• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μανιτάρια

Αποτελέσματα για

Μανιτάρια

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η BERRY MARKETPLACE CONSULTING είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία διανομής και αντιπρόσωπος προϊόντων ανώτατης ποιότητας Βουλγαρικής προέλευσης. Με τεχνογνωσία πάνω από 40 χρόνια στο παραδοσιακό τομέα του χονδρεμπορίου, η BERRY MARKETPLACE CONSULTING έχει την έδρα της στην Βουλγαρία και επιτρέπει στους φορείς της παραδοσιακής και βιομηχανικής παραγωγής 10 προϊόντων ανώτατης ποιότητας να εξάγουν αυτά τα προϊόντα Βουλγαρικής προέλευσης σε όλη την ΕΕ. Τα προϊόντα μας προς πώληση με προορισμό την εξαγωγή και την αποστολή είναι τα εξής: Το χαβιάρι, τα μανιτάρια (boletus κ.λπ.), οι καρποί με κέλυφος (φυστίκια, αμύγδαλα κ.λπ), η πέστροφα το σαφράν, οι τρούφες, το μέλι, το Φουά-γκρα, τα αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλου και λεβάντας από την Βουλγαρία) καθώς και Βουλγαρικά κρασιά ανώτατης ποιότητας. Γιατί να επιλέξετε την BERRY MARKETPLACE CONSULTING ; - Ποιότητα CE για όλα τα προϊόντα μας - Ανθρώπινες ικανότητες των παραγωγών και συγκομιδών - Βιομηχανική ένταξη : Ανθρακικός απολογισμός, 100 % MADE IN BULGARIA - Δέσμευση προς το περιβάλλον: ανακυκλώσιμες συσκευασίες των προϊόντων κατά την βιομηχανική επεξεργασία και μετά το εμπόριο τους- Η ποιότητα ως προτεραιότητα: Τα προϊόντα υποβάλλονται σε δοκιμές, αναλύσεις, καθ όλη την διάρκεια της παραγωγής τους με επικύρωση των διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας που εφαρμόζονται. - Κοινωνική ευθύνη: Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας καλλιεργούνται από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας σταθερή εργασία και μια οικονομική ανάπτυξη σε πολλές κοινότητες της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

  2. CENTRO RACCOLTA TARTUFI DI ISIDORI ROSSANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO RACCOLTA TARTUFI DI ISIDORI ROSSANO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, τρουφες, μανιταρια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και καρυκευματα με τρουφες. Έχει έδρα σε Pergola, Ιταλία.

  3. MUNDOREISHI SALUD S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία MUNDOREISHI SALUD S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, μανιταρια μπολετους, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Palencia, Ισπανία.

  4. BOKSOR MANTAR

    Τουρκία

    Η εταιρεία BOKSOR MANTAR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, μανιταρια, καλλιεργημενα μανιταρια, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε İzmir, Τουρκία.

  5. PETER ZUZEK HANDELSAGENTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER ZUZEK HANDELSAGENTUR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια, και Κρασιά, Πολωνίας. Έχει έδρα σε Linz/Rh., Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JOSE LUIS FREITAS SILVA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία JOSE LUIS FREITAS SILVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια, και φρεσκα μανιταρια. Έχει έδρα σε Aveiro, Πορτογαλία.

  2. MATEX- TARTUFI

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία MATEX- TARTUFI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρουφες, και μανιταρια. Έχει έδρα σε Schumen, Βουλγαρία.

  3. PILZEN SLOVAKIA

    Σλοβακία

    Η εταιρεία PILZEN SLOVAKIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια. Έχει έδρα σε Revuca, Σλοβακία.

  4. EUROFUNGHI S,R,L,

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROFUNGHI S,R,L,, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια, και μανιταρια χονδρικης. Έχει έδρα σε LARIANO, Ιταλία.

  5. SERFUNGHI DI CALABRETTA BRUNO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SERFUNGHI DI CALABRETTA BRUNO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια. Έχει έδρα σε Serra San Bruno, Ιταλία.

  1. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Με πάνω από 20 χρόνια πείρας στο εμπόριο τροφίμων, η Bernis Food σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα μοναδικά και οργανικά αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά στο τραπέζι σας. Τα αποξηραμένα μας τρόφιμα παράγονται τοπικά από τοπικούς γεωργούς και αποξηραίνονται με το χέρι. Σας εγγυόμαστε πως, χάρη στα αποξηραμένα μας φρούτα, θα ξαναβρείτε τις γεύσεις των παιδικών σας αναμνήσεων. Η γεύση των 100% φυσικής παραγωγής και τοπικής καλλιέργειας αποξηραμένων φρούτων θα σας εντυπωσιάσει. Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται στα γόνιμα εδάφη της Ανατολία, και τα αποξηραίνουμε στον ήλιο. H διαδικασία μας αποξήρανσης προέρχεται από τον ήλιο, με φυσικό τρόπο, και τηρούμε τις πιο αυστηρές μεθόδους υγιεινής.Στην Bernis Food, παραδίδουμε τα προϊόντα μας στις κουζίνες σας χωρίς να αλλοιώσουμε την φρεσκάδα και την φυσικότητα τους. Παρέχουμε τα προϊόντα μας βέλτιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο και στις καλύτερες τιμές. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφυλάκιο προϊόντων για αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά. •Αποξηραμένες ντομάτες •Ξηρά σύκα • Αποξηραμένα πράσινα φασόλια •Αποξηραμένες μπανάνες •Αποξηραμένα μήλα •Αποξηραμένες φράουλες • Αποξηραμένα σταφύλια •Αποξηραμένες μελιτζάνες •Αποξηραμένα μανιτάρια, ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα στον κατάλογο μας στον ιστότοπο μας! Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται και αποξηραίνονται χωρίς χημικά ή εντομοκτόνα. Σε εμάς, θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες γεύσεις της φύσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. KURUNE GIDA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    H Kurune Gıda είναι ένας επαγγελματίας παραγωγός αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών με έδρα την Τουρκία. Προτεραιότητα μας η υγεία σας, για αυτό προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων χωρίς χρωστικές και πρόσθετες ουσίες. Στόχος μας να προσφέρουμε σήμερα την έμπνευση υγιέστερων επιλογών για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι τον ποικιλόμορφο κλίμα της Τουρκίας και τα γόνιμα εδάφη της, επιλέγουμε τα προϊόντα μας από υγιεινούς και ποιοτικούς καλλιεργητές σε όλη την χώρα. Η διαδικασία μας αποξήρανση αιχμής λαμβάνει χώρα σε έναν κλειστό, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dry Food Processing Technology, εξαλείφουμε τον κίνδυνο μολυσματικών οργανισμών, όπως η σκόνη, μικρόβια και μούχλα. . Τα προϊόντα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας όλες τις φυσικές τους ιδιότητες χωρίς να εκτίθενται στον ήλιο ή να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί να μας επιλέξετε ; Τα αφυδατωμένα τρόφιμα παρουσιάζουν μεγαλύτερη βιωσιμότητα και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποτελούν μια εναλλακτική για πολλές συνταγές, σνακς, υγιεινή διατροφή πλούσια σε ίνες για αθλητές καθώς και για την κατασκήνωση και α ταξίδια. Στην Kurune Food, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας, στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και στις σωστές παραγωγικές μεθόδους. Η Kurune Food προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, όλα χωρίς πρόσθετες και χρωστικές ουσίες. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες γεύσεις όπως, μήλα, φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια, ντομάτες και πολλά άλλα υγιεινά φρούτα και λαχανικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  1. GUNGOR DIZAYN YAPI YATIRIM LIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία GUNGOR DIZAYN YAPI YATIRIM LIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλιτεχνικη χαρτοποιια, αποξηραμενα μανιταρια, και αλευρι. Έχει έδρα σε Antakya/hatay, Τουρκία.

  2. CASTIGLIONE GIOVANNI BATTISTA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASTIGLIONE GIOVANNI BATTISTA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καταστροφή προϊόντων διατροφής, και μανιταρια μπολετους. Έχει έδρα σε Palermo, Ιταλία.

  3. ALINA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALINA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα του δασους, αρωματικα και ιατρικα φυτα, και μανιταρια χονδρικης. Έχει έδρα σε Genova, Ιταλία.

  4. EKOFRUT 2006 LTD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία EKOFRUT 2006 LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα μανιταρια, και κατεψυγμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε Montana, Βουλγαρία.

  5. LA MOUNDIAL FUNGHI S.A.S DI SALVATORE GIANGRANDE

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA MOUNDIAL FUNGHI S.A.S DI SALVATORE GIANGRANDE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρούφες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα συσκευασμενα μανιταρια μπολετους, βολετοι, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Artena, Ιταλία.

  6. NATURE TARIM ÜRÜNLERI VE GIDA DIS TICARET

    Τουρκία

    Η εταιρεία NATURE TARIM ÜRÜNLERI VE GIDA DIS TICARET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα μανιταρια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  7. KUNMING JIANXUN INDUSTRY & TRADE CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία KUNMING JIANXUN INDUSTRY & TRADE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια μπολετους, και αποξηραμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε Kunming, Κίνα.

  8. ITALY FOR LUNCH

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITALY FOR LUNCH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια χονδρικης. Έχει έδρα σε Guardia Lombardi, Ιταλία.

  1. WU HAN FOODSTUFFS COMPANY

    Κίνα

    Η εταιρεία WU HAN FOODSTUFFS COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα μανιταρια, και κατεψυγμενα φρουτα. Έχει έδρα σε Wu Han, Κίνα.

  2. YAGODY KARELII

    Ρωσία

    Η εταιρεία Yagody Karelii είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες συγκομιδής και επεξεργασίας άγριων καρπών (ψευδομουριές, μυρτίλλο, ερυθρός μυρτίλλος, βακκίνιο, ιπποφαές) και άγριων μανιταριών (μπολέτους, aspen bolete, birch bolete, Xerocomus) στην Ρωσία και στην Ευρώπη. Η Yagody Karelii προμηθεύει τα εξής είδη στις εταιρείες τροφίμων και φαρμακευτική βιομηχανία: -Καρποί και μανιτάρια σε ατομικές συσκευασίες γρήγορης κατάψυξης (Individually Quick Frozen (IQF)), -κατεψυγμένοι αποξηραμένοι καρποί, μανιτάρια, λαχανικά και φρούτα. -πουρές κατεψυγμένων καρπών, χυμοί άγριων φρούτων NFC, -εμποτισμένοι καρποί, -μέλι, και μείγμα μελιού με κατεψυγμένους αποξηραμένους καρπούς, -birch chaga (Inonotus obliquus); -χυμός σύμηδας. Η εταιρεία παράγει επίσης πάνω από 100SKU προϊόντα καρπών για τους τελικούς χρήστες, εφοδιάζει αλυσίδες λιανικής και εξάγει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες μέσα από δίκτυο διανομής. Η Yagody Karelii ιδρύθηκε το 2004. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Kostomuksha, στην πόλη Republic of Karelia, Ρωσία. Η εταιρεία λειτουργεί με πλήρως αυτοματισμένες παραγωγικές γραμμές από την Ευρώπη που παράγουν πάνω από 50 000 τόνους φυσικών τροφίμων ετησίως. 'Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με αυστηρή τήρηση των προτύπων ποιότητας και ασφαλείας. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας τηρεί το πρότυπο κατά FSSC 22000 (SGS). 'Ένα σημαντικό μέρος των προϊόντων μας κατέχει πιστοποίηση βιολογικού προϊόντος σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Δεν χρησιμοποιούμε χρωστικές ουσίες, αρωματικές ή τεχνητές πρόσθετες ουσίες ή ΓΤΟ και ιχνηλατούμε όλη την παραγωγική διαδικασία από την συλλογή του εποχιακού καρπού ως την συσκευασία.

  3. MACOLIVE SA

    Ελλάδα

    Η εταιρια μας δραστηριοποιειται στο χωρο της εμποριας και επεξεργασιας επιτραπεζιων ελιων και διαφορων αγροτικων προϊοντων (τοματακι λιαστο, πιπεριες, μανιταρια κα).Ειναι πιστοποιημενη κατα iso : 22000 και iso : 22005.Εκτος απο την εμπορια αναλαμβανει και την επεξεργασια αγροτικων προϊοντων για αλλες βιομηχανιες τροφιμων του κλαδου μας (φασον-facon).