• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενδύματα εργασίας - ενοικίαση

Αποτελέσματα για

Ενδύματα εργασίας - ενοικίαση

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. TECPACK

    Γαλλία

  2. SC AKITEX NET SRL

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η Akitex Net είναι Ρουμανική επιχείρηση εξειδικευμένη στην παραγωγή προστατευτικού εξοπλισμού, ιατρικές στολές, και προϊόντα εξατομικευμένα για αλυσίδες ξενοδοχείων. Με εξαίσια εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα, η Akitex Net ξεχωρίζει προσφέροντας εξατομικευμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις για διάφορες βιομηχανίες. Με μια πλούσια ιστορία στην παραγωγή ενδυμάτων, η Akitex Net έχει συνεργαστεί με επώνυμες φίρμες όπως οι Moncler, Naf Naf, και Asos, αποδεικνύοντας την ικανότητα και τον επαγγελματισμό της εταιρείας. Οι συνεργασίες αυτές τεκμηριώνουν την ικανότητα της Akitex Net να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των κύριων της πελατών στην βιομηχανία της μόδας, του προστατευτικού εξοπλισμού και στην σύγχρονη ένδυση. Η εταιρεία αριστεύει στην παραγωγή μιας ποικιλόμορφης γκάμας προϊόντων, εκ των οποίων προστατευτική ένδυση, ιατρικές στολές, προστατευτικές φόρμες και ένδυση μόδας. Με μια αφοσιωμένη ομάδα ειδικών και παραγωγικές τεχνολογίες αιχμής, η Akitex Net μπορεί να δημιουργήσει εξατομικευμένα προϊόντα για οποιαδήποτε ειδική ανάγκη του πελάτη.

  3. KARDELEN WORKWEAR

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARDELEN WORKWEAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, φόρμα εργασίας, Φανέλες και μακώ, φουτερ, υποδηματα εργασιας, ποδιες εργασιας, παντελονια εργασιας, και σακακια εργασιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. FER GAU DEVELOPPEMENT - TRAVAUX EN COURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FER GAU DEVELOPPEMENT - TRAVAUX EN COURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδύματα εργασίας, και Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές. Έχει έδρα σε Saint-Raphaël, Γαλλία.

  5. INTERNATIONAL COMPANY SERVICES SRL ( I.C.S. SRL )

    Ιταλία

    Η εταιρεία INTERNATIONAL COMPANY SERVICES SRL ( I.C.S. SRL ), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στρατιωτικες στολες, ενδυματα εργασιας, στολες εργασιας, και ενδυματα εργασιας. Έχει έδρα σε Avezzano, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOC LE GANT ELGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOC LE GANT ELGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, και ενδυματα εργασιας. Έχει έδρα σε St Chamond, Γαλλία.

  2. NEVELET OÜ

    Εσθονία

  3. ESTANA, UAB

    Λιθουανία

    Η εταιρεία UAB “Estana” δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της ραπτικής εδώ και περισσότερα από 20 έτη. Κύριο αντικείμενο εξειδίκευσης της εταιρείας: ραφή ενδυμάτων εργασίας, κουζίνας και ιατρικών στολών. Αναλαμβάνουμε τη ραφή ειδικών παραγγελιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Έχουμε τη δυνατότητα να εκτελέσουμε κάθε εργασία ραφής. Έχοντας δικό μας εργοστάσιο, προσφέρουμε γρήγορη εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και διασφαλίζουμε την ποιότητα του προϊόντος. Ράβουμε μόνο με υλικά που πληρούν όλα τα πρότυπα ποιότητας: τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για χρήση σε όλους τους τομείς.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενδύματα εργασίας - ενοικίαση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις