• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργικα προϊοντα

Αποτελέσματα για

Γεωργικα προϊοντα

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. BOULEVARD BENIN

    Μπενίν

    Verified by europages badge

    Από το 2018, η εταιρεία Boulevard BENIN εξειδικεύεται στους εξής τομείς: Γεωργία, Παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής, εμπορική εκπροσώπηση, εταιρική συνεργασία και υπηρεσίες NTiC. Η εταιρεία βρίσκεται στο Μπενίν και η κύρια της δραστηριότητα είναι η εξαγωγή και εισαγωγή πρώτων υλών και κατασκευασμένων προϊόντων. Υπάρχουν πάνω από 300 οργανώσεις γεωργών σε όλο το Μπενίν. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, την ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση γεωργικών έργων για την μαζική καλλιέργεια προϊόντων όπως το καρύδι κάσιους, την σόγια, το καριτέ, το σουσάμι, τις αραχίδες, το βαμβάκι, το κεχρί, το καλαμπόκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι...σε όλη την επικράτεια του Μπενίν. Φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητα μας, τον δυναμισμό μας και την ταχύτητα των υπηρεσιών μας. Η σχέση ποιότητας/τιμής με εγγύηση και η άψογη εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση αποτελούν τα κύρια μας προτερήματα. Εργαζόμαστε τηρώντας αυστηρά τις διατάξεις της Συνεταιριστικής Πράξης OHADA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Με πάνω από 20 χρόνια πείρας στο εμπόριο τροφίμων, η Bernis Food σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα μοναδικά και οργανικά αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά στο τραπέζι σας. Τα αποξηραμένα μας τρόφιμα παράγονται τοπικά από τοπικούς γεωργούς και αποξηραίνονται με το χέρι. Σας εγγυόμαστε πως, χάρη στα αποξηραμένα μας φρούτα, θα ξαναβρείτε τις γεύσεις των παιδικών σας αναμνήσεων. Η γεύση των 100% φυσικής παραγωγής και τοπικής καλλιέργειας αποξηραμένων φρούτων θα σας εντυπωσιάσει. Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται στα γόνιμα εδάφη της Ανατολία, και τα αποξηραίνουμε στον ήλιο. H διαδικασία μας αποξήρανσης προέρχεται από τον ήλιο, με φυσικό τρόπο, και τηρούμε τις πιο αυστηρές μεθόδους υγιεινής.Στην Bernis Food, παραδίδουμε τα προϊόντα μας στις κουζίνες σας χωρίς να αλλοιώσουμε την φρεσκάδα και την φυσικότητα τους. Παρέχουμε τα προϊόντα μας βέλτιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο και στις καλύτερες τιμές. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφυλάκιο προϊόντων για αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά. •Αποξηραμένες ντομάτες •Ξηρά σύκα • Αποξηραμένα πράσινα φασόλια •Αποξηραμένες μπανάνες •Αποξηραμένα μήλα •Αποξηραμένες φράουλες • Αποξηραμένα σταφύλια •Αποξηραμένες μελιτζάνες •Αποξηραμένα μανιτάρια, ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα στον κατάλογο μας στον ιστότοπο μας! Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται και αποξηραίνονται χωρίς χημικά ή εντομοκτόνα. Σε εμάς, θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες γεύσεις της φύσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. JJGFDVJH

    Βόρεια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η AFRIQUE-EXPRESS είναι μια Εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων διατροφής και πρώτων υλών που προέρχονται από την Σενεγάλη και άλλες αφρικάνικες χώρες. Είμαστε εισαγωγείς, εξαγωγείς και θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε να διευκολύνουμε τις ανταλλαγές με χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή τροφίμων, ανάλογα με την εποχή: Σουσάμι, κάσιους, καριτέ, σιτάρι, σόγια… Προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πείρα μας στον τομέα και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Baycelik Tarim που ιδρύθηκε το 1975 είναι ένας κορυφαίος παραγωγός γεωργικών σπόρων με έδρα το Denizli της Τουρκίας. Με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών εφοδίων στην Τουρκία. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην προμήθεια υψηλής ποιότητας βρώσιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιού. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε τις πλέον εκτενείς εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων για τους πελάτες μας. Στην Baycelik Tarim διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας σπόρους, κυρίως σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους και καρύδια. Οι δικοί μας ηλιόσποροι επιλέγονται επιμελώς από τις πλέον γόνιμες πεδιάδες της Τουρκίας με σχολαστικότητα προκειμένου να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Με ετήσια ικανότητα επεξεργασίας 15, .00 τόνων ηλιόσπορου, η μονάδα μας επεκτείνεται διαρκώς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να αναδειχθούμε σε κορυφαία γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Στην Baycelik Tarim, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

  5. PAL GARDENS COMPANY

    Παλαιστίνη, κατεχόμενα εδάφη

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PAL GARDENS COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα φρούτα, Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Αποξηραμένα φρούτα, χουρμαδες, γεωργικα προϊοντα, συσκευασμενοι χουρμαδες, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Jericho, Παλαιστίνη, κατεχόμενα εδάφη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. P.R.I. GLOBAL VENTURES LIMITED

    Νιγηρία

    Η εταιρεία P.R.I. GLOBAL VENTURES LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, γεωργικα προϊοντα, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Federal Capital Territory, Νιγηρία.

  2. A.K.O.W. SARL

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία A.K.O.W. SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  3. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  4. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  5. VERSE IT - COFFEE BEINS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Coffee Beins, εκεί όπου η γεωργική αριστεία παρουσιάζει παγκόσμια εμβέλεια. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των γεωργικών εξαγωγών, ιδρύσαμε νέα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο της παράδοσης γεωργικών προϊόντων. Η Coffee Beins είναι μια καινότομη επιχείρηση εξαγωγής γεωργικών προϊόντων που επικεντρώνεται στον πελάτη, δεσμεύεται να προσφέρει γεωργικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Κύριος άξονας μας, οι αφρικάνικες καλλιέργειες, που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία συμπ. το κακάο, καρύδια κάσιους, σουσαμόσποροι, πυρήνας φοινίκων, βουτυρόδεντρο, σκόρδο, κόκκινα φασόλια, σπόροι σόγιας, μαυρομάτικα φασόλια, κόκκοι από βούτυρο καριτέ, κουρκουμίνη και πολλά άλλα.Εξάγουμε επίσης σπόροι Βραζιλιάνικου καφέ (Minas Gerais), από την Κένυα, την Τανζανία, την Ρουάντα και το Μπουρούντι. Η Coffee Beins είναι πολύ περισσότερο από μια απλή γεωργική επιχείρηση, είμαστε οι προστάτες των οικολογικών και βιώσιμων γεωργικών πρακτικών, αφοσιωμένοι στην παράδοση ποιοτικών προϊόντων και προσφέροντας ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Ελάτε με εμάς ενώ τροποποιούμε την ιστορία των γεωργικών αποστολών, μια αποστολή μετά την άλλη.

  1. BERG TRADING COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

  2. MN BROKER

    Γαλλία

    Η MN Consulting λειτουργεί ως εισαγωγέας και διανομέας που εξειδικεύεται στον ΠΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ εφοδιάζοντας απευθείας παρασκευαστές, παραγωγούς και μεταποιητές όλων των υλών που προέρχονται (Κίνα, Ινδία, Αφρική...). Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. Κατέχουμε εμπειρία όσον αφορά το τοπικό και διεθνές εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ενεργειακών πόρων, εξοπλισμών και αναλώσιμων. Ανάμεσα στα προϊόντα, θα βρείτε, λάδι- Huile de Florentin, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, εξευγενισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο, εξευγενισμένο κραμβέλαιο/, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ελαιόλαδο, καρύδια κάσιους, Καρύδια από βουτυρόδεντρο, βούτυρο κακάο, Βούτυρο καριτέ. Παρέχουμε επίσης συμβουλές στους παγκόσμιους εξαγωγείς και αγοραστές μέσα από την MN Négoce ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν κερδοφόρες επιχειρήσεις στο διεθνές εμπόριο ή στο εμπόριο πρώτων υλών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  1. TORGOPTYUG LLC

    Ρωσία

    Η "TORGOPTYUG" είναι μια εμπορική εταιρεία που προμηθεύει γεωργικά προϊόντα και παρέχει παγκόσμια εξαγωγή/εισαγωγή τροφίμων. Η εταιρεία διαθέτει πολλούς αξιόπιστους εταίρους παραγωγική καλλιέργεια: —καλλιέργειες ελαιούχων (σπόροι λιναριού, κράμβης, ηλιόσποροι, Camelina sativa, μουστάρδα, σαφράν, ελαιούχοι σπόροι ραπανιού κ.λπ.), —σπόροι δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη, κόκκινο και κίτρινο κεχρί, καλαμπόκι, λευκό και κόκκινο σόργο), —Μαύρο σιτάρι. Η "TORGOPTYUG" συνεργάζεται τακτικά με παραγωγούς επεξεργασμένων γεωργικών προϊόντων (βρώμη και φλοιός σιτάρι, αλεύρι, φλοιός αραβοσίτου) και γεωργικών προϊόντων για ζωοτροφές. Οι ιδιόκτητες αποθήκες της εταιρείας σε όλη την Ρωσία επιτρέπει την γρήγορη αποστολή της απαιτούμενης ποσότητας αγαθώς σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η μακροχρόνια εμπειρία σε εισαγωγές και εξαγωγές τροφίμων και η εμπειρογνωμοσύνη βοηθούν την "TORGOPTYUG" ώστε να διατηρεί με επιτυχία την συνεργασία της με αγρότες και πελάτες. Η προτεραιότητα της εταιρείας είναι να παρέχει υγιεινά και οικολογικά γεωργικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο, να μειώσει τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στις περιοχές όπου βρίσκεται. Η ομάδα επαγγελματιών της "TORGOPTYUG" είναι πρόθυμη να συζητήσει εξατομικευμένους τρόπους παράδοσης με τους αγοραστές. Για μια κοινή ευημερία, η εταιρεία δημιουργεί και αναπτύσσει συνεργασίες με διάφορους φορείς της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία.

  2. POKROVSKY ZRM LLC

    Ρωσία

    Η Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) παράγει και προμηθεύει φυτικά έλαια και πρώτες ύλες από σόγια και κράμβη. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται σόγια και κράμβη και προσφέρει τα εξής προϊόντα: - ακατέργαστο κραμβέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ κράμβης (χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό πρωτεΐνης για όλα τα ζωντανά κτηνοτροφίας), - ακατέργαστο σογιέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ σόγιας (ζωοτροφή και τροφή για πουλερικά, γενικής χρήσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες).Η POKROVSKY ZRM είναι το εργοστάσιο επόμενης γενιάς, που προωθεί και προστατεύει τις αιώνιες παραδόσεις παραγωγής φυτικών ελαίων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτατης ποιότητας ρωσικής προέλευσης στην παραγωγή. 'Ολα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένο και σύνθετο εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή τελικών ελαίων και λιπαρών ουσιών πιστοποιημένα όχι μόνο ως συμβατά με την Ρωσική νομοθεσία αλλά και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των λαδιών επιβλέπεται από έναν σύγχρονο εργαστήριο. Η εταιρεία εξάγει και εισάγει γεωργικά προϊόντα στης χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στην Κίνα με εμπορευματοκιβώτια, βαρέλια και φορτηγά-βυτία. Η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την πλήρη τήρηση των υποχρεώσεων της.

  3. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  4. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. KURUNE GIDA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    H Kurune Gıda είναι ένας επαγγελματίας παραγωγός αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών με έδρα την Τουρκία. Προτεραιότητα μας η υγεία σας, για αυτό προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων χωρίς χρωστικές και πρόσθετες ουσίες. Στόχος μας να προσφέρουμε σήμερα την έμπνευση υγιέστερων επιλογών για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι τον ποικιλόμορφο κλίμα της Τουρκίας και τα γόνιμα εδάφη της, επιλέγουμε τα προϊόντα μας από υγιεινούς και ποιοτικούς καλλιεργητές σε όλη την χώρα. Η διαδικασία μας αποξήρανση αιχμής λαμβάνει χώρα σε έναν κλειστό, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dry Food Processing Technology, εξαλείφουμε τον κίνδυνο μολυσματικών οργανισμών, όπως η σκόνη, μικρόβια και μούχλα. . Τα προϊόντα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας όλες τις φυσικές τους ιδιότητες χωρίς να εκτίθενται στον ήλιο ή να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί να μας επιλέξετε ; Τα αφυδατωμένα τρόφιμα παρουσιάζουν μεγαλύτερη βιωσιμότητα και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποτελούν μια εναλλακτική για πολλές συνταγές, σνακς, υγιεινή διατροφή πλούσια σε ίνες για αθλητές καθώς και για την κατασκήνωση και α ταξίδια. Στην Kurune Food, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας, στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και στις σωστές παραγωγικές μεθόδους. Η Kurune Food προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, όλα χωρίς πρόσθετες και χρωστικές ουσίες. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες γεύσεις όπως, μήλα, φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια, ντομάτες και πολλά άλλα υγιεινά φρούτα και λαχανικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  6. AUTO LOGEX S.R.L.

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AUTO LOGEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Παξιμάδια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, καρυδια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Sahateni, Ρουμανία.

  7. BIO FAST

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

  8. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  1. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  2. DETONY

    Περού

    Η εταιρεία DETONY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικολογικα γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Lima, Περού.

  3. NATURELL AB

    Σουηδία

    Verified by europages badge

    Στην Naturell AB έχουμε αναδείξει τα βιολογικά τρόφιμα σε πρότυπο. Πιστεύουμε σταθερά σε έναν κόσμο στον οποίο τα σε ποσοστό 100% βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως εξειδικευμένη στα βιολογικά τρόφιμα εταιρεία διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αναδειχθεί αργά αλλά σταθερά στην κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά δεν αρκούμαστε να πωλούμε απλώς βιολογικά υγιεινά τρόφιμα χύδην. Διαθέτουμε αποκλειστικά πλήρως βιολογικά προϊόντα. Συνολικά διαθέτουμε περισσότερα από 1000 διαφορετικά βιολογικά προϊόντα ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης βιολογικών τροφίμων. Αυτά τα προϊόντα παράγονται από τους δικούς μας γεωργούς και παραγωγούς βιολογικής καλλιέργειας. Το δικό μας δίκτυο βιολογικών προϊόντων εκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα προϊόντα μας όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εσάς για να ελαχιστοποιήσουμε τη μεταφορά. Τα προϊόντα μας: Αμύγδαλα, καρύδια Βραζιλίας, καρύδια ανακαρδιοειδών, ινδικές καρύδες, φουντούκια, φουντουκόπαστα, καβουρδισμένα φουντούκια, φιστίκια, φυστικόψιχα, καρύδια Pecan, κουκουνάρια, φιστίκια Αιγίνης, καρύδια. Αλεύρι, αλεύρι αμυγδάλου, μαράντα, αλεύρι κριθαριού, φαγόπυρου, μανιόκας, ρεβυθιών, καρύδας, αραβοσίτου, φουντουκιού και βρώμης, άμυλο πατάτας, αλεύρι κινόα, ριζάλευρο, αλεύρι σίκαλης, σπέλτας, ταπιόκας και αλεύρι Teff, σιτάλευρο. Ζάχαρη και γλυκαντικά, σιρόπι αγάβης, σκόνη εκχυλίσματος βύνης κριθής, σιρόπι βύνης κριθής και σακχαρότευτλον, ζάχαρη σακχαροκάλαμου και καρύδας, σκόνη γλυκόζης αραβοσίτου, σιρόπι βύνης αραβοσίτου και αραβοσίτου, μέλι EKO Melange, σιρόπι σφενδάμνου, ζάχαρη κοκοφοίνικα, σκόνη ζάχαρης σακχαροκάλαμου, σιρόπι ρυζιού, σιρόπι βύνης ρυζιού, σίτου και ταπιόκας, μαλτοδεξτρίνη ταπιόκας. Ρύζι, ρύζι μπασμάτι, ρύζι αρμπόριο...

  4. L'ARBRE PERSAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    L'Arbre Persan, . εμπορικό σήμα εισαγωγής ξηρών καρπών ανώτατης ποιότητας που τηρεί τα πρότυπα τροφίμων και τις νομοθεσίες εν ισχύ. Οι ιδρυτές του σήματος έζησαν στο Ιράν και στο Αφγανιστάν, όπου συνηθίζεται η χρήση των ξηρών καρπών στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική. Ωστόσο, κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, διαπίστωσαν πως δύσκολα έβρισκε κανείς ειδικά προϊόντα από αυτές τις χώρες και αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το κενό προσφέροντας ξηρούς καρπούς ποιότητας, καθώς και σκόνες και αλοιφές με ξηρούς καρπούς. L'Arbre Persan διαθέτει διάφορες συλλογές προκειμένου να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές προτιμήσεις: Αιώνια: τα φυστίκια από την Ispahan, τα αμύγδαλα της Samangan, τα καβουρδισμένα ρεβύθια της Badakhshan, οι χουρμάδες Mazafati και οι ελιές της Βοημίας. Πλούσια: προϊόντα με σαφράν από το Ιράν, αμύγδαλα με τριαντάφυλλο, φυστίκια με σαφράν, μεταξύ άλλων. Φρουτώδες : προϊόντα όπως καρπούς της βερβερίδας από την Mashad, το δαμάσκηνο της Parwan, το σύκο της Ghazni, τα αφυδατωμένα βερύκοκα Peshak και Kishtai, καθώς και διάφορα είδη σταφίδων. Καρποφόρα προσφέρει σπόρους πεπονιού από την Herat, σπόρους κολοκύθας και καβουρδισμένους σπόρους καρπουζιού. Ανθοκομική: τα προϊόντα όπως το σαφράν από το Αφγανιστάν, το άνθος Khatmi και το τριαντάφυλλο από το Ιράν. Για τους ζαχαροπλάστες, L'Arbre Persan προσφέρει ξηρούς καρπούς σε μορφή σκόνης και αλευριών. Μέσα από το εμπορικό μας σήμα, θέλουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε την τοπική γεωργία σε αυτές τις χώρες.

  5. VALEXTEAM

    Βουλγαρία

    Η VALEXTEAM ιδρύθηκε το 2012 και η ομάδα μας επικεντρώνεται στην εξαγωγή προϊόντων διατροφής και στις παγκόσμιες προμήθειες. Διαθέτουμε όλο αυτόν τον καιρό μια καλά οργανωμένη και φιλόδοξη ομάδα επικεφαλών. Προτεραιότητα της VALEXTEAM είναι ο εφοδιασμός των πελατών μας με τα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία παρέχει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων τροφίμων και ποτών όπως η Coca Cola, Pepsi, Nescafe κ.λπ σε χονδρική ή λιανική. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και ανοίγουμε νέους τομείς δραστηριότητας. Τώρα, παρέχουμε υπηρεσίες στελέχωσης, συντήρησης σκαφών και μεταφορικές υπηρεσίες. Η ομάδα μας προσπαθεί να αναπτύσσει και να βελτιώσει περαιτέρω την εξυπηρέτηση και τις σχέσεις με τους εταίρους μας. Ηγέτης στον εφοδιασμό προϊόντων υπό το σήμα FMCG και μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής. Παραδίδουμε ότι χρειάζεστε! Το κύριο μας γραφείο βρίσκεται στην Οντέσσα αλλά παρέχουμε επίσης υπηρεσίες μέσω των εταίρων μας στην Βουλγαρία και στην Γεωργία. Αξιολογούμε τον κάθε πελάτη για αυτό και μας εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι ! Η ομάδα μας εργάζεται σε μια αποθήκη 2000 τ.μ και με την βοήθεια αυτοματισμένων διαδικασιών, δίνει την δυνατότητα μιας πιο γρήγορης προόδου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  6. FRUIT EXIM LLC

    Ουζμπεκιστάν

    Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

  7. DUPONT DE NEMOURS (DEUTSCHLAND) GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DUPONT DE NEMOURS (DEUTSCHLAND) GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Βιοτεχνολογίες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Βιοτεχνολογίες, χημικά προϊόντα, και πλαστικά υψηλής απόδοσης. Έχει έδρα σε Neu-Isenburg, Γερμανία.