• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρυδια

Αποτελέσματα για

Καρυδια

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η BERRY MARKETPLACE CONSULTING είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία διανομής και αντιπρόσωπος προϊόντων ανώτατης ποιότητας Βουλγαρικής προέλευσης. Με τεχνογνωσία πάνω από 40 χρόνια στο παραδοσιακό τομέα του χονδρεμπορίου, η BERRY MARKETPLACE CONSULTING έχει την έδρα της στην Βουλγαρία και επιτρέπει στους φορείς της παραδοσιακής και βιομηχανικής παραγωγής 10 προϊόντων ανώτατης ποιότητας να εξάγουν αυτά τα προϊόντα Βουλγαρικής προέλευσης σε όλη την ΕΕ. Τα προϊόντα μας προς πώληση με προορισμό την εξαγωγή και την αποστολή είναι τα εξής: Το χαβιάρι, τα μανιτάρια (boletus κ.λπ.), οι καρποί με κέλυφος (φυστίκια, αμύγδαλα κ.λπ), η πέστροφα το σαφράν, οι τρούφες, το μέλι, το Φουά-γκρα, τα αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλου και λεβάντας από την Βουλγαρία) καθώς και Βουλγαρικά κρασιά ανώτατης ποιότητας. Γιατί να επιλέξετε την BERRY MARKETPLACE CONSULTING ; - Ποιότητα CE για όλα τα προϊόντα μας - Ανθρώπινες ικανότητες των παραγωγών και συγκομιδών - Βιομηχανική ένταξη : Ανθρακικός απολογισμός, 100 % MADE IN BULGARIA - Δέσμευση προς το περιβάλλον: ανακυκλώσιμες συσκευασίες των προϊόντων κατά την βιομηχανική επεξεργασία και μετά το εμπόριο τους- Η ποιότητα ως προτεραιότητα: Τα προϊόντα υποβάλλονται σε δοκιμές, αναλύσεις, καθ όλη την διάρκεια της παραγωγής τους με επικύρωση των διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας που εφαρμόζονται. - Κοινωνική ευθύνη: Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας καλλιεργούνται από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας σταθερή εργασία και μια οικονομική ανάπτυξη σε πολλές κοινότητες της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

  2. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Baycelik Tarim που ιδρύθηκε το 1975 είναι ένας κορυφαίος παραγωγός γεωργικών σπόρων με έδρα το Denizli της Τουρκίας. Με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών εφοδίων στην Τουρκία. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην προμήθεια υψηλής ποιότητας βρώσιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιού. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε τις πλέον εκτενείς εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων για τους πελάτες μας. Στην Baycelik Tarim διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας σπόρους, κυρίως σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους και καρύδια. Οι δικοί μας ηλιόσποροι επιλέγονται επιμελώς από τις πλέον γόνιμες πεδιάδες της Τουρκίας με σχολαστικότητα προκειμένου να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Με ετήσια ικανότητα επεξεργασίας 15, .00 τόνων ηλιόσπορου, η μονάδα μας επεκτείνεται διαρκώς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να αναδειχθούμε σε κορυφαία γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Στην Baycelik Tarim, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

  3. UFTER HOLDING B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Από το 1994, η Northlink Trading GMBH έχει αριστεύσει ως σημαντικός παράγοντας στο διεθνές εμπόριο και ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή αγαθών. Το κύριο πλεονέκτημά μας είναι η προμήθεια ειδών χύδην και η μεταπώλησή τους σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Σε διάστημα 28 ετών έχουμε καλλιεργήσει ισχυρές συνεργασίες με φημισμένες εταιρείες όπως οι Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator και πολλές άλλες. Η επιτυχίας μας βασίζεται στο στρατηγικό πλεονέκτημα της ευρωπαϊκής μας τοποθεσίας που ελαχιστοποιεί το κόστος μεταφοράς και διασφαλίζει την αποτελεσματική παράδοση παγκοσμίως. Στην Northlink Trading GMBH, η σταθερή αποστολή μας είναι να υπερκαλύπτουμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας ασφαλή προϊόντα διακριτής ποιότητας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και δια τηρώντας ένα άκρως εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό. Με κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη επιδιώκουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα. Στόχος μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως εταιρεία αριστείας στην παγκόσμια αγορά, αριστεύοντας στην επεξεργασία και στην πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας διαφόρων εταιρειών τροφίμων και εμπορικών επιχειρήσεων. Αφοσιωμένοι στη διεύρυνση της παγκόσμιας παρουσίας μας, διαθέτουμε υποστήριξη πελατών επί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς προβλήματα παγκόσμια αποστολή, διασφαλίζοντας τη γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. TERRANGO-COMPANY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TERRANGO-COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα μανγκο, μανγκο, καρυδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εξάγονται κόκκινες καυτερές πιπεριές, καυτερες πιπεριες, και ανανας. Έχει έδρα σε Conflans Ste Honorine, Γαλλία.

  5. AUTO LOGEX S.R.L.

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AUTO LOGEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Παξιμάδια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, καρυδια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Sahateni, Ρουμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OILSEED S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία OILSEED S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρύδια, Φυστίκια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, κουκουναρια, Καρύδια, Φυστίκια, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Praha, Τσεχία.

  2. KYC GLOBAL DIS TIC. ITH. VE IHR. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία KYC GLOBAL DIS TIC. ITH. VE IHR. LTD. STI., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια, Ψίχα καρυδιού, και αποξηραμενα φρουτα. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

  3. JUPITER PISTACHIOS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JUPITER PISTACHIOS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, καρυδια, φυστικια, Φρούτα αποξηραμένα, και καβουρδισμενα φυστικια αιγινης. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  4. DIANA IMPORT EXPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIANA IMPORT EXPORT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οσπρια, καρυδια, φουντουκια, πασατεμπος, και Οσπρια. Έχει έδρα σε Ottenbüttel, Γερμανία.

  5. SCHNACK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNACK GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οσπρια ξηρά, σύμβουλος εξαγωγών, καρυδια, Οσπρια ξηρά, και ρυζι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  1. FITOTEK TRADDE BG

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία FITOTEK TRADDE BG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πεταλουδες στερεωσης, και καρυδια. Έχει έδρα σε Veliko Trnovo, Βουλγαρία.

  2. MEGA-FRUT LTD.

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία MEGA-FRUT LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια, και Ψίχα καρυδιού. Έχει έδρα σε Salmanovo, Βουλγαρία.

  1. SEGRA DISTRIBUTION SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία SEGRA DISTRIBUTION SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Κουλούρια, καρυδια, Φρούτα αποξηραμένα, και Κουλούρια. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

  2. BOULEVARD BENIN

    Μπενίν

    Verified by europages badge

    Από το 2018, η εταιρεία Boulevard BENIN εξειδικεύεται στους εξής τομείς: Γεωργία, Παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής, εμπορική εκπροσώπηση, εταιρική συνεργασία και υπηρεσίες NTiC. Η εταιρεία βρίσκεται στο Μπενίν και η κύρια της δραστηριότητα είναι η εξαγωγή και εισαγωγή πρώτων υλών και κατασκευασμένων προϊόντων. Υπάρχουν πάνω από 300 οργανώσεις γεωργών σε όλο το Μπενίν. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, την ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση γεωργικών έργων για την μαζική καλλιέργεια προϊόντων όπως το καρύδι κάσιους, την σόγια, το καριτέ, το σουσάμι, τις αραχίδες, το βαμβάκι, το κεχρί, το καλαμπόκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι...σε όλη την επικράτεια του Μπενίν. Φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητα μας, τον δυναμισμό μας και την ταχύτητα των υπηρεσιών μας. Η σχέση ποιότητας/τιμής με εγγύηση και η άψογη εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση αποτελούν τα κύρια μας προτερήματα. Εργαζόμαστε τηρώντας αυστηρά τις διατάξεις της Συνεταιριστικής Πράξης OHADA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. VERSE IT - COFFEE BEINS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Coffee Beins, εκεί όπου η γεωργική αριστεία παρουσιάζει παγκόσμια εμβέλεια. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των γεωργικών εξαγωγών, ιδρύσαμε νέα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο της παράδοσης γεωργικών προϊόντων. Η Coffee Beins είναι μια καινότομη επιχείρηση εξαγωγής γεωργικών προϊόντων που επικεντρώνεται στον πελάτη, δεσμεύεται να προσφέρει γεωργικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Κύριος άξονας μας, οι αφρικάνικες καλλιέργειες, που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία συμπ. το κακάο, καρύδια κάσιους, σουσαμόσποροι, πυρήνας φοινίκων, βουτυρόδεντρο, σκόρδο, κόκκινα φασόλια, σπόροι σόγιας, μαυρομάτικα φασόλια, κόκκοι από βούτυρο καριτέ, κουρκουμίνη και πολλά άλλα.Εξάγουμε επίσης σπόροι Βραζιλιάνικου καφέ (Minas Gerais), από την Κένυα, την Τανζανία, την Ρουάντα και το Μπουρούντι. Η Coffee Beins είναι πολύ περισσότερο από μια απλή γεωργική επιχείρηση, είμαστε οι προστάτες των οικολογικών και βιώσιμων γεωργικών πρακτικών, αφοσιωμένοι στην παράδοση ποιοτικών προϊόντων και προσφέροντας ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Ελάτε με εμάς ενώ τροποποιούμε την ιστορία των γεωργικών αποστολών, μια αποστολή μετά την άλλη.

  4. JJGFDVJH

    Βόρεια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η AFRIQUE-EXPRESS είναι μια Εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων διατροφής και πρώτων υλών που προέρχονται από την Σενεγάλη και άλλες αφρικάνικες χώρες. Είμαστε εισαγωγείς, εξαγωγείς και θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε να διευκολύνουμε τις ανταλλαγές με χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή τροφίμων, ανάλογα με την εποχή: Σουσάμι, κάσιους, καριτέ, σιτάρι, σόγια… Προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πείρα μας στον τομέα και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. IS COMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

  6. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Bikoula Complexe International Consultings Sarl, μια Γαλλικής Εταιρεία που εξειδικεύεται στην διευκόλυνση εμπορικών συμφωνιών και συναλλαγών μεταξύ δυτικών εταίρων και τους δημόσιους και ιδιωτικούς τους εταίρους στην Αφρική. Είμαστε ο σύνδεσμος μεταξύ Αφρικής και Δύσης, η διεπαφή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην Αφρικάνικη ήπειρο. Η δέσμευση μας απέναντι σε εσάς είναι να διευκολύνουμε την επικοινωνία με τους οικονομικούς φορείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη προσέγγιση και την επιτυχία των έργων σας. Πέρα από αυτήν την δραστηριότητα που βρίσκεται στην καρδιά του επαγγέλματος μας, παίζουμε έναν κύριο ρόλο στο εμπόριο τροφίμων και πρώτων υλών. Η δέσμευση μας βασίζεται στην εισαγωγή και εξαγωγή των καλύτερων προϊόντων για τους πελάτες μας σε όλη την Ευρωπαϊκή, Αμερικάνικη ήπειρο, στην Ρωσία και στην Ασία. Η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών μας βάσει της ποιότητας των προϊόντων τους αποδεικνύει τον επαγγελματισμό μας και την δέσμευση μας απέναντι στην ποιότητα και την ικανοποίηση των εταίρων μας. Μορφοποιήστε το μέλλον των επιχειρήσεων σας στην Αφρική με την Bikoula Complexe International Consultings Sarl, ο αναπόφευκτος σας εταίρος για να καθοδηγήσει τις προσδοκίες σας προς την επιτυχία. Η εμπειρογνωμοσύνη μας βασίζεται σε έναν δίκτυο έμπειρων συνεργατών για την συνοδεία του δημοσίου, ιδιωτικού τομέα καθώς και για όσους έχουν κάποιο έργο. Οι ομάδα αυτή διαθέτει μια εμπεριστατωμένη κατανόηση της αφρικάνικης αγοράς.

  7. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEALTHY BEVERAGE & FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Ροφήματα από βότανα, Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ευεξία και αναζωογόνηση, Τσάι, και φαρμακευτικα φυτα. Έχει έδρα σε Charbonnières-Les-Bains, Γαλλία.

  8. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  1. IMPEXPORT

    Ελλάδα

    Χονδρικό Εμπόριο, Εισαγωγές προιόντων απο όλο τον Κόσμο. Με εμπειρία 20 ετών και αποκλειστικές αντιπροσωπείες μεγάλων κατασκευαστών, προμηθεύουμε τους πελάτες μας με βασικά προιόντα διατροφής. Με ιδιόκτητο συσκευαστήριο στη Αίγυπτο η ποιότητα και οι τιμές μας είναι πλήρως ανταγωνιστικές.

  2. J.D.F. IMPORT-EXPORT GMBH

    Γερμανία

    Η JDF Import-Export GmbH είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε στις 27 Ιουλίου 2000. Η έδρα μας βρίσκεται στη Γερμανία. Η εταιρεία πληροί τα ανώτατα πρότυπα της εμπορικής αγοράς. Εκμεταλλευόμαστε τη διαφορά τιμής εμπορευμάτων από το εξωτερικό και άλλες αγορές. Αγοράζουμε εμπορεύματα στις καλύτερες τιμές και τα διαθέτουμε εκεί όπου υπάρχει ζήτηση. Διαθέτουμε προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές που ισχύουν σε μια συγκεκριμένη χώρα. Ειδικευόμαστε στη διάθεση σε παγκόσμιες αγορές FMCG. Μέσα σε λίγα χρόνια έχουμε εδραιώσει μια σημαντική θέση ως σημαντικός παράγοντας στη γερμανική αγορά ποτών και γλυκισμάτων. Σήμερα διευρύνουμε το πεδίο δραστηριοτήτων μας στις αγορές του εξωτερικού. Διαθέτουμε ελκυστικές τιμές και αποδοτική διεκπεραίωση των παραγγελιών, καθώς και υπηρεσίες τοποθέτησης ετικετών και αλλαγής συσκευασίας των προϊόντων. Διαθέτουμε διάφορα κείμενα στην αγγλική, στη γερμανική, στη γαλλική, στην αραβική, στην ολλανδική, στην πολωνική, στην ισπανική και σε πολλές άλλες γλώσσες. Επικοινωνήστε μαζί μας για άλλα ερωτήματα σχετικά με το προϊόν. Αφιερώστε χρόνο για να δείτε τα άλλα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα μας.

  3. VERTEX AGRO LIMITED

    Νιγηρία

    Η εταιρεία VERTEX AGRO LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), σποροι σουσαμιου, πιπεροριζα, και φυστικαλευρα. Έχει έδρα σε Suleja, Νιγηρία.

  4. SHOUSHEE ORGANICS

    Τσαντ

    Η εταιρεία SHOUSHEE ORGANICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Pune, Τσαντ.

  5. HORST BODE IMPORT-EXPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HORST BODE IMPORT-EXPORT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Φρούτα αποξηραμένα, και αποφλοιωμενα καρυδια. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  6. DIKOKO

    Βραζιλία

    Η εταιρεία DIKOKO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαιο κοκοφοινικα, και αλευρι καρυδας. Έχει έδρα σε Fortaleza, Βραζιλία.

  7. EASY NUTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EASY NUTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυστικια, αμυγδαλα, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), και πτυσσομενα κρεβατια. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  8. DIVINE FOODS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIVINE FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, αμύγδαλο Καλιφόρνιας, ξηροι καρποι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Delft, Κάτω Χώρες.

  9. CTN NUTS IMPORT EXPORT LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία CTN NUTS IMPORT EXPORT LTD. STI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιοσποροι, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), αμυγδαλα, και πασατεμπος. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  10. SALAM S.A

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία SALAM S.A, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Kaolack, Σενεγάλ.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν