• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μαγειρικα φυτικα ελαια

Αποτελέσματα για

Μαγειρικα φυτικα ελαια

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. RUCATHO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    H RuCaTho B.V. είναι μια διεθνής παρασκευαστική εταιρεία 100% εξευγενισμένου έλαιο μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ένας περήφανος ενεργός φορέας στην παρασκευή/ προμήθεια τροφίμων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής: - Εξευγενισμένο ηλιέλαιο - Εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο - Σιτάρι, Κριθάρι - Κίτρινο καλαμπόκι - Ηλιόσποροι - Φακές. Η εταιρεία βρίσκεται στην Ολλανδία. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλεπτυσμένου αραβοσιτέλαιο καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Η RuCaTho B.V. χαρακτηρίζεται από την ευελιξία της, τον πραγματισμό της και την γρήγορη της ανταπόκριση στις μεταβλητές συνθήκες της αγοράς. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. CONTINENTAL FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONTINENTAL FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, Βιομηχανικά έλαια, κονσερβες, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, Έλαια φυτικά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villepinte, Γαλλία.

  3. SOMJEN & JONES LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SOMJEN & JONES LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγειρικα φυτικα ελαια, ηλιελαια, και Εξευγενισμένο ηλιέλαιο. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. CAZORLA & MUÑOZ BUSINESS GROUP SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία CAZORLA & MUÑOZ BUSINESS GROUP SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμοι λίθοι, ημιπολύτιμοι και μαργαριτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, μαγειρικα φυτικα ελαια, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Malaga, Ισπανία.

  5. ETS GERVAL

    Καμερούν

    Η εταιρεία ETS GERVAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγειρικα φυτικα ελαια, και σκονες τσιμεντου. Έχει έδρα σε Douala, Καμερούν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SARL NOOH AS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Στην N.O.O.H. AS, είμαστε υπερήφανοι γιατί σας προσφέρουμε μια πραγματικά εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Το πάθος μας για ηλιέλαια υψηλής ποιότητας μας ωθεί να αναζητούμε τις πιο εκλεκτές πηγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική τελειότητα, χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα ηλιέλαια μας. Η δέσμευσή μας απέναντι στη φύση και την ποιότητα. Στην καρδιά της N.O.O.H. AS βρίσκεται η απαρέγκλιτη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι η φύση μα προσφέρει πολύτιμους θησαυρούς. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα: Κάθε σταγόνα του ηλιελαίου μας αντιπροσωπεύει τον καρπό ενός συνδυασμού πάθους και ποιότητας. Επιλέγουμε με τρόπο ευσυνείδητο τους πιο εκλεκτούς ηλιόσπορους, προκειμένου να παράγουμε ένα 100% αγνό λάδι, μη τροποποιημένο και χωρίς πρόσθετα. Πιστεύουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ευθύνη. Η διαδικασία της παραγωγής μας είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπό σας στον πλανήτη. Από τις υπεύθυνες αγροτικές πρακτικές, μέχρι τη συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον, επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες μας, μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς, λειτουργούν με βάση ηθικές και δεοντολογικές αρχές. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε δίκαιες και ισότιμες συνθήκες εργασίας. Κάθε παρτίδα λαδιού περνάει από εκτενείς ελέγχους ποιότητας, ώστε να διαφαλίζεται κάθε φορά η ασυμβίβαστη ποιότητα των προϊόντων μας.

  2. ETHNIKSTORE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETHNIKSTORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Ροφήματα από βότανα, Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, αιθερια ελαια, εξαγωγή ελαιολάδου, σαφρανι, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. CERUSSA SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CERUSSA SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα βιολογικά, Βιομηχανικά έλαια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, λάδι τροφίμων, ελαια, και διανομέας ελαιολάδου. Έχει έδρα σε Bukowno, Πολωνία.

  4. STERNCHEMIE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STERNCHEMIE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εκχυλίσματα τροφίμων, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. POKROVSKY ZRM LLC

    Ρωσία

    Η Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) παράγει και προμηθεύει φυτικά έλαια και πρώτες ύλες από σόγια και κράμβη. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται σόγια και κράμβη και προσφέρει τα εξής προϊόντα: - ακατέργαστο κραμβέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ κράμβης (χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό πρωτεΐνης για όλα τα ζωντανά κτηνοτροφίας), - ακατέργαστο σογιέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ σόγιας (ζωοτροφή και τροφή για πουλερικά, γενικής χρήσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες).Η POKROVSKY ZRM είναι το εργοστάσιο επόμενης γενιάς, που προωθεί και προστατεύει τις αιώνιες παραδόσεις παραγωγής φυτικών ελαίων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτατης ποιότητας ρωσικής προέλευσης στην παραγωγή. 'Ολα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένο και σύνθετο εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή τελικών ελαίων και λιπαρών ουσιών πιστοποιημένα όχι μόνο ως συμβατά με την Ρωσική νομοθεσία αλλά και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των λαδιών επιβλέπεται από έναν σύγχρονο εργαστήριο. Η εταιρεία εξάγει και εισάγει γεωργικά προϊόντα στης χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στην Κίνα με εμπορευματοκιβώτια, βαρέλια και φορτηγά-βυτία. Η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την πλήρη τήρηση των υποχρεώσεων της.

  1. INDUSTRIA MANIFRA S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία INDUSTRIA MANIFRA S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, μαγειρικα λαδια και λιπη, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  2. EFKO GROUP OF COMPANIES

    Ρωσία

    Σήμερα, η εταιρεία EFKO είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές τροφίμων στην Ρωσία, παρέχοντας στους καταναλωτές και στις εταιρείες βιομηχανικής επεξεργασία τροφίμων μαργαρίνες, ηλιέλαιο και λιπαρά. Τα εξαιρετικά προτερήματα της εταιρείας είναι η έμφαση της σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, στην καινοτομία, στην ατομική προσέγγιση και προσοχή σε κάθε πελάτη χωριστά.Η εταιρεία σέβεται επίσης το περιβάλλον, προσπαθώντας να μειώσει στο ελάχιστο την παραγωγή απορριμάτων και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε κάθε παραγωγικό στάδιο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και πρότυπα ασφαλείας (συμπ. τα πιστοποιητικά κατά BRC, RSPO και Sedex).