• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα - Σενεγάλ

Σενεγάλ
  1. TABAKH MATERIAUX

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία TABAKH MATERIAUX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλακάκια και πλακόστρωτα, θωρακισμενες πορτες, ξυλινες πορτες, υλικα κατασκευων, και Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

  2. LOUM ENTREPRISES, SARL

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία LOUM ENTREPRISES, SARL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορικοι αντιπροσωποι, αλουμινιο, και πολυστρωματικοι συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Thies, Σενεγάλ.

  3. E.C.B.M.T.P

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία E.C.B.M.T.P, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Cite Darou Salam Dakar, Σενεγάλ.

  4. ZIYADA-SERVICES

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία ZIYADA-SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, πρακτορείο επικοινωνίας, και Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

  5. DYNAMIK MULTITRADE SARL

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία DYNAMIK MULTITRADE SARL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, διανομη για τον κλαδο των τροφιμων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MEDITECH-AFRICA

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία MEDITECH-AFRICA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα απο διαφορα υλικα για την οικοδομικη βιομηχανια. Έχει έδρα σε Dakar Quartier Yoff, Σενεγάλ.

  2. BEST ENTREPRISE

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία BEST ENTREPRISE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

  3. ELECTRO-MECHANICAL WORKS

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία ELECTRO-MECHANICAL WORKS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικος τροφοδοτης. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

  4. ECOBAT

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία ECOBAT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναζητηση ξενων τοπικων εμπορικων συνεργατων, και ενοικιαζονται και πωλουνται εξοπλισμοι οικοδομων. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.