• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Σλοβακία

Σλοβακία
  1. INTEGRITY S.R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία INTEGRITY S.R.O., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδηλώσεις και συναντήσεις B2B. Έχει έδρα σε Bratislava, Σλοβακία.

  2. C&D SERVICES S.R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία C&D SERVICES S.R.O., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτελωνιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Trnava, Σλοβακία.

  3. SLOVAK CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

    Σλοβακία

    Η εταιρεία SLOVAK CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Bratislava, Σλοβακία.

  4. BULDEM EXPORT-IMPORT S.R.O.

    Σλοβακία

  5. UNIGROUP INTERNATIONAL

    Σλοβακία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARUFEL S.R.O.

    Σλοβακία

    Verified by europages badge

    Η Arufel s.r.o. που ξεκίνησε ως μια απλή καφετέρια στο 2014, ενσαρκώνει το συνδυασμό της καινοτομίας και της αφοσίωσης στον παγκόσμιο τομέα FMCG. Οι ιδρυτές της, ο Michal και ο Martin, αναπολούν την ταπεινή έναρξη της εταιρείας που σήμερα αποτελεί ορόσημο αριστείας διεθνούς εμπορίου. Με ένα συνδυασμό καινοτομικής σκέψης, σκληρής εργασίας και παγκόσμιας έρευνας, η Arufel s.r.o. έχει επαναπροσδιορίσει το τοπίο εισαγωγών-εξαγωγών, αναπτυσσόμενη από ένα μικρό εστιατόριο σε μια ηγετική δύναμη στον κλάδο FMCG με έδρα το Presov της Σλοβακίας. Σήμερα, η Arufel διακρίνεται ως η κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των εισαγωγών-εξαγωγών FMCG και στον κλάδο της διανομής, παρέχοντας ένα διευρυνόμενο φάσμα προϊόντων σε περισσότερες από 40 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, εδραιώνοντας έτσι το καθεστώς της ως αξιόπιστος παγκόσμιος συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει φημισμένες εταιρείες όπως οι Monster Energy, Red Bull, Coca-Cola και Nescafé, τονίζοντας την αφοσίωσή της στην κάλυψη των διαφόρων αναγκών των εταίρων της. Το βασικό επιχειρηματικό στήριγμα της εταιρείας είναι η προηγμένη αποθήκη της στη Σλοβακία με 12 ράμπες φόρτωσης, χωρητικότητα 3.500 παλετών και ένα κορυφαίο σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS). Αυτή η μονάδα, εξοπλισμένη με σύγχρονες γραμμές σήμανσης και ανασυσκευασίας, διασφαλίζει το βέλτιστο χειρισμό των προϊόντων. Η επιτυχία της Arufel διασφαλίζεται από την αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών, η τεχνογνωσία και το πάθος για την άριστη εξυπηρέτηση των οποίων είναι ασύγκριτες. Αυτή η αφοσίωση στην αριστεία αντανακλάται επιπρόσθετα στη δέσμη υπηρεσιών "ALL IN" που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την προμήθεια του προϊόντος έως την παγκόσμια παράδοση συμπεριλαμβανομένων ελέγχων ποιότητας και τοποθέτησης αυτοκόλλητων ετικετών,

  2. BETONRACIO, S.R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία BETONRACIO, S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Trnava , Σλοβακία.

  3. PAZZ, S.R.O.

    Σλοβακία

  4. SAMARIS S.R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία SAMARIS S.R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές άνθρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Πετρέλαιο (ντίζελ) - καύσιμα, Κόκκοι ξύλου, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, και Μαύρος άνθρακας. Έχει έδρα σε Bratislava, Σλοβακία.

  5. BRENNTAG SLOVAKIA S.R.O. - POBOCKA PEZINOK

    Σλοβακία

    Η εταιρεία BRENNTAG SLOVAKIA S.R.O. - POBOCKA PEZINOK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pezinok, Σλοβακία.

  1. ATOTECH - M.A.G. SK, S.R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία ATOTECH - M.A.G. SK, S.R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Banska Bystrica, Σλοβακία.

  2. ITIMEX, SPOL. S R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία ITIMEX, SPOL. S R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ. Έχει έδρα σε Sahy, Σλοβακία.

  1. MRK, S.R.O.

    Σλοβακία

  2. CORNICO POPCORN COMPANY, S.R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία CORNICO POPCORN COMPANY, S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bratislava, Σλοβακία.

  3. NOVEX FOOD S.R.O.

    Σλοβακία

  4. KONEX ELEKTRO, SPOL. S R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία KONEX ELEKTRO, SPOL. S R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, και Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kosice, Σλοβακία.

  5. HONEYWELL S.R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία HONEYWELL S.R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, και Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Bratislava - Ruzinov, Σλοβακία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Σλοβακία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

17 Επιχειρήσεις