• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΕλβετίαΣύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική
  1. IL TIMBRO S. GRUBER- RUSCONI SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία IL TIMBRO S. GRUBER- RUSCONI SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Lugano, Ελβετία.

  2. HEINRICH MANTEL AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HEINRICH MANTEL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Wädenswil, Ελβετία.

  3. STÜDELI STEMPELFABRIKATION

    Ελβετία

    Η εταιρεία STÜDELI STEMPELFABRIKATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Solothurn, Ελβετία.

  4. STAMPO S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία STAMPO S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Chalais, Ελβετία.

  5. KOCSI AG - STEMPELFABRIKATION

    Ελβετία

    Η εταιρεία KOCSI AG - STEMPELFABRIKATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Malans, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PPP INTERNATIONAL AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία PPP INTERNATIONAL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Grünen, Ελβετία.