικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Ümraniye/istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική - Τουρκία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

65 Επιχειρήσεις