• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζαχαρη σε κοκκους

Αποτελέσματα για

Ζαχαρη σε κοκκους

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MIR HAN BAU GMBH.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mir Han Bau GmbH ειδικεύεται στην χονδρική πώληση παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων υψηλής αξίας, προϊόντων γενικού εμπορίου και προϊόντων lifestyle σε πολυάριθμες χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση τροφίμων και προϊόντων μπακαλικής δυτικού τύπου σε όλες σχεδόν της ευρωπαϊκές χώρες μάς έχει αναδείξει σε μια από τις πλέον ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες εταιρείες παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού και εξαγωγών αγαθών. Η επιτυχία μας μπορεί να αποδοθεί στην εξαιρετική υποστήριξη των πελατών, στη γρήγορη και αξιόπιστη αλυσίδα εφοδιασμού και στην εκτενή γνώση της παγκόσμιας αγοράς αγαθών. Με πολυετή εμπειρία στην προμήθεια και στη διάθεση επώνυμων προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε αναπτύξει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κλάδου. Επιπλέον, η στρατηγική μας συνεργασία με τις αναπτυσσόμενες και ωριμάζουσες αγορές της Άπω Ανατολής έχει ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας. Στην Mir Han Bau GmbH είμαστε υπερήφανοι για την παράδοση επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και την κάλυψη των απαιτήσεων του παγκόσμιου εμπορίου. Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση της υποδειγματικής εξυπηρέτησης των πελατών διασφαλίζοντας γρήγορε και αξιόπιστες παραδόσεις και αξιοποιώντας ευκαιρίες στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά τροφίμων και ειδών μπακαλικής δυτικού τύπου.

  2. UFTER HOLDING B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Από το 1994, η Northlink Trading GMBH έχει αριστεύσει ως σημαντικός παράγοντας στο διεθνές εμπόριο και ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή αγαθών. Το κύριο πλεονέκτημά μας είναι η προμήθεια ειδών χύδην και η μεταπώλησή τους σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Σε διάστημα 28 ετών έχουμε καλλιεργήσει ισχυρές συνεργασίες με φημισμένες εταιρείες όπως οι Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator και πολλές άλλες. Η επιτυχίας μας βασίζεται στο στρατηγικό πλεονέκτημα της ευρωπαϊκής μας τοποθεσίας που ελαχιστοποιεί το κόστος μεταφοράς και διασφαλίζει την αποτελεσματική παράδοση παγκοσμίως. Στην Northlink Trading GMBH, η σταθερή αποστολή μας είναι να υπερκαλύπτουμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας ασφαλή προϊόντα διακριτής ποιότητας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και δια τηρώντας ένα άκρως εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό. Με κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη επιδιώκουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα. Στόχος μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως εταιρεία αριστείας στην παγκόσμια αγορά, αριστεύοντας στην επεξεργασία και στην πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας διαφόρων εταιρειών τροφίμων και εμπορικών επιχειρήσεων. Αφοσιωμένοι στη διεύρυνση της παγκόσμιας παρουσίας μας, διαθέτουμε υποστήριξη πελατών επί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς προβλήματα παγκόσμια αποστολή, διασφαλίζοντας τη γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. KARAPINAR SPRL

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARAPINAR SPRL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ξυλοκάρβουνα, Ανδρικά ενδύματα, Κοστούμια-Ανδρικά, Γυναικεία ενδύματα, αλευρι, Κόκκοι ξύλου, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ξυλοκάρβουνα. Έχει έδρα σε Quaregnon, Βέλγιο.

  4. M. ROSSMEIER VERWALTUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M. ROSSMEIER VERWALTUNGS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Δημητριακά και σπόροι, πλαστικα υλικα σε κοκκους, κρεας, Ζάχαρη, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Pilsting, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζαχαρη σε κοκκους

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις