• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανδρικα υποδηματα υψηλης ραπτικης

Αποτελέσματα για

Ανδρικα υποδηματα υψηλης ραπτικης

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. V4TAILOR

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία V4TAILOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούτερ, Παπούτσια ανδρικά, Ανδρικά ενδύματα, Φανέλες και μακώ, Υψηλή ραπτική για άνδρες, Μάλλινες μπλούζες, εκτυπωσεις σε λουτρινα κουκλακια, Φούτερ, και επιδιορθωσεις ενδυματων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. BUTYNASKROTY

    Πολωνία

    Η εταιρεία BUTYNASKROTY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, γυναικεια υποδηματα υψηλης ραπτικης, και ανδρικα υποδηματα υψηλης ραπτικης. Έχει έδρα σε Dąbrowa Tarnowska, Πολωνία.

  3. ISTANBUL FACTORY

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Δραστηριοποιούμαστε στην βιομηχανία της μόδας από το 2001 και λειτουργούμε ως εταιρεία πώλησης υφασμάτων στην πόλη Saarland, στην Γερμανία. Ως εργοστάσιο στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή υφασμάτων στον τομέα των πλεκτών και υφαντών προϊόντων, κυρίως στην ανδρική και γυναικεία μόδα (ανδρική και γυναικεία ένδυση) στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία από το 2005. Προμηθεύουμε παγκοσμίως! κύριος προορισμός είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: Σύγχρονη ανδρική και γυναικεία ένδυση, φούτερ, παντελόνια εργασίας, αθλητικά παντελόνια, μπλούζες, τσάντες και καλσόν, πανωφόρια, κοντομάνικα και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Ως Γερμανό-Τουρκική εταιρεία μόδας με γερμανικές αρχές εργασίας, στοχεύουμε να παράγουμε προϊόντα σε οικονομικές τιμές με 100% ανώτατη ποιότητα. Χάρη στην μακροχρόνια μας πείρα στην βιομηχανία της μόδας, είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι όσον αφορά την παραγωγή. Η γερμανική μας ευαισθησία όσον αφορά την ποιότητα μικά για παραγωγή και ενδύματα υψηλής ποιότητας. Η επαγγελματική μας ομάδα εξασφαλίζει την γρήγορη παράδοση στους πελάτες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. GENC BURSA TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Genc Bursa Textile, μια εξαιρετική εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με έδρα την πόλη Μπούρσα στην Τουρκία. Για πάνω από δύο δεκαετίες, φροντίζουμε να προσφέρουμε αριστεία στην παραγωγή έτοιμων ανδρικών, γυναικείων, βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων. Η εμπειρογνωμοσύνη μας εκφράζεται μέσα από την δημιουργία μια ευρείας γκάμας καθημερινής ένδυσης, από μονόχρωμα σε τυπωμένα και κεντητά είδη, φούτερ, κοντομάνικα, σορτσάκια, παντελόνια, φούστες και πολλά άλλα. Η δέσμευση μας είναι να προσφέρουμε τα επιλεγμένα σχέδια των πελατών μας στην αγορά. Αυτό που μας ξεχωρίζει πραγματικά είναι η επικέντρωση μας στην εξατομίκευση. Παράγουμε υπό το σήμα των πελατών μας και ακολουθούμε τις μοναδικές τους επιθυμίες και προδιαγραφές. Επιπλέον, είμαστε περήφανοι που εισάγουμε το καταχωρημένο μας σήμα, MONMIEL©, ως απόδειξη της απαράμιλλης μας αφοσίωσης στην ποιότητα και καινοτομία. Η διαδικασία μας είναι προσεγμένη. Ξεκινάμε αξιολογώντας την δυνατότητα υλοποίησης των σχεδίων που επιλέξατε και προσφέρουμε μια προκαταρκτική κοστολόγηση.Αφού λάβουμε την απάντηση σας, περνάμε ομαλά στα στάδια δειγμάτων και παραγωγής, εξασφαλίζοντας πως το όραμα σας θα γίνει πραγματικότητα.Ο ποικιλόμορφος μας χαρτοφύλακας υφασμάτων ανώτατης ποιότητας σχηματίζει την βάση των έτοιμων μας ενδυμάτων, που συμπεριλαμβάνει πολλές επιλογές όπως παντελόνια, πουκάμισα, φορέματα, σακάκια, μπλούζες, φούστες και πολλά άλλα. Παράγουμε, έπειτα από την ζήτηση των πελατών μας, πλεκτά και υφαντά υφάσματα με βισκόζη, βαμβάκι, λινό, πολυεστέρας, πολυαμίδιο, και μείγματα από αυτά, προσφέροντας υφάσματα με βαμμένο νήμα, μονόχρωμο νήμα και τυπωμένα. Είμαστε ο έμπιστος σας εταίρος για άριστα υφάσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανδρικα υποδηματα υψηλης ραπτικης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις