• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων

Αποτελέσματα για

Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων

Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MARINHO STEEL TRADING

    Λουξεμβούργο

    Η εταιρεία MARINHO STEEL TRADING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαλύβδινα δοκάρια, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και ελασμενα προϊοντα σιδηρου. Έχει έδρα σε Sanem, Λουξεμβούργο.

  2. BAER GRUP EXPORT IMPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία BAER GRUP EXPORT IMPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταλλουργία και σιδηρουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, σιδηρουργικα υλικα, Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, και Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

  3. PRINTRIB INTERNATIONAL TRADE

    Τουρκία

    Η εταιρεία PRINTRIB INTERNATIONAL TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπόριο μεταλλικών παλιοσίδερων, και διεθνές εμπόριο παλιοσιδήρων. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. ORIEFLON S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORIEFLON S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Διεθνές εμπόριο, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  5. KAZVTORCHERMET

    Καζαχστάν

    Η εταιρεία KAZVTORCHERMET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο θραυσματων αλουμινιου, και Μεταλλουργία και σιδηρουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Almaty, Καζαχστάν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EVR METALL OÜ

    Εσθονία

    Η εταιρεία EVR METALL OÜ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλαιοσιδηρος, και εμπόριο παλιοσιδήρων. Έχει έδρα σε Jüri, Εσθονία.

  2. NINGBO NINGSHING SPECIAL STEEL GROUP CO.,LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία NINGBO NINGSHING SPECIAL STEEL GROUP CO.,LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδικοι χαλυβες, και εμποριο και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.