• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές - Ρωσία

Ρωσία
  1. TORGOPTYUG LLC

    Ρωσία

    Η "TORGOPTYUG" είναι μια εμπορική εταιρεία που προμηθεύει γεωργικά προϊόντα και παρέχει παγκόσμια εξαγωγή/εισαγωγή τροφίμων. Η εταιρεία διαθέτει πολλούς αξιόπιστους εταίρους παραγωγική καλλιέργεια: —καλλιέργειες ελαιούχων (σπόροι λιναριού, κράμβης, ηλιόσποροι, Camelina sativa, μουστάρδα, σαφράν, ελαιούχοι σπόροι ραπανιού κ.λπ.), —σπόροι δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη, κόκκινο και κίτρινο κεχρί, καλαμπόκι, λευκό και κόκκινο σόργο), —Μαύρο σιτάρι. Η "TORGOPTYUG" συνεργάζεται τακτικά με παραγωγούς επεξεργασμένων γεωργικών προϊόντων (βρώμη και φλοιός σιτάρι, αλεύρι, φλοιός αραβοσίτου) και γεωργικών προϊόντων για ζωοτροφές. Οι ιδιόκτητες αποθήκες της εταιρείας σε όλη την Ρωσία επιτρέπει την γρήγορη αποστολή της απαιτούμενης ποσότητας αγαθώς σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η μακροχρόνια εμπειρία σε εισαγωγές και εξαγωγές τροφίμων και η εμπειρογνωμοσύνη βοηθούν την "TORGOPTYUG" ώστε να διατηρεί με επιτυχία την συνεργασία της με αγρότες και πελάτες. Η προτεραιότητα της εταιρείας είναι να παρέχει υγιεινά και οικολογικά γεωργικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, να μειώσει τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στις περιοχές όπου βρίσκεται. Η ομάδα επαγγελματιών της "TORGOPTYUG" είναι πρόθυμη να συζητήσει εξατομικευμένους τρόπους παράδοσης με τους αγοραστές. Για μια κοινή ευημερία, η εταιρεία δημιουργεί και αναπτύσσει συνεργασίες με διάφορους φορείς της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία.

  2. YAGODY KARELII

    Ρωσία

    Η εταιρεία Yagody Karelii είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες συγκομιδής και επεξεργασίας άγριων καρπών (ψευδομουριές, μυρτίλλο, ερυθρός μυρτίλλος, βακκίνιο, ιπποφαές) και άγριων μανιταριών (μπολέτους, aspen bolete, birch bolete, Xerocomus) στην Ρωσία και στην Ευρώπη. Η Yagody Karelii προμηθεύει τα εξής είδη στις εταιρείες τροφίμων και φαρμακευτική βιομηχανία: -Καρποί και μανιτάρια σε ατομικές συσκευασίες γρήγορης κατάψυξης (Individually Quick Frozen (IQF)), -κατεψυγμένοι αποξηραμένοι καρποί, μανιτάρια, λαχανικά και φρούτα. -πουρές κατεψυγμένων καρπών, χυμοί άγριων φρούτων NFC, -εμποτισμένοι καρποί, -μέλι, και μείγμα μελιού με κατεψυγμένους αποξηραμένους καρπούς, -birch chaga (Inonotus obliquus); -χυμός σύμηδας. Η εταιρεία παράγει επίσης πάνω από 100SKU προϊόντα καρπών για τους τελικούς χρήστες, εφοδιάζει αλυσίδες λιανικής και εξάγει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες μέσα από δίκτυο διανομής. Η Yagody Karelii ιδρύθηκε το 2004. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Kostomuksha, στην πόλη Republic of Karelia, Ρωσία. Η εταιρεία λειτουργεί με πλήρως αυτοματισμένες παραγωγικές γραμμές από την Ευρώπη που παράγουν πάνω από 50 000 τόνους φυσικών τροφίμων ετησίως. 'Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με αυστηρή τήρηση των προτύπων ποιότητας και ασφαλείας. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας τηρεί το πρότυπο κατά FSSC 22000 (SGS). 'Ένα σημαντικό μέρος των προϊόντων μας κατέχει πιστοποίηση βιολογικού προϊόντος σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Δεν χρησιμοποιούμε χρωστικές ουσίες, αρωματικές ή τεχνητές πρόσθετες ουσίες ή ΓΤΟ και ιχνηλατούμε όλη την παραγωγική διαδικασία από την συλλογή του εποχιακού καρπού ως την συσκευασία.

  3. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

    Ρωσία

    Η Pogar Potato Factory JSC (PKF) καλλιεργεί και επεξεργάζεται πατάτες παράγοντας στιγμιαίο πουρέ πατάτας και μείγματα καθώς και σπόρους πατάτας. Η PKF JSC δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων από το 1999 και είναι ο μόνος προμηθευτής νιφάδων από πατάτα για τον τομέα της HoReCa στην Ρωσία. Ο παραγωγός νιφάδων πατάτας συσκευάζει τα προϊόντα του σε μικρότερες συσκευασίες των 200-300 γραμμαρίων, σε συσκευασίες HoReCa 1-20 κιλών και σε σάκους από 17 ως 1000 κιλά για βιομηχανική χρήση. Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει σπόρους πατάτες με πυκνότητα ροής από 250 ως 580 γραμ./λίτρο σε αποχρώσεις κρεμώδες λευκό, ανοιχτόχρωμο κίτρινο, κίτρινο και γυαλιστερό κίτρινο. Η εταιρεία καλλιεργεί επίσης σιτάρι, κράμβη, λούπινο και άλλες καλλιέργειες και εμπορεύεται επίσης τα δικά της προϊόντα σποράς από πατάτες και λαχανικά. Ο αφυδατωμένος πουρές πατάτας της PKF προορίζεται για την παραγωγή ημιτελικών προϊόντων, πατατάκια και σνακς, πουρές πατάτας, τον έλεγχο υγρασίας ψημένων προϊόντων, την παραγωγή σούπας σε μορφή πουρέ. Ο κατασκευαστής προμηθεύει στιγμιαίος πουρές πατάτας σε πάνω από 20 χώρες, εκ των οποίων οι ΗΠΑ και χώρες της Λατινικής Αμερικής.

  4. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

    Ρωσία

    Είμαστε παραγωγοί και εξαγωγείς ρυζιού από την Ρωσία: ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟ ΡΥΖΙ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΑΤο μαύρο μας ρύζι και το κόκκινο ρύζι είναι υπερτροφές, θρυμματισμένο και κατάλληλα για ριζότο. Διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.Το καστανό μας ρύζι είναι αστίλβωτο, υγιεινό. Το αστίλβωτο ρύζι μπορεί να βλαστήσειΔιατηρεί τις μέγιστες θρεπτικές ουσίες.Παρασκευάζουμε διάφορα είδη λευκού ρυζιού: χυλωμένο και σπυρωτό για πιλάφιΈχουμε δημιουργήσει πάνω από 20 νέες ποικιλίες ρυζιού.Είμαστε επίσης η ηγετική εταιρεία στην Ρωσία για την δημιουργία νέων ποικιλιών ρυζιού.Καλλιεργούμε ρύζι σε γόνιμα εδάφη στην Νότια Ρωσία και χρησιμοποιούμε έως 2 με 3 φορές λιγότερα λιπαντικά σε σχέση με τις κύριες χώρες ρυζοκαλλιέργειας.Για αυτό το ρύζι μας είναι πιο υγιεινό.Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η εισαγωγή-εξαγωγή τροφίμων και το ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ ΡΥΖΙΟΥΩστόσο εμπορευόμαστε επίσης και σε λιανική.Εξάγουμε διάφορα ρυζάλευρα από μαύρο ρύζι, κόκκινο ρύζι, λευκό ρύζι και καστανό ρύζι.Τα ρυζάλευρα από μαύρο και κόκκινο ρύζι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μετατρέπει τον άρτο σε υπερτροφή.

  5. POKROVSKY ZRM LLC

    Ρωσία

    Η Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) παράγει και προμηθεύει φυτικά έλαια και πρώτες ύλες από σόγια και κράμβη. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται σόγια και κράμβη και προσφέρει τα εξής προϊόντα: - ακατέργαστο κραμβέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ κράμβης (χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό πρωτεΐνης για όλα τα ζωντανά κτηνοτροφίας), - ακατέργαστο σογιέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ σόγιας (ζωοτροφή και τροφή για πουλερικά, γενικής χρήσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες).Η POKROVSKY ZRM είναι το εργοστάσιο επόμενης γενιάς, που προωθεί και προστατεύει τις αιώνιες παραδόσεις παραγωγής φυτικών ελαίων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτατης ποιότητας ρωσικής προέλευσης στην παραγωγή. 'Ολα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένο και σύνθετο εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή τελικών ελαίων και λιπαρών ουσιών πιστοποιημένα όχι μόνο ως συμβατά με την Ρωσική νομοθεσία αλλά και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των λαδιών επιβλέπεται από έναν σύγχρονο εργαστήριο. Η εταιρεία εξάγει και εισάγει γεωργικά προϊόντα στης χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στην Κίνα με εμπορευματοκιβώτια, βαρέλια και φορτηγά-βυτία. Η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την πλήρη τήρηση των υποχρεώσεων της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EFKO GROUP OF COMPANIES

    Ρωσία

    Σήμερα, η εταιρεία EFKO είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές τροφίμων στην Ρωσία, παρέχοντας στους καταναλωτές και στις εταιρείες βιομηχανικής επεξεργασία τροφίμων μαργαρίνες, ηλιέλαιο και λιπαρά. Τα εξαιρετικά προτερήματα της εταιρείας είναι η έμφαση της σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, στην καινοτομία, στην ατομική προσέγγιση και προσοχή σε κάθε πελάτη χωριστά.Η εταιρεία σέβεται επίσης το περιβάλλον, προσπαθώντας να μειώσει στο ελάχιστο την παραγωγή απορριμάτων και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε κάθε παραγωγικό στάδιο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και πρότυπα ασφαλείας (συμπ. τα πιστοποιητικά κατά BRC, RSPO και Sedex).

  2. GARNEC LLC

    Ρωσία

    Η «Garnec» ηγείται στην παρασκευή αλεύρι χωρίς γλουτένη και σε μείγματα από αλεύρι. Είμασταν οι πρώτοι στην Ρωσία που αποκτήσαμε το δικαίωμα να φέρουν τα προϊόντα μας το σήμα “Crossed Grain Trademark”. Το σήμα αυτό αποτελεί ένδειξη ασφάλειας των προϊόντων χωρίς γλουτένη της Association of European Coeliac Societies, το οποίο αναγνωρίζεται στις κύριες αναπτυγμένες χώρες. Χρησιμοποιούμε επίσης οικολογικές τεχνολογίες. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε οικολογικό εξοπλισμό με την χρήση της τεχνολογίας άλεσης εν ψυχρώ. Η άλεση εν ψυχρώ αφορά άλεση σε θερμοκρασία κάτω από τους 40°C, που επιτρέπει στο αλεύρι να διατηρεί την πλειονότητα των βιταμινών και των ορυκτών του στοιχείων. Επίσης, έχουμε πάντα απορρίψει την χρήση διύλισης καθώς και οποιοδήποτε ενισχυτή γεύσης και συντηριτικού. Παράγουμε μια μεγάλη γκάμα υγιεινών προϊόντων, όλος ο κόσμος βρίσκει κάτι που του αρέσει. Garnec: Διαφορετικά τρόφιμα για όλη την οικογένεια.

  3. YALOGA-NT

    Ρωσία

    Η εταιρεία Yaloga-NT, που ιδρύθηκε το 2016, παράγει πρόσθετες ουσίες και συστατικά για την βιομηχανία τροφίμων (χρωστικά τροφίμων σε γέλη, φυσικά χρωστικά τροφίμων) υπό το σήμα KREDA. Οι χρωστικές ουσίες τροφίμων χρησιμοποιούνται για τον χρωματισμό τροφίμων και ποτών, ζαχαρωτών, για την διακόσμηση ψημένων προϊόντων κ.λπ. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πολυετή γνώση και εμπειρία στην επεξεργασία χρωστικών, τα προϊόντα KREDA εκφράζουν τον συνδυασμό της φύσης με την επιστήμη. Η έννοια των προϊόντων Kreda εκπροσωπεί την ιδέα της συνειδητής επιλογής συστατικών για την μαγειρική. Προτεραιότητα μας η ποιότητα, η διαθεσιμότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Τα προϊόντα KREDA έχουν περάσει με επιτυχία τις δοκιμές ποιότητας και ασφαλείας στο ευρωπαϊκό κέντρο πιστοποίησης Untersuchungs-und Forschungslaboratorium GmbH (Γερμανία). Τα χρωστικά τροφίμων KREDA • διαθέτουν μεγάλη γκάμα χρωμάτων για οποιοδήποτε προϊόν • είναι ασφαλή στην χρήση • δεν μετατρέπουν τις ιδιότητες της βάσης βαφής • είναι οικονομικά στην κατανάλωση

  4. TPK VARNA, LLC

    Ρωσία

    Η "TPK" Varna" LLC είναι εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στον εφοδιασμό τροφίμων υπό τα εξής εμπορικά σήματα : "Tsar" (ζυμαρικά, αλεύρι, σιμιγδάλι, πολύσπορες νιφάδες, νιφάδες, πόριτζ, νιφάδες βρώμης, κατεψυγμένη ζύμη, εδώδιμα έλαια), " Soyuzpischeprom "(ζυμαρικά), "Healthy menu”(νιφάδες δημητριακών, προϊόντα ζυμαρικών, παξιμάδια, εδώδιμα έλαια, νιφάδες ολικής, φυτικά ποτά). Η ποικιλία της εταιρείας συμπεριλαμβάνει πάνω από 100 ονομασίες προϊόντων που προτιμούν και γνωρίζουν οι πελάτες όχι μόνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά και των χωρών της τελωνειακής ένωσης, ακόμα και οι πελάτες μας στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στον Καναδά, στο Ισραήλ και στην Νότια Κορέα. Ο κατασκευαστής των προϊόντων έχει καταγραφεί στο Ρωσικό βιβλίο κατασκευαστών και προμηθευτών φυσικών και οικολογικών προϊόντων και έχει λάβει την μεγαλύτερη επιβράβευση εκ μέρους του Διεθνές Οικολογικού Ταμείου. Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού στην παραγωγή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα που τηρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

  5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

    Ρωσία

    Η εταιρεία KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατέ, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Πατέ, Αλλαντικά, κονσερβοποιημένα, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Moscow, Ρωσία.

  1. CONSUMER SOCIETY

    Ρωσία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές - Ρωσία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις