• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Πάροχος υπηρεσιώνΡουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. SHAWKAT TRADING CO.

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία SHAWKAT TRADING CO., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και αεροπορικες μεταφορες εμπορευματων πορτα-πορτα. Έχει έδρα σε Cairo, Αίγυπτος.

  2. TERASYS

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία TERASYS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  3. SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE ALL SERVICES A.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOCIETÀ COOPERATIVA SOCIALE ALL SERVICES A.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, συμβουλοι και διαφημιστικες υπηρεσιες, ηλεκτρονικες πωλησεις, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Alba Adriatica, Ιταλία.

  4. GEORG HAMMERSCHMIED

    Αυστρία

    Η εταιρεία GEORG HAMMERSCHMIED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Pasching, Αυστρία.

  5. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  2. BARI PARTNERS

    Τουρκία

    Η εταιρεία BARI PARTNERS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Βαμβάκι - κλωστές και νήματα, μηχανηματα και εξοπλισμος κατασκευης και συντηρησης σιδηροδρομικων γραμμων, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Βαμβάκι - κλωστές και νήματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. 4SEASON.IT

    Ιταλία

    Η εταιρεία 4SEASON.IT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, ενδυματα κατασκευη, στοκ από ενδύματα, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Prato, Ιταλία.

  4. JUHU-WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JUHU-WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mengen, Γερμανία.

  5. MLODZIEZOWA SPOLDZIELNIA PRACY

    Πολωνία

  1. SENEGAL IMPORT - EXPORT ONLINE

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία SENEGAL IMPORT - EXPORT ONLINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, ευρετήριο εισαγωγών εξαγωγών βάσεις δεδομένων, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

  2. A Z ENTERPRISE

    Μπανγκλαντές

  1. POLO GIYIM SANAYI VE TICARET A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία POLO GIYIM SANAYI VE TICARET A S, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. SANGAR AS

    Εσθονία

    Η εταιρεία SANGAR AS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tartu, Εσθονία.

  3. WIENER TEXTIL AGENTUR FÜR WOHN- UND OBJEKTTEXTILIEN GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία WIENER TEXTIL AGENTUR FÜR WOHN- UND OBJEKTTEXTILIEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lamprechtshausen, Αυστρία.

  4. VISTAS INTERNATIONAL

    Πακιστάν

    Η εταιρεία VISTAS INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Karachi, Πακιστάν.

  5. ERICH FLOCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERICH FLOCK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bergen, Γερμανία.

  6. J. B. AGENCIES LIMITED

    Ιρλανδία

    Η εταιρεία J. B. AGENCIES LIMITED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dublin, Ιρλανδία.

  7. TONES AND MILES

    Πακιστάν

  8. P + P MODEN WILLIBALD POHL

    Γερμανία

  1. A Z ENTERPRISE

    Μπανγκλαντές

    Η εταιρεία A Z ENTERPRISE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dhaka, Μπανγκλαντές.

  2. S.M.A. TESSILE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.M.A. TESSILE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα, μεταχειρισμενα ενδυματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Caserta, Ιταλία.

  3. ZARA DANMARK A/S

    Δανία

  4. K'ERA COLLECTIONS GMBH & CO. KG TEXTILGROßHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία K'ERA COLLECTIONS GMBH & CO. KG TEXTILGROßHANDEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Meerbusch, Γερμανία.

  5. JAK FASHIONS MERCHANDISING LTD.

    Μπανγκλαντές

    Η εταιρεία JAK FASHIONS MERCHANDISING LTD., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dhaka, Μπανγκλαντές.

  6. NOVA K.L.M.

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία NOVA K.L.M., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  7. THE EDINBURGH WOOLLEN MILL LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία THE EDINBURGH WOOLLEN MILL LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Langholm, Ηνωμένο Βασίλειο.

  8. AIST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AIST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, υπηρεσιες επιμελητειας, Εξωτερικό εμπόριο, και Υπηρεσίες αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Frankfurt Am Main, Γερμανία.

  9. KTC D.O.O.

    Κροατία

  10. BADER ME

    Συρία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν