• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός
  1. ERNST REINER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ERNST REINER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  2. FIRMENSTEMPEL

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FIRMENSTEMPEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

  3. STEMPEL SPERLING

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STEMPEL SPERLING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. HITECH AG

    Ελβετία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HITECH AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Selzach, Ελβετία.

  5. REMO BORDEAUX

    Γαλλία

    Ιδρύθηκε το 1979, η REMO ειδικεύεται στην κατασκευή μητρών για διατρήσεις. Διαθέτει δύο μονάδες, τη REMO OUTILLAGES και τη REMO MACHINES. Η REMO Outillages είναι υπεύθυνη για την παραγωγή μητρών, διατρήσεων, λεπίδων, αλλά και την κατανομή εργαλείων όπως φρέζες αποπυρηνώσεως, μαγνητικά μηχανήματα διάτρησης, λεπίδες δίπλωσης και ψαλίδια, λεπίδες για πριονοκορδέλες και πολλά άλλα. Η REMO Machines ασχολείται με τις εισαγωγές εργαλειομηχανών όπως μηχανήματα διάτρησης "GEKA", μηχανές κάμψης, έλαστρα, πρέσες, στράντζες και κόφτες, πριονοκορδέλες, μηχανές θριματισμού. Εργαζόμαστε στην Ευρώπη και διεθνώς. Εξοπλίζουμε τις μεγαλύτερες κατασκευές και μεταλλικά φύλλα, φανοποιία, λεβητοποιία, μεταλλοτεχνία, κλειθροποιία, σιδηρόδρομοι (SNCF-RATP), αλλά και δημόσια ιδρύματα "LEP" και άλλες κοινότητες, τα εργαστήρια του πολεμικού ναυτικού και του στρατού. Έχουμε για μεγαλύτερη εγγύτητα προς τους πελάτες μας, 3 γραφεία στο Μπορντό, κοντά στο Παρίσι και την περιοχή της Λυών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LASER POINT DI SORCINELLI JONATHAN E THOMAS SNC

    Ιταλία

    Η Laserpoint υλοποιεί εργασίες κοπής και σήμανσης με λέιζερ, κοπή με δέσμη νερού, φρεζάρισμα, συγκόλληση, δίπλωση, βαφή σε ευρεία γκάμα υλικών. Υλοποιούμε διάφορους τύπους κοπής με λέιζερ, σε διάφορα υλικά, από πλαστικό έως ξύλο και από μάρμαρο έως μέταλλα. Πραγματοποιούμε κοπές με δέσμη νερού σε μικρά εξαρτήματα από άνθρακα για καταμαράν.

  2. METALLIC ELEPHANT

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία METALLIC ELEPHANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα κυρτωσης. Έχει έδρα σε Frating, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. TIMBRIMANIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIMBRIMANIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα για ταμπον. Έχει έδρα σε Vibo Valentia, Ιταλία.

  4. VANZO

    Βέλγιο

    Η εταιρεία VANZO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια, τρόχισμα εξοπλισμών μηχανημάτων - εργαλεία κατεργασίας μετάλλων, ελατηρια με συρμα, και ελατηρια αεριου. Έχει έδρα σε Herstal, Βέλγιο.

  5. ELLENBERGER BIEDENKOPF

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELLENBERGER BIEDENKOPF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Biedenkopf, Γερμανία.

  1. NYDANSTEMPLER A/S

    Δανία

    Η εταιρεία NYDANSTEMPLER A/S, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rødovre, Δανία.

  2. STEMPEL-WOLF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPEL-WOLF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Παρκόμετρα, ωροδείκτες, Σφραγίδες και στάμπες, Μελάνι για σφραγίδες, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Παρκόμετρα, ωροδείκτες, Σφραγίδες και στάμπες, και Μελάνι για σφραγίδες. Έχει έδρα σε Siegen, Γερμανία.

  1. STÜDELI STEMPELFABRIKATION

    Ελβετία

    Η εταιρεία STÜDELI STEMPELFABRIKATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Solothurn, Ελβετία.

  2. INES HAUSWALD-KARNICK

    Γερμανία

    Η εταιρεία INES HAUSWALD-KARNICK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Guben, Γερμανία.

  3. TIMBRO ART

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIMBRO ART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες και στάμπες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, εξατομικευμενες πλακες, δημιουργια διαφημιστικων αντικειμενων, και Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gravina In Puglia, Ιταλία.

  4. VOEGELI STEMPEL, GRAVUREN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία VOEGELI STEMPEL, GRAVUREN AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Ostermundigen, Ελβετία.

  5. STAMP AND MORE

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAMP AND MORE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

  6. ADOLF KOCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOLF KOCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

  7. STEMPEL LOBENHOFER E.U.

    Αυστρία

    Η εταιρεία STEMPEL LOBENHOFER E.U., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπλοκ, σημανση, στενσιλ, και στοιχεία πιστοποίησης όλων των εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  8. PROGRAV

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROGRAV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  1. STEMPEL SCHILDER & MEHR

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPEL SCHILDER & MEHR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Nittendorf, Γερμανία.

  2. STEMPELRING

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPELRING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

  3. STEMPEL ILLY

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPEL ILLY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mindelheim, Γερμανία.

  4. STEMPEL POSTEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPEL POSTEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Königsee-Rottenbach, Γερμανία.

  5. STIEBER STEMPELWAREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία STIEBER STEMPELWAREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Leiferde, Γερμανία.

  6. TRACK TIMBRI

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRACK TIMBRI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελάνι για σφραγίδες, σφραγιδες απο καουτσουκ, Μελάνι για σφραγίδες, και σφραγιδες τσεπης. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  7. AUTOMATIK ITALIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOMATIK ITALIA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bisignano, Ιταλία.

  8. LUIGI VILLA E FIGLIO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία LUIGI VILLA E FIGLIO SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  9. STEMPEL MEYER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPEL MEYER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Bocholt, Γερμανία.

  10. TOSH

    Γαλλία

    Η εταιρεία TOSH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφραγιδοποιηση, κλισε, Μελάνια, και μπλοκ. Έχει έδρα σε Beynost, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν