• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Κατασκευαστής Παραγωγός - Τουρκία

ΤουρκίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. YMCUP

    Τουρκία

    Η YMCUP ιδρύθηκε το 2016, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων κοπής και εκτύπωσης χάρτινων κυπέλλων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Από την αρχή του ταξιδιού, επικεντρωθήκαμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες μας με αποτελεσματική και γρήγορη παράδοση. H εταιρεία μας θεωρεί την καινοτομία ως κλειδί μιας βιώσιμης επιτυχίας, αντιμετωπίζει κάθε ημέρα με νέα προοπτική και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες καινοτομίας με την ευαισθητοποίηση της. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Συνεχίζουμε τις γρήγορες μας επενδύσεις και παράγουμε προϊόντα με σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων, • Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων διπλού τοιχώματος, • Μηχανήματα χάρτινων μπολ, • Μηχανήματα χάρτινων σαλατιέρων, • Μηχανήματα συσκευασίας, • Μηχανήματα εκτύπωσης & κοίλανσης, • Πρέσες, • Εξαρτήματα μηχανών και ανταλλακτικά. Τα μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων μπορούν να παράγουν κύπελλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη όπως 12 oz, 8 oz, 9 oz και πολλά άλλα! Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τη σειρά προϊόντων μας. Σκοπός μας να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας με την επιλογή πρώτων υλών και να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες από την παραγωγή ως την παράδοση στους πελάτες μας. Στην YMCUP, η παραγωγή μας τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως τα ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – Πιστοποιήσεις συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά OHSAS 18001-2007. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. MARTI MATBAA

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARTI MATBAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. SOHO PUNCHES

    Τουρκία

    Η εταιρεία SOHO PUNCHES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. PEHLIVAN OFSET

    Τουρκία

    Η εταιρεία PEHLIVAN OFSET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hatay, Τουρκία.

  5. NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER

    Τουρκία

    Η εταιρεία NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιχισμένο χαρτί, Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας, Χάρτινες κούτες, Επιχισμένο χαρτί, Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χάρτινες κούτες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες ρούχων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, ετικετες, επιτύπωση ετικετών, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και ετικετες για ενδυματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. SONFOIL YALDIZ

    Τουρκία

    Η εταιρεία SONFOIL YALDIZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπερπιεση εν θερμω σε χαρτι και χαρτονι, ειδη χαρτοποιϊας για συσκευασια, και επιχρυσωση με φυλλα χρυσου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. MARTI OFSET

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARTI OFSET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτινα εκτυπωσιμα σακουλακια, χαρτινα ποτηρια, και χαρτονια συσκευασιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. DIZGI BASIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία DIZGI BASIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τιμοκαταλογοι, και υλοποιηση εγχειριδιων οδηγιων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  5. SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, συσκευασιες απο χαρτι και χαρτονι, Κατασκευαστές χαρτονιού, χαρτονένια κουτιά, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. HIKMET CAN ÖZAKIN ETIKET SAN. VE TIC.A.Ş.

    Τουρκία

    Η εταιρεία HIKMET CAN ÖZAKIN ETIKET SAN. VE TIC.A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετικετες, κιβωτιδια, Καλλυντικά, και κοντέινερ για συσκευασία. Έχει έδρα σε İzmir, Τουρκία.

  2. PAK KLASÖR MATBAACILIK SAN. TIC. LTD. ŞTI

    Τουρκία

    Η εταιρεία PAK KLASÖR MATBAACILIK SAN. TIC. LTD. ŞTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλασερ, και βασεις καταλογων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. MARE MATBAA HIZMETLERI

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARE MATBAA HIZMETLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. OZYA MATBAA

    Τουρκία

    Η εταιρεία OZYA MATBAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. BULUT ETIKET

    Τουρκία

    Η εταιρεία BULUT ETIKET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. IDEAL ETIKET BARKOD

    Τουρκία

    Η εταιρεία IDEAL ETIKET BARKOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. OTINGO ETIKET

    Τουρκία

    Η Otingo Etiket που ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1988, επικεντρώθηκε αρχικά στην παραγωγή ετικετών από χαρτόνι και κουτιών για τον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας. Η Otingo παράγει από τότε προϊόντα για εγχώριες και ξένες εταιρείες. Στο τέλος του 2006, αποκτήθηκε η συλλογή μηχανημάτων Flexo coil της εταιρείας μας και ξεκίνησε η παραγωγή αυτοκόλλητων/και μη κολλητικών ετικετών συσκευασίας στη βιομηχανική αγορά. Αυτή η κίνηση αποσκοπούσε στην παραγωγή προϊόντων τους τομείς της φαρμακευτικής, των τροφίμων, των ποτών και των καλλυντικών. Από το 2008 ξεκίνησε η παραγωγή κουτιών offset και συσκευασιών για τη βιομηχανία φαρμάκων και τροφίμων. Με το διαμορφωμένο κοπτικό μηχάνημα (busch die-cut) που προσθέσαμε στη συλλογή μηχανημάτων μας το 2014, ξεκίνησε η παραγωγή μη κολλητικών ετικετών υψηλής κυκλοφορίας για τη βιομηχανία ποτών. Το τρέχον πρόγραμμα παραγωγής της Otingo περιλαμβάνει χαρτοκιβώτια, ενημερωτικά φυλλάδια, ετικέτες, αυτοκόλλητες/και μη κολλητικές ετικέτες σε ρολά, ετικέτες ποτών, ετικέτες περιοδικών. Στόχος μας είναι να παράγουμε άριστα προϊόντα σε λιγότερο χρόνο και σε πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  6. AKIN PROMOSYON

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKIN PROMOSYON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, Πρέσσες για την τυπογραφία, συσκευασιες, Διαφημιστικά δώρα, υφασμάτινα, και προσπεκτους - φυλλαδια - καταλογοι. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  7. VISTA LABEL

    Τουρκία

    Η εταιρεία VISTA LABEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετικετες σε ρολο. Έχει έδρα σε Istanbul-Avrupa, Τουρκία.

  8. SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ

    Τουρκία

    Η εταιρεία SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιβωτια συσκευασιας, και Κατάλογοι - σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

  1. YENIADA FLEXO PRINTING MACHINERY

    Τουρκία

    Η εταιρεία YENIADA FLEXO PRINTING MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φλεξογραφία - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  2. NEMA BASIM YAYIN LTD STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία NEMA BASIM YAYIN LTD STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιβωτια συσκευασιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Maltepe, Τουρκία.

  4. ERDE MACHINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ERDE MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτομάντηλα, κολλες για χαρτι, χαρτι υγειας σε ρολα, Χαρτομάντηλα, και εξαρτηματα και ανταλλακτικα. Έχει έδρα σε Pendik, Τουρκία.

  5. DEGISIM OFSET

    Τουρκία

    Η εταιρεία DEGISIM OFSET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτυπωσεις οφσετ ανα φυλλο, συσκευασιες απο χαρτι και χαρτονι, και καλωδιώσεις για σιδηροδρόμους. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. BILMAK MAKINA

    Τουρκία

    Η εταιρεία BILMAK MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι κλιβανοι, και μεταξωτυπια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  7. POSTERITY PRINTING

    Τουρκία

    Η εταιρεία POSTERITY PRINTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  8. C I F C I M U C E L L I T LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία C I F C I M U C E L L I T LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  9. CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτινοι σωληνες, μηχανες περιτυλιξης, κοπτικη μηχανη κυλινδρων για ρολα χαρτου, και κοπη κυλινδρων. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

  10. NEWVIZYON MAKINE

    Τουρκία

    Η εταιρεία NEWVIZYON MAKINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυπωμενες χαρτοπετσετες, χαρτοπετσετες, Αυτόματα μηχανήματα χαρτοπετσετών, και χαρτι υγειας σε ρολα. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Κατασκευαστής Παραγωγός - Τουρκία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

95 Επιχειρήσεις