• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενδύματα

Αποτελέσματα για

Ενδύματα

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. ISTANBUL FACTORY

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Δραστηριοποιούμαστε στην βιομηχανία της μόδας από το 2001 και λειτουργούμε ως εταιρεία πώλησης υφασμάτων στην πόλη Saarland, στην Γερμανία. Ως εργοστάσιο στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή υφασμάτων στον τομέα των πλεκτών και υφαντών προϊόντων, κυρίως στην ανδρική και γυναικεία μόδα (ανδρική και γυναικεία ένδυση) στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία από το 2005. Προμηθεύουμε παγκοσμίως! κύριος προορισμός είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: Σύγχρονη ανδρική και γυναικεία ένδυση, φούτερ, παντελόνια εργασίας, αθλητικά παντελόνια, μπλούζες, τσάντες και καλσόν, πανωφόρια, κοντομάνικα και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Ως Γερμανό-Τουρκική εταιρεία μόδας με γερμανικές αρχές εργασίας, στοχεύουμε να παράγουμε προϊόντα σε οικονομικές τιμές με 100% ανώτατη ποιότητα. Χάρη στην μακροχρόνια μας πείρα στην βιομηχανία της μόδας, είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι όσον αφορά την παραγωγή. Η γερμανική μας ευαισθησία όσον αφορά την ποιότητα μικά για παραγωγή και ενδύματα υψηλής ποιότητας. Η επαγγελματική μας ομάδα εξασφαλίζει την γρήγορη παράδοση στους πελάτες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. ETHICA FASHION STORE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην: Ethicafashionstore.com Η Ethicafashionstore.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα B2C και B2B για κορυφαίες εταιρείες, εμπόρους λιανικής, μεμονωμένους αγοραστές και εμπόρους χονδρικής πώλησης του κλάδου της μόδας. Διαθέτουμε χονδρικά γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα και καλλυντικά για περισσότερα από 3 χρόνια και επικεντρωνόμαστε κυρίως σε γυναικεία είδη, υποδήματα και άλλα είδη μόδας. Τα προϊόντα μας έχουν ικανοποιητικές πωλήσεις σε παγκόσμιες αγορές, όπως στο ΗΒ, στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στη Νότια Αμερική, στη Νότια Αφρική, στη Νοτιοανατολική Ασία, στη Νότια Κορέα και σε άλλες καταναλωτικές αγορές. Η επιχείρησή μας καλύπτει περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές του κόσμου. Διαθέτουμε σημαντική γνώση και πόρους ώστε να προμηθεύουμε εμπόρους λιανικής, ηλεκτρονικά καταστήματα και ανεξάρτητες επιχειρήσεις με προϊόντα υψηλής ποιότητας υψηλής αξίας σε σχέση με τα χρήματα.

  3. CLICK TEXTIL / SLAMMANTI UNIP LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CLICK TEXTIL / SLAMMANTI UNIP LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικειες πιτζαμες, παιδικες πιτζαμες, εκτυπωση σε υφαντουργικα προϊοντα, και ψηφιακες εκτυπωσεις. Έχει έδρα σε Braga, Πορτογαλία.

  4. STOCK2BE

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STOCK2BE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιανική πώληση, ενδυματα της δεκαετιας του 1970, υποδηματα, ενδυματα, στοκ από ενδύματα, καλτσες χονδρικης, Λιανική πώληση, ανδρικα ενδυματα, και γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Loenhout, Βέλγιο.

  5. EUROTEX LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROTEX LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Μεταχειρισμένα αντικείμενα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων, εξαγωγη ενδυματων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και υποδηματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. THERMIDORSADOU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία THERMIDORSADOU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Βρεφικά ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά ενδύματα, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Le Port-Marly, Γαλλία.

  2. SECONDHAND.GR

    Ελλάδα

    Η εταιρεία “secondhand.gr” είναι η νέα γενιά στην χονδρική πώληση των μεταχειρισμένων ρούχων με το κιλό. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας , πρωτοπορώντας εντός και εκτός συνόρων, η εταιρεία μας σύστησε στο εμπόριο τα stock & second hand ρούχα με το κιλό και δημιούργησε την πρώτη της αποθήκη χονδρικής πώλησης. Ως οι πρώτοι στην Ελλάδα, καινοτομήσαμε και δημιουργήσαμε ένα νέο εμπορικό κλάδο. Αναζητήσαμε προϊόντα σε όλο τον κόσμο, επισκεφτήκαμε κάθε σημείο παραγωγής και κάναμε εισαγωγές ρούχων από δεύτερο χέρι, από χώρες κολοσσούς στην συλλογή, διαλογή και διακίνηση τους, όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές άλλες. Μόνιμος στόχος της αναζήτησης μας: η υψηλότερη ποιότητα, σε συνδυασμό με την όσο - το δυνατόν - χαμηλότερη τιμή. Και τα καταφέραμε, χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις με τους μεγαλύτερους προμηθευτές μεταχειρισμένων και μη, ενδυμάτων (second hand, vintage και stock). Η σταθερά υψηλή ποιότητα των ρούχων μας, η συχνή ανανέωση τους με τακτικές και μεγάλες εισαγωγές από τους καταρτισμένους εμπορικούς μας συνεργάτες, καθώς και η άρτια εξυπηρέτηση των πωλητών μας, μας κατέστησε πρώτη επιλογή στο χώρο. Έτσι, σε βάθος χρόνου αναπτύξαμε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργασιών με πελάτες, τόσο στο χώρο λιανικών καταστημάτων (καταστήματα με second hand ενδύματα και ρούχα με το κιλό), όσο και στο χώρο των λαϊκών αγορών. Συνεργασίες, που μας επέτρεψαν να γνωρίσουμε σε βάθος τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς.

  3. M&A EXPORT SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία M&A EXPORT SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, και στοκ από ενδύματα. Έχει έδρα σε Mazze, Ιταλία.

  4. MODASTOCK

    Ισπανία

    Η εταιρεία MODASTOCK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στοκ από ενδύματα, ενδυματα χονδρικης, εισαγωγη ενδυματων, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Vilanova-I-La-Geltrú, Ισπανία.

  5. MADE2.ME

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία MADE2.ME, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, παραγωγη ετοιμων ενδυματων, ενδυματα, αξεσουαρ, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

  1. MIMMOTEXSHOP

    Ιταλία

    Η εταιρεία MIMMOTEXSHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοστούμια-Ανδρικά, Κοστούμια-Ανδρικά, επιλεγμενα, και ενδυματα. Έχει έδρα σε San Marco Evangelista, Ιταλία.

  2. INGROSSO MODA

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGROSSO MODA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, ενδυματα χονδρικης, και στοκ από ενδύματα. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

  1. S.M.A. TESSILE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.M.A. TESSILE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα, μεταχειρισμενα ενδυματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Caserta, Ιταλία.

  2. SQOODS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SQOODS GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, Υφαντουργικός, και καταστηματα ενδυσης. Έχει έδρα σε Gelsenkirchen, Γερμανία.

  3. ZADAROVSTOCK,S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ZADAROVSTOCK,S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα, παιδικα ενδυματα, στοκ από ενδύματα, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Miramar, Ισπανία.

  4. GLOBAL STOCK CLOTHING

    Ιταλία

    Η εταιρεία GLOBAL STOCK CLOTHING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες και προμηθειες γαστρεντερολογιας, ενδυματα χονδρικης, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Turin, Ιταλία.

  5. USED CLOTHING FASHION LABELS -ABBIGLIAMENTO E ACCESSORI USATI,VINTAGE,SECOND HAND.

    Ιταλία

    Η εταιρεία USED CLOTHING FASHION LABELS -ABBIGLIAMENTO E ACCESSORI USATI,VINTAGE,SECOND HAND., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ ένδυσης, ενδυματα, και Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει έδρα σε Portici, Ιταλία.

  6. STAREON GROUP

    Μπανγκλαντές

    Η εταιρεία STAREON GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά ενδύματα, ορθοπεδικα βοηθηματα, ενδυματα, Γυναικεία ενδύματα, και Βρεφικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Narayanganj, Μπανγκλαντές.

  7. NON SONO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία NON SONO SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  8. GUANGZHOU MILA APPAREL&ACCESSORIES CO, LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία GUANGZHOU MILA APPAREL&ACCESSORIES CO, LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, και πώληση χονδρικής. Έχει έδρα σε Guangzhou, Κίνα.

  1. TEXPAK AB

    Σουηδία

    Η εταιρεία TEXPAK AB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, και κρεμαστα επιπλα απο γυαλι. Έχει έδρα σε Klågerup, Σουηδία.

  2. UP STREAM SRL. IMPORT EXPORT

    Ιταλία

    Η εταιρεία UP STREAM SRL. IMPORT EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα. Έχει έδρα σε Prato, Ιταλία.

  3. MYTEKS DIS TIC. TEKSTIL SAN. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία MYTEKS DIS TIC. TEKSTIL SAN. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ευρωπαϊκό δίκτυο επιχειρήσεων στην Τουρκία, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. PINKLAY SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PINKLAY SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  5. S.G.TEX

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.G.TEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα. Έχει έδρα σε Cervino, Ιταλία.

  6. SIMEX-PROGRESS

    Ουζμπεκιστάν

    Η εταιρεία SIMEX-PROGRESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, και ανδρικες καλτσες. Έχει έδρα σε Tashkent, Ουζμπεκιστάν.

  7. LUCILIA JACO

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία LUCILIA JACO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, και παραγωγη ετοιμων ενδυματων. Έχει έδρα σε Porto, Πορτογαλία.

  8. SCHATZY GARMENT COMPANY

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία SCHATZY GARMENT COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, και εξαγωγη ενδυματων. Έχει έδρα σε cairo, Αίγυπτος.

  9. SHARMAS ENTERPRISE S.R.L

    Ιταλία

    Η εταιρεία SHARMAS ENTERPRISE S.R.L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα. Έχει έδρα σε Suzzara, Ιταλία.

  10. SJ TRADING

    Δανία

    Η εταιρεία SJ TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα. Έχει έδρα σε Haderslev, Δανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενδύματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.484 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες