• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εμπόριο χονδρικής ποτών

Αποτελέσματα για

Εμπόριο χονδρικής ποτών

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. 3C DISTRIBUTION

    Λιθουανία

    Verified by europages badge

    Η 3C DISTRIBUTION είναι μια επιχείρηση διανομής χονδρικής πώλησης διεθνώς αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων τροφίμων και προϊόντων καθαρισμού/ομορφιάς. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στους τομείς του εμπορίου και της διοικητικής μέριμνας, καθώς και στην ικανοποίηση των πελατών. Επιπλέον μελετούμε διαρκώς την αγορά ώστε να προμηθευόμαστε επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, να τα αποθηκεύουμε και να παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τιμές εισαγωγής στους πελάτες μας σε περισσότερες από 90 χώρες.   Αξιολογούμε σχολαστικά τους προμηθευτές μας και ασχολούμαστε αποκλειστικά με υψηλής ποιότητας προϊόντα και εμπορικά σήματα. Κατά συνέπεια, οι πελάτες μας μπορούν να αποκομίζουν οφέλη από τη διανομή χονδρικής πασίγνωστων προϊόντων όπως Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & πολλά άλλα. Η 3C DISTRIBUTION είναι ήδη έμπιστος και επιλεγμένος συνεργάτης B2B πολλών διεθνών αλυσίδων λιανικής, cash & carry, σούπερ μάρκετ, υπεραγορών, αλλά και επιχειρήσεων ενός καταστήματος. Είμαστε προσαρμόσιμοι και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις. Οι υπηρεσίες μας έχουμε αναπτυχθεί πέραν της διανομής χονδρικής ώστε να συμπεριλάβουν τη διανομή, τη διοικητική μέριμνα και την τοποθέτηση ετικετών. Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση ετικετών του προϊόντος σας στη γλώσσα που θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και να προετοιμάσουμε όλα τα πιστοποιητικά, τα εμπορικά και τα τελωνειακά έγγραφα. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών χάρη στη σύγχρονη υποδομή και την τεχνογνωσία της δικής μας μονάδας διοικητικής μέριμνας χονδρικής. Αποστέλλουμε με αεροπορικά, οδικά και θαλάσσια μέσα και αναλαμβάνουμε την παράδοση πόρτα-πόρτα.

  2. BB WHOLESALE

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η MD Global Trading GmbH παίζει πρωταρχικό ρόλο, σε παγκόσμια κλίμακα, στο εμπόριο χονδρικής, στις εξαγωγές, στον εφοδιασμό και στην διανομή τροφίμων, ποτών ανώτατης ποιότητας και σε προϊόντα τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική αξία μέσα από μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικής τιμές, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. H ομάδα μας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που αξιοποιεί ιδιαίτερα την καινοτομία και την υποστήριξη, η ομάδα μας στην MD Global Trading GmbH είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζοντας πως οι υπηρεσίες μας παραμένουν δυναμικές και κορυφαίες. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική η περιβαλλοντολογική ευθύνη και υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές μέσω της τροφοδοτικής μας αλυσίδας ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την επίπτωση μας.Επίσης, δεσμευόμαστε ενεργά και συμβάλλουμε στις κοινότητες όπου λειτουργούμε. Στην MD Global Trading GmbH, το όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών χονδρικής, προσαρμοσμένοι στις μεταβλητές ανάγκες των πελατών δημιουργώντας βιώσιμη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε περήφανοι για τις έγκαιρες μας παραδόσεις, στην διατήρηση συνοχής και στην τήρηση των προθεσμιών, που αποτελούν τις βάσεις κλειδιά της δέσμευσης μας για αριστεία στην βιομηχανία. Επιλέξτε την MD Global Trading GmbH για μια αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία στον πορισμό ποιοτικών προϊόντων χονδρικής παγκοσμίως.

  3. FORATIA EUROPE OU

    Φινλανδία

    Verified by europages badge

    Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  4. VERSE IT - COFFEE BEINS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Coffee Beins, εκεί όπου η γεωργική αριστεία παρουσιάζει παγκόσμια εμβέλεια. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των γεωργικών εξαγωγών, ιδρύσαμε νέα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο της παράδοσης γεωργικών προϊόντων. Η Coffee Beins είναι μια καινότομη επιχείρηση εξαγωγής γεωργικών προϊόντων που επικεντρώνεται στον πελάτη, δεσμεύεται να προσφέρει γεωργικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Κύριος άξονας μας, οι αφρικάνικες καλλιέργειες, που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία συμπ. το κακάο, καρύδια κάσιους, σουσαμόσποροι, πυρήνας φοινίκων, βουτυρόδεντρο, σκόρδο, κόκκινα φασόλια, σπόροι σόγιας, μαυρομάτικα φασόλια, κόκκοι από βούτυρο καριτέ, κουρκουμίνη και πολλά άλλα.Εξάγουμε επίσης σπόροι Βραζιλιάνικου καφέ (Minas Gerais), από την Κένυα, την Τανζανία, την Ρουάντα και το Μπουρούντι. Η Coffee Beins είναι πολύ περισσότερο από μια απλή γεωργική επιχείρηση, είμαστε οι προστάτες των οικολογικών και βιώσιμων γεωργικών πρακτικών, αφοσιωμένοι στην παράδοση ποιοτικών προϊόντων και προσφέροντας ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Ελάτε με εμάς ενώ τροποποιούμε την ιστορία των γεωργικών αποστολών, μια αποστολή μετά την άλλη.

  5. UFTER HOLDING B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Από το 1994, η Northlink Trading GMBH έχει αριστεύσει ως σημαντικός παράγοντας στο διεθνές εμπόριο και ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή αγαθών. Το κύριο πλεονέκτημά μας είναι η προμήθεια ειδών χύδην και η μεταπώλησή τους σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Σε διάστημα 28 ετών έχουμε καλλιεργήσει ισχυρές συνεργασίες με φημισμένες εταιρείες όπως οι Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator και πολλές άλλες. Η επιτυχίας μας βασίζεται στο στρατηγικό πλεονέκτημα της ευρωπαϊκής μας τοποθεσίας που ελαχιστοποιεί το κόστος μεταφοράς και διασφαλίζει την αποτελεσματική παράδοση παγκοσμίως. Στην Northlink Trading GMBH, η σταθερή αποστολή μας είναι να υπερκαλύπτουμε πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας ασφαλή προϊόντα διακριτής ποιότητας, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και δια τηρώντας ένα άκρως εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό. Με κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη επιδιώκουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα. Στόχος μας είναι να αναγνωριζόμαστε ως εταιρεία αριστείας στην παγκόσμια αγορά, αριστεύοντας στην επεξεργασία και στην πώληση προϊόντων υψηλής ποιότητας διαφόρων εταιρειών τροφίμων και εμπορικών επιχειρήσεων. Αφοσιωμένοι στη διεύρυνση της παγκόσμιας παρουσίας μας, διαθέτουμε υποστήριξη πελατών επί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς προβλήματα παγκόσμια αποστολή, διασφαλίζοντας τη γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. B.A.B. AGRARBERATUNG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    B.A.B. Στην AGRARBERATUNG GmbH έχουμε ως στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα υγιεινών ενεργειακών ποτών και άλλων ποτών που ενισχύουν το ενεργειακό σας επίπεδο και σάς παρέχουν μια αναζωογονητική αίσθηση με βέλτιστη παροχή υγρών χωρίς παρενέργειες. Στην κατηγορία ποτών της εταιρείας μας διαθέτουμε ενεργειακά ποτά Sprite, Lipton Ice Tea, μεταλλικό νερό San Pellegrino κλπ. Αυτά προέρχονται από επώνυμες εταιρείες, τα προϊόντα των οποίων είναι προσαρμοσμένα στις εξειδικευμένες απαιτήσεις πελατών σε ολόκληρο των κόσμο. Αυτές οι εταιρείες διαθέτουν τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις και μηχανήματα υψηλής απόδοσης για την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

  2. S.P.R. TRADEX

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η S.P.R. TRADEX είναι η πύλη για εξαιρετικές λύσεις εμπορίας που συγκεντρώνουν την ασύγκριτη τεχνογνωσία μας για το δικό σας μέγιστο όφελος. Με ενασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών εισαγωγής-εξαγωγής για άνω της μιας δεκαετίας η S.P.R. Tradex εξυπηρετεί με υπερηφάνεια αξιόλογες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο και διασφαλίζοντας την άψογη υποστήριξη κατά την αποστολή και την παράδοση. Η έναρξη της εταιρείας μας ξεκινά από την εκτενή ενασχόληση με τη δυναμική του παγκόσμιου εμπορίου σε συνδυασμό με τη σταθερή αφοσίωση στην ασύγκριτη εξυπηρέτηση των πελατών. Αξιοποιούμε τη μεγάλη εμπειρία μας για την εξυπηρέτησή σας, αντιπροσωπεύοντας ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων από F&B και συσκευές έως ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής και σύνθετο εξοπλισμό προσαρμοσμένο στους τομείς τροφοδοσίας και παραγωγής. Μην περιμένετε κάτι λιγότερο από το άριστο καθώς παρέχουμε στην επιχείρησή σας προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές, επιβλέποντας σχολαστικά κάθε στάδιο της αλυσίδας παραγωγής και παράδοσης. Ο απώτερος σκοπός μας συνίσταται στην προώθηση επιλεγμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο παγκόσμιο στερέωμα. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα επαγγελματιών και μας ενώνει ένα κοινό όραμα και αξίες με αφοσίωση την καλλιέργεια διαφανών, βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Εμπιστευτείτε μας για τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σάς καθοδηγήσουμε, πελάτες και προμηθευτές, απρόσκοπτα από την αγορά έως την παράδοση, διασφαλίζοντας μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

  3. M-S SERVICES

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία M-S SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Ρύζι, Μέλι, Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αεριούχα ποτά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Woluwe-Saint-Pierre, Βέλγιο.

  4. FIRSTFOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FIRSTFOODS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνομοσπονδίες αγορών, Ποτά, Άρτος, ψωμί, Αναψυκτικά - Ποτά, Συνομοσπονδίες αγορών, πωληση online προϊοντων τροφιμων, διανομή τροφίμων, εξαγωγη τροφιμων, και εισαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Reims, Γαλλία.

  5. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  1. BOOST DRINKS LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BOOST DRINKS LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Λειτουργικά τρόφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. STOCK SIN LIMITE SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία STOCK SIN LIMITE SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγη ποτων, εμποριο και εξαγωγη, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.