• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Ρωσία

Ρωσία
  1. TORGOPTYUG LLC

    Ρωσία

    Η "TORGOPTYUG" είναι μια εμπορική εταιρεία που προμηθεύει γεωργικά προϊόντα και παρέχει παγκόσμια εξαγωγή/εισαγωγή τροφίμων. Η εταιρεία διαθέτει πολλούς αξιόπιστους εταίρους παραγωγική καλλιέργεια: —καλλιέργειες ελαιούχων (σπόροι λιναριού, κράμβης, ηλιόσποροι, Camelina sativa, μουστάρδα, σαφράν, ελαιούχοι σπόροι ραπανιού κ.λπ.), —σπόροι δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη, κόκκινο και κίτρινο κεχρί, καλαμπόκι, λευκό και κόκκινο σόργο), —Μαύρο σιτάρι. Η "TORGOPTYUG" συνεργάζεται τακτικά με παραγωγούς επεξεργασμένων γεωργικών προϊόντων (βρώμη και φλοιός σιτάρι, αλεύρι, φλοιός αραβοσίτου) και γεωργικών προϊόντων για ζωοτροφές. Οι ιδιόκτητες αποθήκες της εταιρείας σε όλη την Ρωσία επιτρέπει την γρήγορη αποστολή της απαιτούμενης ποσότητας αγαθώς σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η μακροχρόνια εμπειρία σε εισαγωγές και εξαγωγές τροφίμων και η εμπειρογνωμοσύνη βοηθούν την "TORGOPTYUG" ώστε να διατηρεί με επιτυχία την συνεργασία της με αγρότες και πελάτες. Η προτεραιότητα της εταιρείας είναι να παρέχει υγιεινά και οικολογικά γεωργικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, να μειώσει τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στις περιοχές όπου βρίσκεται. Η ομάδα επαγγελματιών της "TORGOPTYUG" είναι πρόθυμη να συζητήσει εξατομικευμένους τρόπους παράδοσης με τους αγοραστές. Για μια κοινή ευημερία, η εταιρεία δημιουργεί και αναπτύσσει συνεργασίες με διάφορους φορείς της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία.

  2. VNESHTORG-RUS LLC

    Ρωσία

    Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  3. POKROVSKY ZRM LLC

    Ρωσία

    Η Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) παράγει και προμηθεύει φυτικά έλαια και πρώτες ύλες από σόγια και κράμβη. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται σόγια και κράμβη και προσφέρει τα εξής προϊόντα: - ακατέργαστο κραμβέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ κράμβης (χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό πρωτεΐνης για όλα τα ζωντανά κτηνοτροφίας), - ακατέργαστο σογιέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ σόγιας (ζωοτροφή και τροφή για πουλερικά, γενικής χρήσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες).Η POKROVSKY ZRM είναι το εργοστάσιο επόμενης γενιάς, που προωθεί και προστατεύει τις αιώνιες παραδόσεις παραγωγής φυτικών ελαίων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτατης ποιότητας ρωσικής προέλευσης στην παραγωγή. 'Ολα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένο και σύνθετο εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή τελικών ελαίων και λιπαρών ουσιών πιστοποιημένα όχι μόνο ως συμβατά με την Ρωσική νομοθεσία αλλά και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των λαδιών επιβλέπεται από έναν σύγχρονο εργαστήριο. Η εταιρεία εξάγει και εισάγει γεωργικά προϊόντα στης χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στην Κίνα με εμπορευματοκιβώτια, βαρέλια και φορτηγά-βυτία. Η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την πλήρη τήρηση των υποχρεώσεων της.

  4. ALLIANCE LLC

    Ρωσία

    Η εταιρεία ALLIANCE LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rostov-On-Don, Ρωσία.

  5. KIROV STUD FARM PJSC

    Ρωσία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ISHIMBAY PARTICULARIZED CHEMICAL PLANT OF CATALYSTS STATE UNITARY COMPANY

    Ρωσία

  2. LOOMKNITS (IE NOVIKOV D.V)

    Ρωσία

    Η Loomknits είναι ένα Ρωσικό εμπορικό σήμα βασικών παιδικών ενδυμάτων για νεογνά και παιδιά ηλικίας κάτω των 7 ετών. Δημιουργούμε ενδύματα και αξεσουάρ που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των μητέρων και των βρεφών καθιστώντας τη ρουτίνα ευχάριστη και καλαίσθητη. Η Loomknits είναι μια προσεκτικά επιλεγμένη σχεδίαση, η τέλεια εφαρμογή και τα υψηλής ποιότητας υλικά με αντοχή στην επανειλημμένη χρήση και στο συχνό πλύσιμο. Τα προϊόντα Loomknits - ενδύματα, φάκελοι και είδη ένδυσης για το σπίτι, αξεσουάρ και κουβέρτες - πλέκονται και ράβονται μόνο στη Ρωσία, κυρίως στο δικό μας εργοστάσιο και συνεπώς εγγυόμαστε τον έλεγχο ποιότητας σε κάθε στάδιο της δημιουργίας του προϊόντος. Παράγουμε προϊόντα σε παρτίδες περιορισμένου αριθμού τεμαχίων, εκτός της πλεονασματικής παραγωγής. Χρησιμοποιούμε υποαλλεργικά υλικά κατάλληλα για παιδιά από τη γέννηση και μετά. Άνω του 70% της γκάμας των προϊόντων μας παράγονται από οικολογικά υλικά με επικυρωμένα περιβαλλοντικά πιστοποιητικά OEKO-Tex 100 - χωρίς επιβλαβείς χρωστικές και χημικές ουσίες. Όλα τα προϊόντα Loomknits διαθέτουν τα ενδεδειγμένα πιστοποιητικά ποιότητας.

  3. BALTIC ENTERPRISE LTD

    Ρωσία

    Η εταιρεία BALTIC ENTERPRISE LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε St. Petersburg, Ρωσία.

  4. SIBIAR PJSC

    Ρωσία

  5. KUIBISHEV CHEMICAL FACTORY

    Ρωσία

  1. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

    Ρωσία

    Είμαστε παραγωγοί και εξαγωγείς ρυζιού από την Ρωσία: ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟ ΡΥΖΙ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΑΤο μαύρο μας ρύζι και το κόκκινο ρύζι είναι υπερτροφές, θρυμματισμένο και κατάλληλα για ριζότο. Διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.Το καστανό μας ρύζι είναι αστίλβωτο, υγιεινό. Το αστίλβωτο ρύζι μπορεί να βλαστήσειΔιατηρεί τις μέγιστες θρεπτικές ουσίες.Παρασκευάζουμε διάφορα είδη λευκού ρυζιού: χυλωμένο και σπυρωτό για πιλάφιΈχουμε δημιουργήσει πάνω από 20 νέες ποικιλίες ρυζιού.Είμαστε επίσης η ηγετική εταιρεία στην Ρωσία για την δημιουργία νέων ποικιλιών ρυζιού.Καλλιεργούμε ρύζι σε γόνιμα εδάφη στην Νότια Ρωσία και χρησιμοποιούμε έως 2 με 3 φορές λιγότερα λιπαντικά σε σχέση με τις κύριες χώρες ρυζοκαλλιέργειας.Για αυτό το ρύζι μας είναι πιο υγιεινό.Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η εισαγωγή-εξαγωγή τροφίμων και το ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ ΡΥΖΙΟΥΩστόσο εμπορευόμαστε επίσης και σε λιανική.Εξάγουμε διάφορα ρυζάλευρα από μαύρο ρύζι, κόκκινο ρύζι, λευκό ρύζι και καστανό ρύζι.Τα ρυζάλευρα από μαύρο και κόκκινο ρύζι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μετατρέπει τον άρτο σε υπερτροφή.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Ρωσία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις