• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. SEVAROME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

  3. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  4. FORATIA EUROPE OU

    Φινλανδία

    Verified by europages badge

    Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  5. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η BERRY MARKETPLACE CONSULTING είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία διανομής και αντιπρόσωπος προϊόντων ανώτατης ποιότητας Βουλγαρικής προέλευσης. Με τεχνογνωσία πάνω από 40 χρόνια στο παραδοσιακό τομέα του χονδρεμπορίου, η BERRY MARKETPLACE CONSULTING έχει την έδρα της στην Βουλγαρία και επιτρέπει στους φορείς της παραδοσιακής και βιομηχανικής παραγωγής 10 προϊόντων ανώτατης ποιότητας να εξάγουν αυτά τα προϊόντα Βουλγαρικής προέλευσης σε όλη την ΕΕ. Τα προϊόντα μας προς πώληση με προορισμό την εξαγωγή και την αποστολή είναι τα εξής: Το χαβιάρι, τα μανιτάρια (boletus κ.λπ.), οι καρποί με κέλυφος (φυστίκια, αμύγδαλα κ.λπ), η πέστροφα το σαφράν, οι τρούφες, το μέλι, το Φουά-γκρα, τα αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλου και λεβάντας από την Βουλγαρία) καθώς και Βουλγαρικά κρασιά ανώτατης ποιότητας. Γιατί να επιλέξετε την BERRY MARKETPLACE CONSULTING ; - Ποιότητα CE για όλα τα προϊόντα μας - Ανθρώπινες ικανότητες των παραγωγών και συγκομιδών - Βιομηχανική ένταξη : Ανθρακικός απολογισμός, 100 % MADE IN BULGARIA - Δέσμευση προς το περιβάλλον: ανακυκλώσιμες συσκευασίες των προϊόντων κατά την βιομηχανική επεξεργασία και μετά το εμπόριο τους- Η ποιότητα ως προτεραιότητα: Τα προϊόντα υποβάλλονται σε δοκιμές, αναλύσεις, καθ όλη την διάρκεια της παραγωγής τους με επικύρωση των διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας που εφαρμόζονται. - Κοινωνική ευθύνη: Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας καλλιεργούνται από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας σταθερή εργασία και μια οικονομική ανάπτυξη σε πολλές κοινότητες της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

  3. KREA-COGITO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Είμαστε μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές, το εμπόριο, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Οι τομείς μας εξειδίκευσης συμπεριλαμβάνουν τις πρώτες ύλες, την τεχνολογία αιχμής, την άμυνα και την ασφάλεια, την περιβαλλοντολογική έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Η ίδια η έννοια της KREA-COGITO © προέρχεται από την βούληση μας να ενώσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πωλητές και τους αγοραστές που δραστηριοποιούνται στους τομείς των πρώτων υλών, της τεχνολογίας αιχμής, της άμυνας, της περιβαλλοντολογικής έρευνας και ανάπυξης καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Στόχος μας αρχικά ήταν να βοηθήσουμε την εμπορική ανάπτυξη εξειδικευμένων επιχειρήσεων στην εισαγωγή-εξαγωγή, υψηλή τεχνολογία, κυρίως ασιατικών επιχειρήσεων. Με την πάροδο του χρόνου, των εμπειριών και των διαπολιτιστικών συναλλαγών, η ανάγκη να εξασφαλίσουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με διάφορους φορείς στον εμπορικό κύκλωμα επιβλήθηκε ως προφανές στοιχείο.Στοχεύουμε να εδραιώσουμε βιώσιμες εμπορικές σχέσεις με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και εταίρους μας, βασιζόμενοι σε μια προσέγγιση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, διαφανής επικοινωνίας και αμοιβαίου σεβασμού. Βούληση μας να αναγνωριστεί η ικανότητα μας να βρίσκουμε και να ικανοποιήσουμε τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας τους προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ειδικές τους απαιτήσεις.

  4. KURUNE GIDA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    H Kurune Gıda είναι ένας επαγγελματίας παραγωγός αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών με έδρα την Τουρκία. Προτεραιότητα μας η υγεία σας, για αυτό προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων χωρίς χρωστικές και πρόσθετες ουσίες. Στόχος μας να προσφέρουμε σήμερα την έμπνευση υγιέστερων επιλογών για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι τον ποικιλόμορφο κλίμα της Τουρκίας και τα γόνιμα εδάφη της, επιλέγουμε τα προϊόντα μας από υγιεινούς και ποιοτικούς καλλιεργητές σε όλη την χώρα. Η διαδικασία μας αποξήρανση αιχμής λαμβάνει χώρα σε έναν κλειστό, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dry Food Processing Technology, εξαλείφουμε τον κίνδυνο μολυσματικών οργανισμών, όπως η σκόνη, μικρόβια και μούχλα. . Τα προϊόντα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας όλες τις φυσικές τους ιδιότητες χωρίς να εκτίθενται στον ήλιο ή να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί να μας επιλέξετε ; Τα αφυδατωμένα τρόφιμα παρουσιάζουν μεγαλύτερη βιωσιμότητα και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποτελούν μια εναλλακτική για πολλές συνταγές, σνακς, υγιεινή διατροφή πλούσια σε ίνες για αθλητές καθώς και για την κατασκήνωση και α ταξίδια. Στην Kurune Food, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας, στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και στις σωστές παραγωγικές μεθόδους. Η Kurune Food προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, όλα χωρίς πρόσθετες και χρωστικές ουσίες. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες γεύσεις όπως, μήλα, φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια, ντομάτες και πολλά άλλα υγιεινά φρούτα και λαχανικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  5. JJGFDVJH

    Βόρεια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η AFRIQUE-EXPRESS είναι μια Εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων διατροφής και πρώτων υλών που προέρχονται από την Σενεγάλη και άλλες αφρικάνικες χώρες. Είμαστε εισαγωγείς, εξαγωγείς και θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε να διευκολύνουμε τις ανταλλαγές με χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή τροφίμων, ανάλογα με την εποχή: Σουσάμι, κάσιους, καριτέ, σιτάρι, σόγια… Προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πείρα μας στον τομέα και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  1. IS COMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

  2. VERSE IT - COFFEE BEINS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Coffee Beins, εκεί όπου η γεωργική αριστεία παρουσιάζει παγκόσμια εμβέλεια. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των γεωργικών εξαγωγών, ιδρύσαμε νέα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο της παράδοσης γεωργικών προϊόντων. Η Coffee Beins είναι μια καινότομη επιχείρηση εξαγωγής γεωργικών προϊόντων που επικεντρώνεται στον πελάτη, δεσμεύεται να προσφέρει γεωργικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Κύριος άξονας μας, οι αφρικάνικες καλλιέργειες, που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία συμπ. το κακάο, καρύδια κάσιους, σουσαμόσποροι, πυρήνας φοινίκων, βουτυρόδεντρο, σκόρδο, κόκκινα φασόλια, σπόροι σόγιας, μαυρομάτικα φασόλια, κόκκοι από βούτυρο καριτέ, κουρκουμίνη και πολλά άλλα.Εξάγουμε επίσης σπόροι Βραζιλιάνικου καφέ (Minas Gerais), από την Κένυα, την Τανζανία, την Ρουάντα και το Μπουρούντι. Η Coffee Beins είναι πολύ περισσότερο από μια απλή γεωργική επιχείρηση, είμαστε οι προστάτες των οικολογικών και βιώσιμων γεωργικών πρακτικών, αφοσιωμένοι στην παράδοση ποιοτικών προϊόντων και προσφέροντας ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Ελάτε με εμάς ενώ τροποποιούμε την ιστορία των γεωργικών αποστολών, μια αποστολή μετά την άλλη.

  1. S.P.R. TRADEX

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η S.P.R. TRADEX είναι η πύλη για εξαιρετικές λύσεις εμπορίας που συγκεντρώνουν την ασύγκριτη τεχνογνωσία μας για το δικό σας μέγιστο όφελος. Με ενασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών εισαγωγής-εξαγωγής για άνω της μιας δεκαετίας η S.P.R. Tradex εξυπηρετεί με υπερηφάνεια αξιόλογες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο και διασφαλίζοντας την άψογη υποστήριξη κατά την αποστολή και την παράδοση. Η έναρξη της εταιρείας μας ξεκινά από την εκτενή ενασχόληση με τη δυναμική του παγκόσμιου εμπορίου σε συνδυασμό με τη σταθερή αφοσίωση στην ασύγκριτη εξυπηρέτηση των πελατών. Αξιοποιούμε τη μεγάλη εμπειρία μας για την εξυπηρέτησή σας, αντιπροσωπεύοντας ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων από F&B και συσκευές έως ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής και σύνθετο εξοπλισμό προσαρμοσμένο στους τομείς τροφοδοσίας και παραγωγής. Μην περιμένετε κάτι λιγότερο από το άριστο καθώς παρέχουμε στην επιχείρησή σας προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές, επιβλέποντας σχολαστικά κάθε στάδιο της αλυσίδας παραγωγής και παράδοσης. Ο απώτερος σκοπός μας συνίσταται στην προώθηση επιλεγμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο παγκόσμιο στερέωμα. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα επαγγελματιών και μας ενώνει ένα κοινό όραμα και αξίες με αφοσίωση την καλλιέργεια διαφανών, βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Εμπιστευτείτε μας για τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σάς καθοδηγήσουμε, πελάτες και προμηθευτές, απρόσκοπτα από την αγορά έως την παράδοση, διασφαλίζοντας μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

  2. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEALTHY BEVERAGE & FOODS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Ροφήματα από βότανα, Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ευεξία και αναζωογόνηση, Τσάι, και φαρμακευτικα φυτα. Έχει έδρα σε Charbonnières-Les-Bains, Γαλλία.

  3. LIA MOOS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

  4. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  5. ETHNIKSTORE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETHNIKSTORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Ροφήματα από βότανα, Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, αιθερια ελαια, εξαγωγή ελαιολάδου, σαφρανι, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  6. CERUSSA SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CERUSSA SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα βιολογικά, Βιομηχανικά έλαια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, λάδι τροφίμων, ελαια, και διανομέας ελαιολάδου. Έχει έδρα σε Bukowno, Πολωνία.

  7. AUTO LOGEX S.R.L.

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AUTO LOGEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Παξιμάδια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, καρυδια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Sahateni, Ρουμανία.

  8. SINRC

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SINRC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Δημητριακά και σπόροι, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Δημητριακά και σπόροι, δημητριακα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Tubize, Βέλγιο.

  1. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

    Εσθονία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ελαιούχα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ελαιούχα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, και Διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε Tallinn, Εσθονία.

  2. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  3. BEEZ

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BEEZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, εισαγωγη τροφιμων, εξαγωγη τροφιμων, χονδρικη πωληση τροφιμων, διανομή τροφίμων, και διανομή τροφίμων. Έχει έδρα σε Herblay-Sur-Seine, Γαλλία.

  4. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  5. FERME DE GREZELADE

    Γαλλία

    Το αγρόκτημα της Grezelade βρίσκεται σε μια από τις περιοχές που εγγυώνται μια μεγάλη κουζίνα, την Quercy-Périgord. Η οικογενειακή επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή κονσέρβας με βάση το φουά γκρα. Η επιχείρηση παράγει φρέσκα προϊόντα και σπιτικές κονσέρβες. Προσφέρει φουά-γκρα (μπλοκ φουά-γκρα, ολόκληρο Φουά-γκρα πάπιας μισοψημένο, στήθος πάπιας, κονφί και έτοιμα γεύματα. Πωλεί επίσης ορεκτικά, όπως rillettes πάπιας και πατέ από φουά γκρα, αλλά και σπεσιαλιτέ όπως πάπια με πορτοκάλι κονφί και κασουλέ Lanzaguais. Το αγρόκτημα της Grezelade διαθέτει επίσης μεγάλη γκάμα τοπικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας πωλούνται στα δικά μας καταστήματα, γαστρονομίας και εστιατόρια. Μια συνδεδεμένη αίθουσα σεμιναρίων καθώς και μία τραπεζαρία είναι υπό κατασκευή για το έτος 2016.

  6. SOCIETE ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES

    Τυνησία

    Η "ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES" είναι μια Εταιρεία με έδρα την Τυνησία που δραστηριοποιείται στο διεθνές εμπόριο καθώς και στην εισαγωγή και εξαγωγή εμπορευμάτων και εδώδιμων προϊόντων Τυνησίας. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι μεγάλη και ποικιλόμορφη. Προσφέρουμε μπακάλικα προϊόντα σε κονσέρβα ή σε γυάλινο δοχείο καθώς και Τυνησιακοί χουρμάδες DEGLET NOUR. Είμαστε μια εμπορική εταιρεία χονδρικής προϊόντων διατροφής Τυνησιακής προέλευσης και αναλαμβάνουμε εισαγωγές/ εξαγωγές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  7. MN BROKER

    Γαλλία

    Η MN Consulting λειτουργεί ως εισαγωγέας και διανομέας που εξειδικεύεται στον ΠΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ εφοδιάζοντας απευθείας παρασκευαστές, παραγωγούς και μεταποιητές όλων των υλών που προέρχονται (Κίνα, Ινδία, Αφρική...). Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. Κατέχουμε εμπειρία όσον αφορά το τοπικό και διεθνές εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ενεργειακών πόρων, εξοπλισμών και αναλώσιμων. Ανάμεσα στα προϊόντα, θα βρείτε, λάδι- Huile de Florentin, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, εξευγενισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο, εξευγενισμένο κραμβέλαιο/, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ελαιόλαδο, καρύδια κάσιους, Καρύδια από βουτυρόδεντρο, βούτυρο κακάο, Βούτυρο καριτέ. Παρέχουμε επίσης συμβουλές στους παγκόσμιους εξαγωγείς και αγοραστές μέσα από την MN Négoce ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν κερδοφόρες επιχειρήσεις στο διεθνές εμπόριο ή στο εμπόριο πρώτων υλών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  8. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

    Ρωσία

    Είμαστε παραγωγοί και εξαγωγείς ρυζιού από την Ρωσία: ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟ ΡΥΖΙ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΑΤο μαύρο μας ρύζι και το κόκκινο ρύζι είναι υπερτροφές, θρυμματισμένο και κατάλληλα για ριζότο. Διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.Το καστανό μας ρύζι είναι αστίλβωτο, υγιεινό. Το αστίλβωτο ρύζι μπορεί να βλαστήσειΔιατηρεί τις μέγιστες θρεπτικές ουσίες.Παρασκευάζουμε διάφορα είδη λευκού ρυζιού: χυλωμένο και σπυρωτό για πιλάφιΈχουμε δημιουργήσει πάνω από 20 νέες ποικιλίες ρυζιού.Είμαστε επίσης η ηγετική εταιρεία στην Ρωσία για την δημιουργία νέων ποικιλιών ρυζιού.Καλλιεργούμε ρύζι σε γόνιμα εδάφη στην Νότια Ρωσία και χρησιμοποιούμε έως 2 με 3 φορές λιγότερα λιπαντικά σε σχέση με τις κύριες χώρες ρυζοκαλλιέργειας.Για αυτό το ρύζι μας είναι πιο υγιεινό.Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η εισαγωγή-εξαγωγή τροφίμων και το ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ ΡΥΖΙΟΥΩστόσο εμπορευόμαστε επίσης και σε λιανική.Εξάγουμε διάφορα ρυζάλευρα από μαύρο ρύζι, κόκκινο ρύζι, λευκό ρύζι και καστανό ρύζι.Τα ρυζάλευρα από μαύρο και κόκκινο ρύζι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μετατρέπει τον άρτο σε υπερτροφή.

  9. SAMBE HOLDINGS

    Σενεγάλ

    Η SAMBE HOLDINGS είναι μια εδραιωμένη εταιρεία εισαγωγών / εξαγωγών στη ΣΕΝΕΓΑΛΗ. Προσφέρουμε εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων διατροφής (ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, γάλα, κλπ ....), Εισαγωγές-εξαγωγές καινούριου και μεταχειρισμένου βιομηχανικού εξοπλισμού. Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων (Bazin ύφασμα και γυναικεία υφάσματα). Εισαγωγές-εξαγωγές μετάλλων, πολύτιμοι λίθοι, χρυσός και διαμάντι. Ειδικευόμαστε στις εισαγωγές-εξαγωγές σε όλη την περιοχή της Ομοσπονδίας Δυτικών Αφρικανικών Κρατών.

  10. HARISSA FOOD QUALITY LABEL -TUNISIA

    Τυνησία

    Το GICA ανήκει υπό την αιγίδα του Υπουργείου της Τυνησίας που είναι επιφορτισμένο με τη βιομηχανία και συγκεντρώνει τους επαγγελματίες των δικτύων μεταποίησης φρούτων, λαχανικών και ψαριών. Το GICA είναι ένα έργο για τη σήμανση HARISSA «FOOD QUALITY LABEL TUNISIA». Οι SICAM, STICAP, CARTHAGE FOOD, JOUDA και COMOCAP είναι οι 5 πρώτες πιστοποιημένες επιχειρήσεις της Τυνησίας. LE FOOD QUALITY LABEL TUNISIA: μια διαδικασία διαχείρισης ποιότητας από τη συγκομιδή έως το εμπόριο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

792 Επιχειρήσεις