• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η Somani είναι παραγωγός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από την Πορτογαλία που ιδρύθηκε το 1986. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ εταιρεία με κάθετη οργάνωση και συνεπώς ελέγχουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Από την παραγωγή του υφάσματος (υφαντό, πλεκτό, μη υφασμένο και πετσετέ) έως την εργασία, το κέντημα, το καπιτονάρισμα και την εκτύπωση, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής ενδυμάτων στους πελάτες μας. Η Somani παράγει προϊόντα για 3 επιχειρηματικούς τομείς Πετσέτες και προϊόντα οικιακής χρήσης, ενδύματα – γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, καθώς προϊόντα νηπίων (αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, λευκά είδη, είδη λουτρού και βρεφικά ενδύματα) Στον τομέα των βρεφικών και νηπιακών προϊόντων παρέχουμε μοναδική εξυπηρέτηση. Στον τομέα αυτό το έργο μας καλύπτει 360º παράγοντας από αξεσουάρ, μαλακά παιχνίδια, διακοσμητικά είδη έως ενδύματα, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων υφασμάτων, τεχνικών και προϊόντων στο ίδιο σενάριο/σχέδιο. Η Somani διαθέτει εσωτερική ομάδα σχεδιασμού που εργάζεται συνεχώς με νέα υλικά, υφάσματα, σχήματα και προϊόντα βοηθώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες και συντονισμένες κολεξιόν. Η βιωσιμότητα είναι ενταγμένη σε όλες τις δραστηριότητες, τις διαδικασίες και τις στρατηγικές μας. Απορρίπτουμε κάθε κοινωνική πρακτική και πρακτική πράσινου ξεπλύματος και θέτουμε ως προτεραιότητα την παροχή οικονομικών αξιών σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στον άνθρωπο, στον πλανήτη, στην υποστήριξη της κοινωνίας, στην καινοτομία και στη διακυβέρνηση. Η Somani ερευνά και χρησιμοποιεί αειφόρες πρώτες ύλες συμπεριλαμβανομένων ανακυκλωμένων και βιολογικών νημάτων, με πιστοποιήσεις όπως GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC και το πρότυπο Oeko-tex 100. Περιορίζουμε τις επιπτώσεις της παραγωγής μας για την προώθηση της βιοποικιλότητας.

  2. ORAIJE PARIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πολλά χρόνια, η Oraije Paris εξειδικεύεται στο γυναικείο τζιν. Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη και στην τεχνογνωσία μας που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά, είμαστε ο πρεσβευτής της Γαλλικής μόδας. Κύρια αποστολή μας είναι να συνοδεύουμε τους πελάτες μας στην δραστηριότητα τους, για αυτό εξασφαλίζουμε έναν αυστηρό έλεγχο ποιότητας, παρακολουθούμε αυστηρά την παραγωγή ώστε να σας προσφέρουμε είδη στις καλύτερες τιμές. Προσφέρουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας με συμβούλους πελατών, στην διάθεση σας, που θα προσέξουν τις ανάγκες σας καθώς και με συνοδεία των σχεδιαστών για το έργο σας.

  3. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

  4. FASARDI

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Farsadi, όπου η μόδα συναντά την ισχυροποίηση. Η μεγάλη μας ποικιλία επιλογών μόδας που συμπεριλαμβάνει φορέματα, σετ, ολόσωμα, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, ικανοποιεί τις προτιμήσεις όλων των γυναικών. Στην Farsadi, πιστεύουμε πως η ένδυση εκφράζει την προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας ομάδα δημιουργεί συνεχώς πρωτότυπα σχέδια ένδυσης που ενσαρκώνει την σύγχρονη μόδα. Με την Farsadi, οι γυναίκες αποκτούν πρόσβαση σε πρωτότυπη ένδυση πολλαπλής χρήσης, από ενδύματα που κεντρίζουν το βλέμμα μέχρι επαγγελματικά σύνολα. . Η επιλογή μας σε πολυτελείς μπλούζες, φούστες, άνετα φούτερ και κομψά σύνολα εξασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη με υλικά πρώτης ποιότητας και έμπειρη εργασία. Απλοποιώντας την παράδοση, η Farsadi προσφέρει μια εύκολη επιλογή σε όσους προτιμούν το ηλεκτρονικό εμπόριο. Εντάξετε την ευρεία μας επιλογή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αφήστε μας να αναλάβουμε την γρήγορη επεξεργασία και ασφαλή παράδοση, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ανακαλύψτε φορέματα, σύνολα, ολόσωμα που ξεχωρίζουν, σακάκια, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, εξατομικευμένα ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την μόδα. Κάθε τεμάχιο υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας, εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα και εξαιρετικό ντιζάιν. Η αφιερωμένη μας ομάδα υποστήριξης πελατών προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και γρήγορη επίλυση. Είτε είστε αποστολέας, χονδρέμπορος ή λιανέμπορος, η Farsadi είναι ο ιδανικός σας εταίρος. Δώστε ένα νέο στυλ με την εκλεκτή μας επιλογή γυναικείων ενδυμάτων σε όλη την Ευρώπη και παραπέρα.Ενωθείτε σήμερα με την Farsadi και ισχυροποιήστε τις γυναίκες μέσα από την μόδα.

  5. FAVORI TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Favori Textile που ιδρύθηκε το 2010, είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος παραγωγός χονδρικής με έδρα την Σαμψούντα της Τουρκίας που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας σχολικές στολές, φούτερ με κουκούλα και αθλητικές φόρμες. Ως αποκλειστικοί συνεργάτες φημισμένων παγκόσμιων εταιρειών, όπως οι H&M, LC Waikiki και DeFacto, διαθέτουμε τεκμηριωμένο ιστορικό παράδοσης κορυφαίων έτοιμων ενδυμάτων σε διάφορες αγορές παγκοσμίως. Η προσανατολισμένη στη χονδρική πώληση προσέγγισή μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας αποκομίζουν όφελος από αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες. Μη μια αφοσιωμένη ομάδα άνω των 150 εργαζομένων και μεγάλο χώρο παραγωγής 3.500 m2, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ενδυμάτων χονδρικής για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Εξερευνήστε τη γκάμα προϊόντων χονδρικής της εταιρείας μας που περιλαμβάνει: • Κολεξιόν σχολικών ενδυμάτων: Πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση και γυμνάσια, σετ αθλητικών φορμών • Γυναικεία κολεξιόν: Παντελόνια, πουκάμισα, κιλότες, φούστες • Ανδρική κολεξιόν: Μπλουζάκια, μπλουζάκια με κουκούλα, πλεκτές ζακέτες με κουκούλα, μπλουζάκια Polo, φούτερ με κουκούλα, φούτερ φλις, παντελόνια, φούτερ. Χρησιμοποιούμε κατά προτεραιότητα υλικά ανώτερης ποιότητας για τις σχολικές στολές της γκάμας χονδρικής διασφαλίζοντας την αντοχή και την άνεση, ενώ οι ποικίλη κολεξιόν μας προσθέτει στιλ για τη δημιουργία ενός λαμπρού σχολικού περιβάλλοντος. Επιπλέον των σχολικών, παιδικών, γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων χονδρικής ειδικευόμαστε στην παραγωγή ιατρικών ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων απαραίτητων ειδών μίας χρήσης για νοσοκομεία και κλινικές, όπως ποδιές μίας χρήσης. Παραδίδουμε χωρίς προβλήματα σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GENC BURSA TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Genc Bursa Textile, μια εξαιρετική εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με έδρα την πόλη Μπούρσα στην Τουρκία. Για πάνω από δύο δεκαετίες, φροντίζουμε να προσφέρουμε αριστεία στην παραγωγή έτοιμων ανδρικών, γυναικείων, βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων. Η εμπειρογνωμοσύνη μας εκφράζεται μέσα από την δημιουργία μια ευρείας γκάμας καθημερινής ένδυσης, από μονόχρωμα σε τυπωμένα και κεντητά είδη, φούτερ, κοντομάνικα, σορτσάκια, παντελόνια, φούστες και πολλά άλλα. Η δέσμευση μας είναι να προσφέρουμε τα επιλεγμένα σχέδια των πελατών μας στην αγορά. Αυτό που μας ξεχωρίζει πραγματικά είναι η επικέντρωση μας στην εξατομίκευση. Παράγουμε υπό το σήμα των πελατών μας και ακολουθούμε τις μοναδικές τους επιθυμίες και προδιαγραφές. Επιπλέον, είμαστε περήφανοι που εισάγουμε το καταχωρημένο μας σήμα, MONMIEL©, ως απόδειξη της απαράμιλλης μας αφοσίωσης στην ποιότητα και καινοτομία. Η διαδικασία μας είναι προσεγμένη. Ξεκινάμε αξιολογώντας την δυνατότητα υλοποίησης των σχεδίων που επιλέξατε και προσφέρουμε μια προκαταρκτική κοστολόγηση.Αφού λάβουμε την απάντηση σας, περνάμε ομαλά στα στάδια δειγμάτων και παραγωγής, εξασφαλίζοντας πως το όραμα σας θα γίνει πραγματικότητα.Ο ποικιλόμορφος μας χαρτοφύλακας υφασμάτων ανώτατης ποιότητας σχηματίζει την βάση των έτοιμων μας ενδυμάτων, που συμπεριλαμβάνει πολλές επιλογές όπως παντελόνια, πουκάμισα, φορέματα, σακάκια, μπλούζες, φούστες και πολλά άλλα. Παράγουμε, έπειτα από την ζήτηση των πελατών μας, πλεκτά και υφαντά υφάσματα με βισκόζη, βαμβάκι, λινό, πολυεστέρας, πολυαμίδιο, και μείγματα από αυτά, προσφέροντας υφάσματα με βαμμένο νήμα, μονόχρωμο νήμα και τυπωμένα. Είμαστε ο έμπιστος σας εταίρος για άριστα υφάσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

  2. KNITTEX SP. Z O.O. SP. K.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Knittex, επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στην Πολωνία, ηγείται της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας από την ίδρυση της το 1982. Ιδρύθηκε από τον Krzysztof Szarski, η εταιρεία ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση με επίκεντρο την παραγωγή πλεκτών. Χάρη στην βούληση της για καινοτομία και στην δέσμευση της για ποιότητα, η Knittex μετέφερε την παραγωγή της απέκτησε μηχανήματα αιχμής, και έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στην παραγωγή καλσόν υψηλής ποιότητας για την γυναίκα, το παιδί και τον άνδρα. Είμαστε περήφανοι για την ποικιλία της γκάμας μας, η οποία παρουσιάζεται σε διάφορα σημεία στην Πολωνία. Επιπλέον, τα προϊόντα μας εμπλουτίζουν τα ράφια πολλών πολυκαταστημάτων και αποθηκών σε όλη την Πολωνία και διανέμονται παγκοσμίως. Στο βασίλειο των γυναικείων καλσόν, η Knittex ξεχωρίζει χάρη στην εξαιρετική γραμμή καλσόν με σχέδια, δημιουργημένα με τρισδιάστατη τεχνολογία αιχμής. Η προηγμένη αυτή τεχνική εξασφαλίζει μια απαράμιλλη ευελιξία, μια τέλεια εφαρμογή στο σώμα και μια ασύγκριτη λεία υφή. Για τα παιδιά, η Knittex ειδικεύεται σε καλσόν από βισκόζη, με το αγαπημένο προϊόν ορόσημο: Agatka. Φημισμένα για την απαλότητα τους, την ευκολία τους να φορεθούν και στην ευρεία γκάμα των χρωμάτων τους, τα καλσόν αυτά έχουν κατακτήσει την νέα γενιά.Πέρα από την ποιότητα, η Knittex ξεχωρίζει υιοθετώντας το εξαιρετικό, περιπλανώμενη ορισμένες φορές στο βασίλειο της χειροτεχνίας για να δημιουργήσει προϊόντα που ξεπερνούν την λειτουργικότητα, προσφέροντας μια καλλιτεχνική νότα στην καθημερινή ένδυση.

  3. DONNA POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η DONNA ιδρύθηκε το 1993 στην Κρακοβία της Πολωνίας. Έκτοτε είμαστε ταγμένοι στον κόσμο των νυχτικών και σήμερα είμαστε η κορυφαία επιχείρηση μεταξύ των καλύτερων παραγωγών. Διαθέτουμε τη δική μας μονάδα παραγωγής με σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων που μας παρέχει απεριόριστες δυνατότητες παραγωγής και ανάπτυξης. Οι πελάτες έχουν εκτιμήσει πολλές φορές το έργο μας, γεγονός που απέφερε για εμάς πολλά βραβεία που επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Εμπειρία άνω των 30 ετών, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, εξαιρετική ποιότητα και πρωτότυπα έργα, αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή που συνοψίζει καλά την εταιρεία μας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει •νυχτικά •νυχτικιές •πυτζάμες. Ειδικευόμαστε σε κομψά νυχτικά που ράβονται από υλικά και ελαστικές δαντέλες άριστης ποιότητας. Τα πρωτότυπα έργα μας διακρίνονται για την καλαισθησία και την κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την εξαιρετική άνεση για τον ύπνο. Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι δηλώνοντας ότι παρέχουμε τα πάντα στην παραγωγή μας – δημιουργώντας κολεξιόν μεγάλων μεγεθών αρχίζοντας από 46/3XL έως 52/6XL. Αυτά τα είδη παράγονται κατά τρόπον που διασφαλίζει ότι όλες οι γυναίκες θα αισθάνονται άνεση και ομορφιά, ανεξαρτήτως μεγέθους. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των νυχτικών μας είναι η βισκόζη, αλλά εμπλουτίζουμε επίσης την κολεξιόν μας με κομψό σατέν, ενώ όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε εντυπωσιακά κουτιά. Εάν θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί μας και να καταστείτε επιχειρηματικός εταίρος μας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και να σάς παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες.

  4. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  5. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  1. BLACK MODA PORTUGAL, LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Το εργοστάσιο παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων μας βρίσκεται στην Πορτογαλία και ειδικεύεται στην παραγωγή πλεκτών ενδυμάτων για βρέφη, παιδιά, γυναίκες και άντρες. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008, βρίσκεται στη βόρεια Πορτογαλία και επί του παρόντος απασχολεί 68 εργαζόμενους σε χώρους 2, 000 τ.μ. Από την πρώτη αρχή συνεργαζόμαστε κυρίως με την Φινλανδία, αλλά σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τις αγορές και τη βάση πελατών. Διαθέτουμε πιστοποιητικό Oeko Trex κατηγορίας 1. Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα Black Moda (www.blackmoda.fi) θα βρείτε ορισμένα από τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε μια εξαιρετικά πολυδιάστατη δομή με ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών στην Πορτογαλία που μας παρέχει κάποια ευελιξία ως προς τις ελάχιστες ποσότητες, τις διαφορετικές ποιότητες και τις σύντομες προθεσμίες παραγωγής. Είμαστε διαθέσιμοι να υποστηρίξουμε τον πελάτη σε όλα τα στάδια και τις πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Μπορούμε να συνδράμουμε στην ανάπτυξη ενδυμάτων, στη σχεδίαση, στην αναζήτηση υλικών ή στην παραγωγή προϊόντων που έχουν ήδη καθοριστεί από τον πελάτη. Ανταποκρινόμαστε σε όλα τα αιτήματα, ακόμη και όταν κάποιο από αυτά δεν είναι εφικτό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

  2. S.P.R. TRADEX

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η S.P.R. TRADEX είναι η πύλη για εξαιρετικές λύσεις εμπορίας που συγκεντρώνουν την ασύγκριτη τεχνογνωσία μας για το δικό σας μέγιστο όφελος. Με ενασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών εισαγωγής-εξαγωγής για άνω της μιας δεκαετίας η S.P.R. Tradex εξυπηρετεί με υπερηφάνεια αξιόλογες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο και διασφαλίζοντας την άψογη υποστήριξη κατά την αποστολή και την παράδοση. Η έναρξη της εταιρείας μας ξεκινά από την εκτενή ενασχόληση με τη δυναμική του παγκόσμιου εμπορίου σε συνδυασμό με τη σταθερή αφοσίωση στην ασύγκριτη εξυπηρέτηση των πελατών. Αξιοποιούμε τη μεγάλη εμπειρία μας για την εξυπηρέτησή σας, αντιπροσωπεύοντας ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων από F&B και συσκευές έως ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής και σύνθετο εξοπλισμό προσαρμοσμένο στους τομείς τροφοδοσίας και παραγωγής. Μην περιμένετε κάτι λιγότερο από το άριστο καθώς παρέχουμε στην επιχείρησή σας προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές, επιβλέποντας σχολαστικά κάθε στάδιο της αλυσίδας παραγωγής και παράδοσης. Ο απώτερος σκοπός μας συνίσταται στην προώθηση επιλεγμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο παγκόσμιο στερέωμα. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα επαγγελματιών και μας ενώνει ένα κοινό όραμα και αξίες με αφοσίωση την καλλιέργεια διαφανών, βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Εμπιστευτείτε μας για τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σάς καθοδηγήσουμε, πελάτες και προμηθευτές, απρόσκοπτα από την αγορά έως την παράδοση, διασφαλίζοντας μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

  1. SHADI TRADING

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Shadi Trading: ειδικευόμαστε στη διαλογή και την εξαγωγή ενδυμάτων από δεύτερο χέρι, υποδημάτων, πανιών για σκούπισμα, παλιών κοστουμιών και βιντάζ που πωλούνται σε χονδρέμπορους και παγκόσμιους εισαγωγείς ενδυμάτων από δεύτερο χέρι από το 1998. Τα εμπορεύματα μας εξάγονται προς την Αφρική, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Πουλάμε χονδρικής και λιανικής και διαθέτουμε μια αποθήκη 2000 m2.

  2. VETECO - FRIPERIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η VETECO εξειδικεύεται από το 2000 στην συλλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων υφασμάτων. Διαλέγουμε και επιλέγουμε για τους εταίρους μας τα κατάλληλα είδη, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είσαστε οργάνωση, τοπική κοινότητα ή επιχείρηση; Μπορούμε να υλοποιήσουμε μαζί ένα έργο ανακύκλωσης των υφασμάτων ή των ενδυμάτων και υποδημάτων εργασίας σας προσφέροντας σας πιστοποιητικό ιχνηλάτησης. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε μαζί το έργο σας και να σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

  3. A&E CLOTHING POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge
  4. OLIVE TEXTILES LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OLIVE TEXTILES LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Βρεφικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Έτοιμα ενδύματα, ενδυματα κατα παραγγελια, μαξιλαροθηκες, ενδυματα για αγορια, και ρουχα για τζογκινγκ. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  5. ASPINA TEKSTIL

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASPINA TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Έτοιμα ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Φούτερ, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, Αθλητικά ρούχα, Παλτά και αδιάβροχα, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. CLICK TEXTIL / SLAMMANTI UNIP LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CLICK TEXTIL / SLAMMANTI UNIP LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικειες πιτζαμες, παιδικες πιτζαμες, εκτυπωση σε υφαντουργικα προϊοντα, και ψηφιακες εκτυπωσεις. Έχει έδρα σε Braga, Πορτογαλία.

  7. APICURE PARIS IMPORT-EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία APICURE PARIS IMPORT-EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, διαφημιστικα αντικειμενα, Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  8. DYNASOURCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DYNASOURCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saintes, Γαλλία.

  1. EVENMOD ACTIVEWEAR

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EVENMOD ACTIVEWEAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, Αθλητικά ρούχα, Μάλλινες μπλούζες, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυμναστική - ενδύματα, Φανέλες και μακώ, ανδρικα ενδυματα, Ταινίες μικρού μήκους, και ανδρικα πλεκτα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. CENTRAL WAY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CENTRAL WAY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Πουκάμισα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, παντελονια, και Πουκάμισα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. TRAÇOS FIDALGOS UNIPESSOAL LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRAÇOS FIDALGOS UNIPESSOAL LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υψηλή ραπτική για γυναίκες, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Αθλητικά ρούχα, στολες εργασιας, Πλέγματα, Υψηλή ραπτική για γυναίκες, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Matosinhos, Πορτογαλία.

  4. TRADE PARTNER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRADE PARTNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έτοιμα ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Φούτερ, Έτοιμα ενδύματα, και τζιν (παντελονια). Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  5. AKBULUS

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AKBULUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Παπούτσια παιδικά, Παπούτσια ανδρικά, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Αθλητικά είδη, Αθλητισμός και ψυχαγωγία, και Υποδήματα για τρέξιμο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. JORDAN COTE D'AZUR FRANCE

    Γαλλία

  7. ASTOR

    Ιταλία

  8. EL CORTE INGLES (LONDON) LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

  9. SEA DOLPHIN

    Γαλλία

  10. SOC LINEA ITALIANA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOC LINEA ITALIANA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αριθμός αποτελεσμάτων.

668 Επιχειρήσεις