• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υποδηματα

Αποτελέσματα για

Υποδηματα

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. ILEON AB

    Σουηδία

    Verified by europages badge

    Η Yabelo.com είναι μια εταιρεία ηλεκτρονικής χονδρικής πώλησης B2B και διανομέας αυθεντικών επώνυμων ενδυμάτων σε απόθεμα σε λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο.Παρέχουμε χονδρική πώληση αποθεμάτων με έκπτωση έως 95% επί της λιανικής τιμής. Είμαστε ηγετική εταιρεία εφοδιασμού ειδών μόδας, συμπ. μια εκτενής γκάμα επώνυμων ειδών σε ένδυση, υποδήματα, αθλητική ένδυση, αθλητικά παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ όπως ζώνες, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, φουλάρια, καπέλα, κασκέτες, πορτοφόλια και πολλά άλλα. 'Ολες οι κορυφαίες μας παρτίδες ευρωπαϊκών εμπορικών σημάτων χονδρικής σε απόθεμα αγοράζονται από χώρες σε όλη την Ευρώπη και προσφέρονται σε λιανοπωλητές και χονδρέμπορους σε όλο τον κόσμο. Παραδίδουμε εμπόρευμα μόδας υψηλής ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές. Αναλαμβάνουμε προϊόντα Α κατηγορίας χωρίς συμβιβασμούς των υψηλών μας αξιών. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως μέλη μιας ζωτικής ομάδας με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την άριστη παράδοση κάθε προϊόντος ή υπηρεσίες που παρέχουμε. Η απόλυτη μας προτεραιότητα, πάντα, είναι η 100% ικανοποίηση του πελάτη. Αν είστε κάτοχος καταστήματος λιανικής, ιδιοκτήτης μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης μόδας ή ιδιώτης πωλητής σε πλατφόρμες όπως οι Amazon και EBay, τότε η Yabelo θα είναι ο ιδανικός σας εταίρος. Θα έχετε στην διάθεση σας μια μεγάλη συλλογής ενδυμάτων και αξεσουάρ μόδας χονδρικής πώλησης από την οποία μπορείτε να αγοράσετε με γρήγορη αποστολή και παράδοση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. ETHICA FASHION STORE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην: Ethicafashionstore.com Η Ethicafashionstore.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα B2C και B2B για κορυφαίες εταιρείες, εμπόρους λιανικής, μεμονωμένους αγοραστές και εμπόρους χονδρικής πώλησης του κλάδου της μόδας. Διαθέτουμε χονδρικά γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα και καλλυντικά για περισσότερα από 3 χρόνια και επικεντρωνόμαστε κυρίως σε γυναικεία είδη, υποδήματα και άλλα είδη μόδας. Τα προϊόντα μας έχουν ικανοποιητικές πωλήσεις σε παγκόσμιες αγορές, όπως στο ΗΒ, στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στη Νότια Αμερική, στη Νότια Αφρική, στη Νοτιοανατολική Ασία, στη Νότια Κορέα και σε άλλες καταναλωτικές αγορές. Η επιχείρησή μας καλύπτει περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές του κόσμου. Διαθέτουμε σημαντική γνώση και πόρους ώστε να προμηθεύουμε εμπόρους λιανικής, ηλεκτρονικά καταστήματα και ανεξάρτητες επιχειρήσεις με προϊόντα υψηλής ποιότητας υψηλής αξίας σε σχέση με τα χρήματα.

  3. STOCK2BE

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STOCK2BE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιανική πώληση, ενδυματα της δεκαετιας του 1970, υποδηματα, ενδυματα, στοκ από ενδύματα, καλτσες χονδρικης, Λιανική πώληση, ανδρικα ενδυματα, και γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Loenhout, Βέλγιο.

  4. 1&1 SHOP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία 1&1 SHOP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, τζιν (παντελονια), γυναικεια ενδυματα, και υποδηματα. Έχει έδρα σε Amilly, Γαλλία.

  5. EUROTEX LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROTEX LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Μεταχειρισμένα αντικείμενα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων, εξαγωγη ενδυματων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και υποδηματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BE VOGUE SHOP

    Τουρκία

    Η εταιρεία BE VOGUE SHOP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποδηματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. TURK SUPPLY

    Τουρκία

    Η εταιρεία TURK SUPPLY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποδηματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. V4TAILOR

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία V4TAILOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούτερ, Παπούτσια ανδρικά, Ανδρικά ενδύματα, Φανέλες και μακώ, Υψηλή ραπτική για άνδρες, Μάλλινες μπλούζες, εκτυπωσεις σε λουτρινα κουκλακια, Φούτερ, και επιδιορθωσεις ενδυματων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. AKBULUS

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AKBULUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Παπούτσια παιδικά, Παπούτσια ανδρικά, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Αθλητικά είδη, Αθλητισμός και ψυχαγωγία, και Υποδήματα για τρέξιμο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. SK EXPORT

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Verified by europages badge

    Η SK Export ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή ευρωπαϊκών διαλεγμένων μεταχειρισμένων ενδυμάτων, στοκ καινούργιων ενδυμάτων & υποδημάτων στα ΗΑΕ και παγκοσμίως. Η SK Export επικεντρώνεται στην παροχή άριστης ποιότητας στους πελάτες διατηρώντας ταυτόχρονα προσιτές τιμές και αποδοτική φόρτωση των εμπορευμάτων για την εξοικονόμηση του κόστους μεταφοράς. Κύριος στόχος μας είναι η διατήρηση του περιβάλλοντος, η αγορά από φιλανθρωπικές οργανώσεις και η ανακύκλωση όλων, καθώς και η επαναχρησιμοποίηση των ενδυμάτων. Εξάγουμε σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και αναζητούμε πάντοτε νέους προορισμούς και νέους τακτικούς πελάτες για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων επιχειρηματικών σχέσεων. Η SK Export ιδρύθηκε το 2020 και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στο μέλλον και να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τροφοδοσία των πελατών της. Οι ιδρυτές της SK Export έχουν μακρά ιστορία στον κλάδο των μεταχειρισμένων και καινούργιων ενδυμάτων και μπορούν να συνδράμουν όλους τους πελάτες για την κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους.

  1. SHADI TRADING

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Shadi Trading: ειδικευόμαστε στη διαλογή και την εξαγωγή ενδυμάτων από δεύτερο χέρι, υποδημάτων, πανιών για σκούπισμα, παλιών κοστουμιών και βιντάζ που πωλούνται σε χονδρέμπορους και παγκόσμιους εισαγωγείς ενδυμάτων από δεύτερο χέρι από το 1998. Τα εμπορεύματα μας εξάγονται προς την Αφρική, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Πουλάμε χονδρικής και λιανικής και διαθέτουμε μια αποθήκη 2000 m2.

  2. AZSTOCK

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZSTOCK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία υποδήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, υποδηματα χονδρικης, και ενδυματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Giugliano In Campania, Ιταλία.

  1. IDS TANZSCHUH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IDS TANZSCHUH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Υποδήματα χορού και γυμναστικής, Χορός και μπαλέτο - ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Υποδήματα χορού και γυμναστικής, Χορός και μπαλέτο - ενδύματα, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  2. NORD SUD EXPORT FZC

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας Nord Sud Export βρίσκεται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) στην πόλη Σάρτζα. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2003. Βρισκόμασταν στην Ευρώπη από το 1985 και μετατοπιστήκαμε στα ΗΑΕ. Εξάγουμε ρούχα από δεύτερο χέρι σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 25 χώρες και κοιτάμε πάντα για νέους προορισμούς. Μπορούμε να παρέχουμε μεταχειρισμένα ρούχα όπως γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα. Εξάγουμε παντού σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Ευρώπη και στην Νότια Αμερική. Το σύνθημα μας είναι Πολλαπλή χρήση, Μείωση, Ανακύκλωση. (Reuse, Reduce, Recycle). Αγοράζουμε μεταχειρισμένα ενδύματα κυρίως από την Ευρώπη και διαλέγουμε πάνω από 40 τόνους ημερησίως στις εγκαταστάσεις μας στα ΗΑΕ. Τα ρούχα διαλέγονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ποιότητα τους και αποστέλλονται στην συνέχεια. Δεν υπάρχουν απώλειες με τα μεταχειρισμένα ρούχα, ότι δεν χρησιμοποιείται συσκευάζεται σε δεμάτια για ανακύκλωση και χρησιμοποιείται ως μονωτικό υλικό. Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας. Σκοπός μας πάντα είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα και να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  3. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  4. VETECO - FRIPERIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η VETECO εξειδικεύεται από το 2000 στην συλλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων υφασμάτων. Διαλέγουμε και επιλέγουμε για τους εταίρους μας τα κατάλληλα είδη, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είσαστε οργάνωση, τοπική κοινότητα ή επιχείρηση; Μπορούμε να υλοποιήσουμε μαζί ένα έργο ανακύκλωσης των υφασμάτων ή των ενδυμάτων και υποδημάτων εργασίας σας προσφέροντας σας πιστοποιητικό ιχνηλάτησης. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε μαζί το έργο σας και να σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

  5. WEST HUNGARY TEXTIL KFT.

    Ουγγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας εργάζεται στον τομέα των φρένων και συμπλεκτών από το 1994. Έχουμε βάση τη Zalaegerszeg, Ουγγαρία και έχουμε εμπορικό γραφειό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για διαλογή, αγοράζουμε την πρώτη ύλη από τις αναπτυγμένες χώρες της Δυτικής Ευρώπης: Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία. Συνήθως αγοράζουμε απευθείας από τους συλλέκτες και αυτό εγγυάται την καλή ποιότητα. Απασχολούμε 100 εργαζομένους και παράγουμε 300 διαφορετικά προϊόντα σε 6.500 τ.μ. ιδιοκτησίας.

  6. SHELDON INTERNATIONAL

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Η SHELDON INTERNATIONAL Ltd. είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους χονδρέμπορους και προμηθευτές βρεφικών ρούχων και βρεφικών κλινοσκεπασμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προμηθεύοντας χονδρέμπορους, ανεξάρτητους λιανοπωλητές καθώς και αλυσίδες καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και πέραν αυτής. Η Sheldon International ιδρύθηκε από το 1992 με την αποθήκη και τα γραφεία της να βρίσκονται στο Leicester. Η εκτεταμένη γκάμα των βρεφικών προϊόντων μας αποτελείται από τις δικές μας μάρκες NURSERY TIME, MY LITTLE CHICK και JUST FOR ME (βρεφικά σετ, ριχτάρια, φόρμες ύπνου, βρεφικά φορέματα, ζακέτες, πλεκτά ισπανικού στυλ, χιονοφόρα, σαλιάρες, σετ δώρων, παπούτσια και κάλτσες), SNUGGLE BABY (σετ κλινοσκεπασμάτων, κουβέρτες, σεντόνια, περιτυλίγματα, σάλια, πετσέτες με κουκούλα και μαλακά παιχνίδια), TINY BABY και TINY CHICK (βρεφικά ρούχα για πρόωρα μωρά). Τα περισσότερα είδη σχεδιάζονται στο σπίτι μας και κατασκευάζονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας σε διάφορες χώρες της Άπω Ανατολής καθώς και στην Ευρώπη. Νέα ρούχα και σχέδια προστίθενται συνεχώς στην ήδη εκτεταμένη γκάμα μας (συνήθως, προσθέτουμε περισσότερες από 300 νέες σειρές κάθε χρόνο- οι περισσότερες από αυτές θα είναι μεμονωμένες παραγωγές, καθώς σχεδιάζουμε νέες συλλογές κάθε χρόνο).

  7. KARDELEN WORKWEAR

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARDELEN WORKWEAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, φόρμα εργασίας, Φανέλες και μακώ, φουτερ, υποδηματα εργασιας, ποδιες εργασιας, παντελονια εργασιας, και σακακια εργασιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. IANNONE INDUMENTI USATI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IANNONE INDUMENTI USATI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα, αξεσουάρ υψηλής ραπτικής, αξεσουαρ για μεταχειρισμενα ενδυματα, μεταχειρισμενα υποδηματα, μεταχειρισμενα ενδυματα, και μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  1. MILIGUS

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MILIGUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη ενδυματων, δημιουργία ενδυμάτων, ενδυματα χονδρικης, επαγγελματικά ενδύματα, στρατιωτικα ενδυματα, ετοιμα ανδρικα ενδυματα, ενδυματα outdoor, δερματινα ειδη για στρατιωτικη χρηση, και στρατιωτικα σακιδια. Έχει έδρα σε Lviv, Ουκρανία.

  2. SPORT WEISS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ως επιχείρηση εμπορίας στοκ αθλητικών ενδυμάτων κατά προτίμηση ειδών Adidas, τροφοδοτούμε επιχειρήσεις χονδρικής και λιανικής πώλησης στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτουμε σε μεγάλες ποσότητες στοκ αθλητικών υποδημάτων και ενδυμάτων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά των εταιρειών Adidas, Puma, Nike, Reebok, Quicksilver, Roxy και Asics. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αθλητικών υποδημάτων Adidas για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και κάθε είδους στοκ αθλητικών ειδών. Επίσης διαθέτουμε στοκ ανδρικών και γυναικείων αθλητικών ενδυμάτων, παιδικών αθλητικών υποδημάτων, μπαλών και υποδημάτων ποδοσφαίρου. Ανήκουμε στις γνωστότερες επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης στοκ αθλητικών ενδυμάτων και ειδών των μεγαλύτερων εταιρειών στη Γερμανία. Λόγω της συνεχώς ανανεωνόμενης γκάμας, αξίζει πάντοτε τον κόπο να μας επισκέπτεστε. Η ποιότητα των προϊόντων και η αυστηρή τήρηση των προθεσμιών παράδοσης συμβάλλουν στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών μας.

  3. SARL PRIVATE MARKET

    Γαλλία

    Η PRIVATE MARKET είναι μια γαλλική εταιρεία. Είμαστε φημισμένη ηγετική εταιρεία και χονδρέμπορος εξειδικευμένος στο ξεπούλημα επώνυμων εμπορικών σημάτων στον χώρο της άθλησης, του σέρφινγκ, Lifestyle και των εξωτερικών δραστηριοτήτων. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά απευθείας με τους επώνυμους μας εταίρους και ξεπουλάμε αποθέματα που προέρχονται από : παραδοσιακά τέλη σειράς, επιστροφές καταστημάτων και δείγματα αντιπροσώπων. Επίσης, η πείρα μας στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας μας έδωσε την δυνατότητα να κατακτήσουμε τον τομέα των μικρών οικοσκευών, των οικοσκευών και της υγιεινής. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη ποικιλία σε ασυναγώνιστες τιμές. Με πάνω από 250 πελάτες στην Ευρώπη, είμαστε αναγνωρισμένοι ως ένας από τις ηγετικές γαλλικές εταιρείες ξεστοκαρίσματος. Θα χαρούμε να ξεκινήσουμε μια νέα εμπορική σχέση με εσάς. Οπότε μην διστάσετε να μιλήσετε μαζί μας για τις ανάγκες σας, θα σας απαντήσουμε με την σχετική μας προσφορά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και μην διστάσετε να ζητήσετε τον κατάλογο μας προϊόντων μέσω ηλ. μηνύματος.

  4. SKA STARS LIMITED T/A BRITISH TEXTILE RECYCLING

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SKA STARS LIMITED T/A BRITISH TEXTILE RECYCLING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, εξαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων, χρησιμοποιημένα υποδήματα, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, και μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. TRADE-VALLEY

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRADE-VALLEY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στολες ποδοσφαιρου, Αθλητικά, Αθλητικά υποδήματα, και ενδυματα outdoor. Έχει έδρα σε Valley, Γερμανία.

  6. NIPA STOCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NIPA STOCK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα χονδρικης, στοκ από ενδύματα, χονδρικη πωληση υποδηματων, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Wiesbaden, Γερμανία.

  7. ACCS EFEL SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία ACCS EFEL SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αθλητικά ρούχα, extreme σπορ, Κάλτσες σκι, Αθλητικά ρούχα, και στρατιωτικα υποδηματα. Έχει έδρα σε Torrelodones-Madrid, Ισπανία.

  8. COZUM WORKWEAR

    Τουρκία

    Η εταιρεία COZUM WORKWEAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φανέλες και μακώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, φόρμα εργασίας, φουτερ, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και υποδηματα εργασιας. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

  9. RIMPERIYA

    Τουρκία

    Η εταιρεία RIMPERIYA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποδηματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  10. AZART OUTLET

    Μολδαβία

    Η εταιρεία AZART OUTLET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων, μεταχειρισμένα υποδήματα, μεταχειρισμένα ενδύματα, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Durlesti, Μολδαβία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν