• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγη ενδυματων

Αποτελέσματα για

Εισαγωγη ενδυματων

ΟυγγαρίαΡουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. ZALA MEGYEI IPARCIKK KERESKEDELMI RT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία ZALA MEGYEI IPARCIKK KERESKEDELMI RT., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zalaegerszeg, Ουγγαρία.

  2. DOCK ARUHAZ KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία DOCK ARUHAZ KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  3. PRIMO IPARI- KERESKEDELMI ÉS BEFEKTETÉSI ZRT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία PRIMO IPARI- KERESKEDELMI ÉS BEFEKTETÉSI ZRT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  4. MINOSEGI SZABO RUHAIPARI KFT

    Ουγγαρία

  5. SEAWEAR KFT.

    Ουγγαρία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MEXX MAGYARORSZAG KFT

    Ουγγαρία

  2. PASSAPORTO KERESKEDELMI KFT.

    Ουγγαρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγη ενδυματων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις