• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση

Αποτελέσματα για

Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. SK EXPORT

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Verified by europages badge

    Η SK Export ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή ευρωπαϊκών διαλεγμένων μεταχειρισμένων ενδυμάτων, στοκ καινούργιων ενδυμάτων & υποδημάτων στα ΗΑΕ και παγκοσμίως. Η SK Export επικεντρώνεται στην παροχή άριστης ποιότητας στους πελάτες διατηρώντας ταυτόχρονα προσιτές τιμές και αποδοτική φόρτωση των εμπορευμάτων για την εξοικονόμηση του κόστους μεταφοράς. Κύριος στόχος μας είναι η διατήρηση του περιβάλλοντος, η αγορά από φιλανθρωπικές οργανώσεις και η ανακύκλωση όλων, καθώς και η επαναχρησιμοποίηση των ενδυμάτων. Εξάγουμε σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και αναζητούμε πάντοτε νέους προορισμούς και νέους τακτικούς πελάτες για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων επιχειρηματικών σχέσεων. Η SK Export ιδρύθηκε το 2020 και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στο μέλλον και να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τροφοδοσία των πελατών της. Οι ιδρυτές της SK Export έχουν μακρά ιστορία στον κλάδο των μεταχειρισμένων και καινούργιων ενδυμάτων και μπορούν να συνδράμουν όλους τους πελάτες για την κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους.

  2. NORD SUD EXPORT FZC

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας Nord Sud Export βρίσκεται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) στην πόλη Σάρτζα. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2003. Βρισκόμασταν στην Ευρώπη από το 1985 και μετατοπιστήκαμε στα ΗΑΕ. Εξάγουμε ρούχα από δεύτερο χέρι σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 25 χώρες και κοιτάμε πάντα για νέους προορισμούς. Μπορούμε να παρέχουμε μεταχειρισμένα ρούχα όπως γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα. Εξάγουμε παντού σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Ευρώπη και στην Νότια Αμερική. Το σύνθημα μας είναι Πολλαπλή χρήση, Μείωση, Ανακύκλωση. (Reuse, Reduce, Recycle). Αγοράζουμε μεταχειρισμένα ενδύματα κυρίως από την Ευρώπη και διαλέγουμε πάνω από 40 τόνους ημερησίως στις εγκαταστάσεις μας στα ΗΑΕ. Τα ρούχα διαλέγονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ποιότητα τους και αποστέλλονται στην συνέχεια. Δεν υπάρχουν απώλειες με τα μεταχειρισμένα ρούχα, ότι δεν χρησιμοποιείται συσκευάζεται σε δεμάτια για ανακύκλωση και χρησιμοποιείται ως μονωτικό υλικό. Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας. Σκοπός μας πάντα είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα και να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  3. VETECO - FRIPERIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η VETECO εξειδικεύεται από το 2000 στην συλλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων υφασμάτων. Διαλέγουμε και επιλέγουμε για τους εταίρους μας τα κατάλληλα είδη, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είσαστε οργάνωση, τοπική κοινότητα ή επιχείρηση; Μπορούμε να υλοποιήσουμε μαζί ένα έργο ανακύκλωσης των υφασμάτων ή των ενδυμάτων και υποδημάτων εργασίας σας προσφέροντας σας πιστοποιητικό ιχνηλάτησης. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε μαζί το έργο σας και να σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

  4. SKA STARS LIMITED T/A BRITISH TEXTILE RECYCLING

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SKA STARS LIMITED T/A BRITISH TEXTILE RECYCLING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, εξαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων, χρησιμοποιημένα υποδήματα, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, και μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. S.M.A. TESSILE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.M.A. TESSILE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα, μεταχειρισμενα ενδυματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Caserta, Ιταλία.