• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Τουρκία

Τουρκία
  1. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικοί οργανισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Πρόληψη πυρκαϊών - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Διαμετακομιστής τελωνείου, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, υδραυλικα εξαρτηματα και εξαρτηματα πεπιεσμενου αερα, ανταλλακτικα για υδραυλικους εξοπλισμους, και Πρόληψη πυρκαϊών - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Maltepe Istanbul, Τουρκία.

  4. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Baycelik Tarim που ιδρύθηκε το 1975 είναι ένας κορυφαίος παραγωγός γεωργικών σπόρων με έδρα το Denizli της Τουρκίας. Με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών εφοδίων στην Τουρκία. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην προμήθεια υψηλής ποιότητας βρώσιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιού. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε τις πλέον εκτενείς εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων για τους πελάτες μας. Στην Baycelik Tarim διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας σπόρους, κυρίως σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους και καρύδια. Οι δικοί μας ηλιόσποροι επιλέγονται επιμελώς από τις πλέον γόνιμες πεδιάδες της Τουρκίας με σχολαστικότητα προκειμένου να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Με ετήσια ικανότητα επεξεργασίας 15, .00 τόνων ηλιόσπορου, η μονάδα μας επεκτείνεται διαρκώς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να αναδειχθούμε σε κορυφαία γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Στην Baycelik Tarim, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

  5. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

    Τουρκία

    Η Alchemist Technologies ιδρύθηκε το 2016 και κατασκευάζει γεωργικά μηχανήματα από την Τουρκία. Κατασκευάζουμε κυρίως ρυμουλκά γεωργικής χρήσης υπό το σήμα ALCHEMIST TRAILER, όπως ρυμουλκά δεματίων, κλασικά ρυμουλκά, και αυτοφερόμενα ρυμουλκά προσαρμοσμένα στις ανάγκες και για την άνεση των αγροτών. Στο ίδιο κτίριο, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μάρκετινγκ στους εταίρους μας ώστε να ικανοποιήσουμε και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με επαγγελματικές πωλήσεις και μια τεχνική ομάδα. Προσφέρουμε γεωργικές λύσεις, όπως: •Εξοπλισμός όργωσης, •Εξοπλισμός φύτευσης •Φορτωτές και εξαρτήματα, •Εξοπλισμός δεματιάσματος, •Λιπάσματα και διαβρέκτες κοπριάς, •Ενεργειακές λύσεις, •Μηχανές δημιουργίας πακέτων, •Εξοπλισμός ψεκασμού και εξοπλισμός εκτροφής ζώων, επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψτε περισσότερα! Ο κύριος μας εταίρος KOMSILAJ Wrapper Round baller machines, είναι η ηγετική εταιρεία στην Τουρκία χάρη στην δύναμη της και στις πιο προηγμένες λειτουργικότητες της (τα μηχανήματα της μπορούν να συσκευάσουν τοματοπολτό και ξηρές ύλες όπως το βαμβάκι). Ο δεύτερος μας βασικός εταίρος είναι η OPAL PIVOT, η οποία φημίζεται για τα μηχανήματα της διαβροχής υψηλής απόδοσης και τους στροφείς της γενικής χρήσης, γραμμικοί, κεντρικοί, με κουτί ταχυτήτων για τις ανάγκες της γεωργικής άρδευσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIOFOOD GIDA

    Τουρκία

    Είμαστε μια νέα επιχείρηση, με εμπειρία όσον αφορά τους κανόνες του εγχώριου και διεθνές εμπορίου. Η Τουρκία ήταν ο πρώτος παραγωγός φυστικιών και βερίκοκων, η BioFood δεσμεύεται να σας εφοδιάσει με τοπικά προϊόντα τούρκικης προέλευσης προκειμένου να σας προσφέρει τοπικά και ποιοτικά προϊόντα. Σας προσφέρουμε, για κάθε προϊόν που αναζητάτε, διάφορα εμπορικά σήματα σε τιμή κόστους, ώστε να επιλέξετε σωστά σύμφωνα με τις διατροφικές σας ανάγκες στις καλύτερες τιμές. Πέρα από τις υπηρεσίες μας στον τομέα των τροφίμων, μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την μεσολάβηση ως σημείο επικοινωνίας για την εγκατάσταση της δραστηριότητας σας στην Τουρκία. Μπορούμε με αυτήν την ιδιότητα να διαπραγματευτούμε με τις τούρκικες βιομηχανίες, για λογαριασμό σας, να διοργανώσουμε εκθέσεις και συναντήσεις B2B στην περιοχή, καθώς και ακτοπλοϊκές και αεροπορικές υπηρεσίες που συνοδεύουν τις εξαγωγές. Επίσης, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια νομική και φορολογική συμβουλή στην Τουρκία.

  2. CÖMERT AGRICULTURAL PRODUCTS CO. LTD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία CÖMERT AGRICULTURAL PRODUCTS CO. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δαφνη, και θυμαρι. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  3. TAREGE TRADE HOUSE INC.

    Τουρκία

    Η εταιρεία TAREGE TRADE HOUSE INC., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Konak / Izmir, Τουρκία.

  4. AKTFOOD FRUIT AND VEGETABLES

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKTFOOD FRUIT AND VEGETABLES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  5. A PLUS TRADING GROUP LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία A PLUS TRADING GROUP LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρύσωση και επαργύρωση χάλυβα και μέταλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Καυσόξυλο δρυός, ελκυστηρες για χωματουργικες εργασιες, κατεψυγμενα τροφιμα, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

  1. ADDISOON

    Τουρκία

    Η εταιρεία ADDISOON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, γαλακτοπαραγωγικες αγελαδες, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαρτηματα αλμεκτικων μηχανων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  2. RAHEB LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία RAHEB LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. ALPTAR FARM MACHINERY

    Τουρκία

    Η εταιρεία ALPTAR FARM MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για γεωργικα τρακτερ, και μηχανοκινητο οργωμα. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

  2. KUBAT SPICES CO.

    Τουρκία

    Η εταιρεία KUBAT SPICES CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπαχαρικα, κόκκινη πιπεριά, πιπερομυλος, και εξάγονται κόκκινες καυτερές πιπεριές. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  3. OZ-KA VAKUM PLASTIK AMBALAJ VE MAKINA KALIP SAN.TIC.LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία OZ-KA VAKUM PLASTIK AMBALAJ VE MAKINA KALIP SAN.TIC.LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Catalca, Τουρκία.

  4. MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY

    Τουρκία

    Η εταιρεία MODSAN MOYE MACHINERY MODEL & TRACTOR SPARE PARTS INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ανταλλακτικα για γεωργικα τρακτερ, Παραγωγή και επεξεργασία φασόν προϊόντων CNC, τεχνικο σχεδιο, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Karatay / Konya, Τουρκία.

  5. SHEZER FOODS

    Τουρκία

    Η εταιρεία SHEZER FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  6. ZERUVA AGRICULTURE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ZERUVA AGRICULTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπασματα, και σποροι σπορας. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  7. FADE-KAY VENTURES LIMITED

    Τουρκία

    Η εταιρεία FADE-KAY VENTURES LIMITED, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), και σποροι σουσαμιου. Έχει έδρα σε Konak,izmir, Τουρκία.

  8. DEFLAS

    Τουρκία

    Η εταιρεία DEFLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικά έλαια, και μπαχαρικα. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

  1. MIERT TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία MIERT TARIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  2. GOLDEN APRICOTS

    Τουρκία

    Η εταιρεία GOLDEN APRICOTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αφυδατωμενα φρουτα, αποξηραμενα βερικοκα, αποξηραμενα συκα, και φυστικια. Έχει έδρα σε Malatya, Τουρκία.

  3. DMR AGRO GIDA SANAYI VE TICARET A.S

    Τουρκία

    Η εταιρεία DMR AGRO GIDA SANAYI VE TICARET A.S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι βικου, και σοργο. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  4. SAL TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία SAL TARIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσπεριδοειδη. Έχει έδρα σε Mersin/tarsus, Τουρκία.

  5. MA FRUITS CONSULTANTS

    Τουρκία

    Η εταιρεία MA FRUITS CONSULTANTS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανανας, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  6. DRIPLANTIS IRRIGATION SYSTEMS

    Τουρκία

    Η εταιρεία DRIPLANTIS IRRIGATION SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις άρδευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Karatay/konya, Τουρκία.

  7. RA TURKIYE

    Τουρκία

    Η εταιρεία RA TURKIYE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυγα, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. AGROTAR A.Ş.

    Τουρκία

    Η εταιρεία AGROTAR A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  9. IPAC TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία IPAC TARIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιοδιεγερτες - λιπασμα, Φυλλικά φύκια, Λιπάσματα φύλλων, και φυσικα λιπασματα. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  10. YGM MUHENDISLIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία YGM MUHENDISLIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Τουρκία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

538 Επιχειρήσεις

Kατηγορια