• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρόφιμα υγιεινής διατροφής

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα υγιεινής διατροφής

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Με πάνω από 20 χρόνια πείρας στο εμπόριο τροφίμων, η Bernis Food σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα μοναδικά και οργανικά αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά στο τραπέζι σας. Τα αποξηραμένα μας τρόφιμα παράγονται τοπικά από τοπικούς γεωργούς και αποξηραίνονται με το χέρι. Σας εγγυόμαστε πως, χάρη στα αποξηραμένα μας φρούτα, θα ξαναβρείτε τις γεύσεις των παιδικών σας αναμνήσεων. Η γεύση των 100% φυσικής παραγωγής και τοπικής καλλιέργειας αποξηραμένων φρούτων θα σας εντυπωσιάσει. Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται στα γόνιμα εδάφη της Ανατολία, και τα αποξηραίνουμε στον ήλιο. H διαδικασία μας αποξήρανσης προέρχεται από τον ήλιο, με φυσικό τρόπο, και τηρούμε τις πιο αυστηρές μεθόδους υγιεινής.Στην Bernis Food, παραδίδουμε τα προϊόντα μας στις κουζίνες σας χωρίς να αλλοιώσουμε την φρεσκάδα και την φυσικότητα τους. Παρέχουμε τα προϊόντα μας βέλτιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο και στις καλύτερες τιμές. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφυλάκιο προϊόντων για αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά. •Αποξηραμένες ντομάτες •Ξηρά σύκα • Αποξηραμένα πράσινα φασόλια •Αποξηραμένες μπανάνες •Αποξηραμένα μήλα •Αποξηραμένες φράουλες • Αποξηραμένα σταφύλια •Αποξηραμένες μελιτζάνες •Αποξηραμένα μανιτάρια, ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα στον κατάλογο μας στον ιστότοπο μας! Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται και αποξηραίνονται χωρίς χημικά ή εντομοκτόνα. Σε εμάς, θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες γεύσεις της φύσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. SARL NOOH AS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Στην N.O.O.H. AS, είμαστε υπερήφανοι γιατί σας προσφέρουμε μια πραγματικά εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Το πάθος μας για ηλιέλαια υψηλής ποιότητας μας ωθεί να αναζητούμε τις πιο εκλεκτές πηγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική τελειότητα, χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα ηλιέλαια μας. Η δέσμευσή μας απέναντι στη φύση και την ποιότητα. Στην καρδιά της N.O.O.H. AS βρίσκεται η απαρέγκλιτη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι η φύση μα προσφέρει πολύτιμους θησαυρούς. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα: Κάθε σταγόνα του ηλιελαίου μας αντιπροσωπεύει τον καρπό ενός συνδυασμού πάθους και ποιότητας. Επιλέγουμε με τρόπο ευσυνείδητο τους πιο εκλεκτούς ηλιόσπορους, προκειμένου να παράγουμε ένα 100% αγνό λάδι, μη τροποποιημένο και χωρίς πρόσθετα. Πιστεύουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ευθύνη. Η διαδικασία της παραγωγής μας είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπό σας στον πλανήτη. Από τις υπεύθυνες αγροτικές πρακτικές, μέχρι τη συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον, επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες μας, μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς, λειτουργούν με βάση ηθικές και δεοντολογικές αρχές. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε δίκαιες και ισότιμες συνθήκες εργασίας. Κάθε παρτίδα λαδιού περνάει από εκτενείς ελέγχους ποιότητας, ώστε να διαφαλίζεται κάθε φορά η ασυμβίβαστη ποιότητα των προϊόντων μας.

  4. BARGY UKRAINE

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BARGY UKRAINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευεξία και αναζωογόνηση, Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων, Βιταμίνες και προβιταμίνες, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, υγιεινές και φυσικές τροφές, μπαρα ενεργειας, Ευεξία και αναζωογόνηση, και φυσικα τροφιμα. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  5. MIRANDA OLIVE PRODUCTS

    Τουρκία

    Η εταιρεία MIRANDA OLIVE PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, διανομέας ελαιολάδου, και εξαγωγή ελαιολάδου. Έχει έδρα σε Balikesir, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AVESTAN GLOBAL TRADING INC.

    Καναδάς

    Η εταιρεία AVESTAN GLOBAL TRADING INC., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε North Vancouver, Καναδάς.

  2. ATLANTIC EXPORT

    Βραζιλία

    Η εταιρεία ATLANTIC EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη, Χυμοί και νέκταρ φρούτων και λαχανικών, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Goiania, Βραζιλία.

  3. RAFI POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Rafi Poland κατάστημα τροφίμων, προσφέρει γνήσια πιστοποιημένα ποιοτικά προϊόντα. Τα φυσικά βιολογικά προϊόντα είναι πιο υγιεινά λαμβάνοντας υπόψη πως η βιομηχανία διαιτητικών συμπληρωμάτων αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο και ως συνέπεια της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται ώστε να αποκτήσουμε το βέλτιστο προϊόν χωρίς βιομηχανικές αρωματικές, χρωστικές ουσίες και χημικά φάρμακα. ΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΟΥ: Med Care Golden Βασιλικό μέλι Συστατικά VIP - φυσικό ενδυναμωτικό συμπλήρωμα για την ορμόνη της τεστοστερόνης. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Long Jack): Περιέχει διάφορα φυτοχημικά που έχουν διεγερτική δράση στην ανδρική υγεία και ζωτικότητα. Φυσικό ακατέργαστο μέλι που παράγεται από τις μεγαλύτερες μέλισσες του κόσμου στα δάση της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η ποιότητα αυτού του τοπικού μελιού είναι η καλύτερη του κόσμου καθώς η θρεπτική της δράση είναι μοναδική. ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ RADIX PANAX: Η λήψη του από το στόμα ενδέχεται να βελτιώσει την ανδρική γονιμότητα καθώς ενεργοποιεί το σύστημα του σώματος που αυξάνει την παραγωγή ορισμένων ορμονών. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ: Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θρεπτικό διαιτητικό συμπλήρωμα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και σε βιταμίνη Β κατά του άγχους. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ : Βασιλικός πολτός Golden, Μέλι Black Horse Vital, Οργανικό μέλι, Καφές Kopi Vitamin, Βασιλικός πολτός Black Bull Don’t Quit, Βασιλικός πολτός για εκείνη, Μέλι Dose vital, Βασιλικός πολτός Etumax Vip, Βασιλικός πολτός Marhaba, Μέλι Rhino, Βασιλικός πολτός Power 52, Tongat Ali Power Plus, Μέλι για τους άνδρες Xrated, Συμπληρώματα διατροφής, Μέλι Secret Miracle, Μέλι Bae, Καφές βοτάνων βιολογικής προέλευσης, Μέλι Mplus, Μέλι Hilti. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. KURUNE GIDA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    H Kurune Gıda είναι ένας επαγγελματίας παραγωγός αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών με έδρα την Τουρκία. Προτεραιότητα μας η υγεία σας, για αυτό προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων χωρίς χρωστικές και πρόσθετες ουσίες. Στόχος μας να προσφέρουμε σήμερα την έμπνευση υγιέστερων επιλογών για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι τον ποικιλόμορφο κλίμα της Τουρκίας και τα γόνιμα εδάφη της, επιλέγουμε τα προϊόντα μας από υγιεινούς και ποιοτικούς καλλιεργητές σε όλη την χώρα. Η διαδικασία μας αποξήρανση αιχμής λαμβάνει χώρα σε έναν κλειστό, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dry Food Processing Technology, εξαλείφουμε τον κίνδυνο μολυσματικών οργανισμών, όπως η σκόνη, μικρόβια και μούχλα. . Τα προϊόντα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας όλες τις φυσικές τους ιδιότητες χωρίς να εκτίθενται στον ήλιο ή να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί να μας επιλέξετε ; Τα αφυδατωμένα τρόφιμα παρουσιάζουν μεγαλύτερη βιωσιμότητα και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποτελούν μια εναλλακτική για πολλές συνταγές, σνακς, υγιεινή διατροφή πλούσια σε ίνες για αθλητές καθώς και για την κατασκήνωση και α ταξίδια. Στην Kurune Food, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας, στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και στις σωστές παραγωγικές μεθόδους. Η Kurune Food προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, όλα χωρίς πρόσθετες και χρωστικές ουσίες. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες γεύσεις όπως, μήλα, φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια, ντομάτες και πολλά άλλα υγιεινά φρούτα και λαχανικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  5. SB-TRADING (BVBA)_M

    Βέλγιο

    H Sb-Trading (BVBA) είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα το Βέλγιο, ιδρύθηκε το 2016 και εξειδικεύεται στις παγκόσμιες πωλήσεις προϊόντων FMCG διατροφής και μη διατροφής, ειδικά ποτά, γλυκά και καραμέλες, γάλα σε σκόνη, κρέατα, και άλλα προϊόντα. Στον χαρτοφύλακα μας, διαθέτουμε πολλές γνωστές φίρμες και μια μεγάλη γκάμα με τα πιο αγαπημένα προϊόντα, όπως: Τρόφιμα χονδρική πώληση ζαχαρωτά, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, ηλιέλαιο, αλεύρι, κρέατα. - Μη-τρόφιμα: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin - Εργαλεία: Αποξεστήρες, χημικά. Στόχος μας να προσφέρουμε άριστες επιλογές με υγιεινά προϊόντα στους πελάτες μας που προέρχονται από επώνυμες φίρμες που προσαρμόζουν τα προϊόντα τους ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις των παγκοσμίων πελατών. Η εταιρεία έχει ταράξει τα νερά στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Επίσης, συνεργάζεται με ορισμένες εταιρείες χονδρικής πώλησης στο Η.Β για ζαχαρωτά και με μερικές εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών παγκοσμίως χάρη στην ποιότητα που προσφέρει. Υπό την ηγεσία εξαιρετικών εκπαιδευτών, η εταιρεία αναπτύχθηκε εξαιρετικά ραγδαία. Παρέχουμε προϊόντα από παγκοσμίως γνωστές φίρμες, όπως: - Nutella προϊόντα: Nutella / Nutella&Go! - Ferrero Rocher Raffaello / Ferrero-Collection - Προϊόντα Tic Tac : Tic-Tac / Tic-Tac-Mixers / Tic-Tac-Gum - Προϊόντα Kinder: Kinder-Surprise/Kinder-Chocolate/Kinder-Choco-Bons/Kinder-Bueno. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  1. UMIXMART

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Η Umixmart είναι ένας προμηθευτής τροφίμων που δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας τρόφιμα ανώτατης ποιότητας για όλα τα πορτοφόλια και με στόχο την ανάπτυξη της στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Η ποικιλία μας διαθέτει κυρίως προϊόντα από καλλιεργητές στην Ουκρανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Εξάγουμε στη Δυτική Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.Η ποικιλία μας με πουλερικά προσφέρει: ψυγείου ή κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο, μπούτι, χωρίς οστά (shawarma), φτερούγες κοτόπουλου, πόδια κ.λπ. Τα προϊόντα μας βοδινού, τα οποία ετοιμάζουμε για τους πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν κομμάτια όπως: ribeye, bavetta, ποντίκι, λαιμός, νουά, κότσι, σπάλα και κόντρα μπριζόλες. Προσφέρουμε επίσης ροσμπίφ, στήθος, συκώτια, έντερα, στομάχια, λάπα κοιλιά. Το να προσφέρουμε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που βελτιώνουν την ευεξία των ανθρώπων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιχείρηση μας. Ως κύριος προμηθευτής τροφίμων και ποτών στην αγορά των ΕΑΕ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Umixmart ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για υγιεινά προϊόντα διατροφής και συστατικά. Συνεργαζόμαστε μόνο με εργοστάσια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επεξεργασίας τροφίμων. Για την μουσουλμανική αγορά, προσφέρουμε προϊόντα πιστοποιημένα Χαλάλ.

  2. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEALTHY BEVERAGE & FOODS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Ροφήματα από βότανα, Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ευεξία και αναζωογόνηση, Τσάι, και φαρμακευτικα φυτα. Έχει έδρα σε Charbonnières-Les-Bains, Γαλλία.

  1. MAYA GOLD TRADING

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAYA GOLD TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Ζάχαρη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, ελαιο κοκοφοινικα, χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων, Βιολογικές αρτυματικές ουσίες, βιολογικά προϊόντα, Τρόφιμα βιολογικά, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. KALYS PRODUCTIONS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KALYS PRODUCTIONS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων, αγάρ-αγάρ, Συμπληρώματα διατροφής, Λειτουργική Υγιεινή Διατροφή, γαστρονομικά προϊόντα, τροφικες ινες, προϊοντα συντηρησης, και Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων. Έχει έδρα σε Bernin, Γαλλία.