• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

ΓαλλίαΠροϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. SEVAROME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

  2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  3. SARL NOOH AS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Στην N.O.O.H. AS, είμαστε υπερήφανοι γιατί σας προσφέρουμε μια πραγματικά εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Το πάθος μας για ηλιέλαια υψηλής ποιότητας μας ωθεί να αναζητούμε τις πιο εκλεκτές πηγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική τελειότητα, χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα ηλιέλαια μας. Η δέσμευσή μας απέναντι στη φύση και την ποιότητα. Στην καρδιά της N.O.O.H. AS βρίσκεται η απαρέγκλιτη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι η φύση μα προσφέρει πολύτιμους θησαυρούς. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα: Κάθε σταγόνα του ηλιελαίου μας αντιπροσωπεύει τον καρπό ενός συνδυασμού πάθους και ποιότητας. Επιλέγουμε με τρόπο ευσυνείδητο τους πιο εκλεκτούς ηλιόσπορους, προκειμένου να παράγουμε ένα 100% αγνό λάδι, μη τροποποιημένο και χωρίς πρόσθετα. Πιστεύουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ευθύνη. Η διαδικασία της παραγωγής μας είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπό σας στον πλανήτη. Από τις υπεύθυνες αγροτικές πρακτικές, μέχρι τη συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον, επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες μας, μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς, λειτουργούν με βάση ηθικές και δεοντολογικές αρχές. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε δίκαιες και ισότιμες συνθήκες εργασίας. Κάθε παρτίδα λαδιού περνάει από εκτενείς ελέγχους ποιότητας, ώστε να διαφαλίζεται κάθε φορά η ασυμβίβαστη ποιότητα των προϊόντων μας.

  4. KREA-COGITO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Είμαστε μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές, το εμπόριο, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Οι τομείς μας εξειδίκευσης συμπεριλαμβάνουν τις πρώτες ύλες, την τεχνολογία αιχμής, την άμυνα και την ασφάλεια, την περιβαλλοντολογική έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Η ίδια η έννοια της KREA-COGITO © προέρχεται από την βούληση μας να ενώσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πωλητές και τους αγοραστές που δραστηριοποιούνται στους τομείς των πρώτων υλών, της τεχνολογίας αιχμής, της άμυνας, της περιβαλλοντολογικής έρευνας και ανάπυξης καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Στόχος μας αρχικά ήταν να βοηθήσουμε την εμπορική ανάπτυξη εξειδικευμένων επιχειρήσεων στην εισαγωγή-εξαγωγή, υψηλή τεχνολογία, κυρίως ασιατικών επιχειρήσεων. Με την πάροδο του χρόνου, των εμπειριών και των διαπολιτιστικών συναλλαγών, η ανάγκη να εξασφαλίσουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με διάφορους φορείς στον εμπορικό κύκλωμα επιβλήθηκε ως προφανές στοιχείο.Στοχεύουμε να εδραιώσουμε βιώσιμες εμπορικές σχέσεις με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και εταίρους μας, βασιζόμενοι σε μια προσέγγιση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, διαφανής επικοινωνίας και αμοιβαίου σεβασμού. Βούληση μας να αναγνωριστεί η ικανότητα μας να βρίσκουμε και να ικανοποιήσουμε τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας τους προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ειδικές τους απαιτήσεις.

  5. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Bikoula Complexe International Consultings Sarl, μια Γαλλικής Εταιρεία που εξειδικεύεται στην διευκόλυνση εμπορικών συμφωνιών και συναλλαγών μεταξύ δυτικών εταίρων και τους δημόσιους και ιδιωτικούς τους εταίρους στην Αφρική. Είμαστε ο σύνδεσμος μεταξύ Αφρικής και Δύσης, η διεπαφή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην Αφρικάνικη ήπειρο. Η δέσμευση μας απέναντι σε εσάς είναι να διευκολύνουμε την επικοινωνία με τους οικονομικούς φορείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη προσέγγιση και την επιτυχία των έργων σας. Πέρα από αυτήν την δραστηριότητα που βρίσκεται στην καρδιά του επαγγέλματος μας, παίζουμε έναν κύριο ρόλο στο εμπόριο τροφίμων και πρώτων υλών. Η δέσμευση μας βασίζεται στην εισαγωγή και εξαγωγή των καλύτερων προϊόντων για τους πελάτες μας σε όλη την Ευρωπαϊκή, Αμερικάνικη ήπειρο, στην Ρωσία και στην Ασία. Η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών μας βάσει της ποιότητας των προϊόντων τους αποδεικνύει τον επαγγελματισμό μας και την δέσμευση μας απέναντι στην ποιότητα και την ικανοποίηση των εταίρων μας. Μορφοποιήστε το μέλλον των επιχειρήσεων σας στην Αφρική με την Bikoula Complexe International Consultings Sarl, ο αναπόφευκτος σας εταίρος για να καθοδηγήσει τις προσδοκίες σας προς την επιτυχία. Η εμπειρογνωμοσύνη μας βασίζεται σε έναν δίκτυο έμπειρων συνεργατών για την συνοδεία του δημοσίου, ιδιωτικού τομέα καθώς και για όσους έχουν κάποιο έργο. Οι ομάδα αυτή διαθέτει μια εμπεριστατωμένη κατανόηση της αφρικάνικης αγοράς.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IS COMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

  2. VERSE IT - COFFEE BEINS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Coffee Beins, εκεί όπου η γεωργική αριστεία παρουσιάζει παγκόσμια εμβέλεια. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των γεωργικών εξαγωγών, ιδρύσαμε νέα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο της παράδοσης γεωργικών προϊόντων. Η Coffee Beins είναι μια καινότομη επιχείρηση εξαγωγής γεωργικών προϊόντων που επικεντρώνεται στον πελάτη, δεσμεύεται να προσφέρει γεωργικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Κύριος άξονας μας, οι αφρικάνικες καλλιέργειες, που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία συμπ. το κακάο, καρύδια κάσιους, σουσαμόσποροι, πυρήνας φοινίκων, βουτυρόδεντρο, σκόρδο, κόκκινα φασόλια, σπόροι σόγιας, μαυρομάτικα φασόλια, κόκκοι από βούτυρο καριτέ, κουρκουμίνη και πολλά άλλα.Εξάγουμε επίσης σπόροι Βραζιλιάνικου καφέ (Minas Gerais), από την Κένυα, την Τανζανία, την Ρουάντα και το Μπουρούντι. Η Coffee Beins είναι πολύ περισσότερο από μια απλή γεωργική επιχείρηση, είμαστε οι προστάτες των οικολογικών και βιώσιμων γεωργικών πρακτικών, αφοσιωμένοι στην παράδοση ποιοτικών προϊόντων και προσφέροντας ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Ελάτε με εμάς ενώ τροποποιούμε την ιστορία των γεωργικών αποστολών, μια αποστολή μετά την άλλη.

  3. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEALTHY BEVERAGE & FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Ροφήματα από βότανα, Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ευεξία και αναζωογόνηση, Τσάι, και φαρμακευτικα φυτα. Έχει έδρα σε Charbonnières-Les-Bains, Γαλλία.

  4. L'ARBRE PERSAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    L'Arbre Persan, . εμπορικό σήμα εισαγωγής ξηρών καρπών ανώτατης ποιότητας που τηρεί τα πρότυπα τροφίμων και τις νομοθεσίες εν ισχύ. Οι ιδρυτές του σήματος έζησαν στο Ιράν και στο Αφγανιστάν, όπου συνηθίζεται η χρήση των ξηρών καρπών στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική. Ωστόσο, κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, διαπίστωσαν πως δύσκολα έβρισκε κανείς ειδικά προϊόντα από αυτές τις χώρες και αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το κενό προσφέροντας ξηρούς καρπούς ποιότητας, καθώς και σκόνες και αλοιφές με ξηρούς καρπούς. L'Arbre Persan διαθέτει διάφορες συλλογές προκειμένου να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές προτιμήσεις: Αιώνια: τα φυστίκια από την Ispahan, τα αμύγδαλα της Samangan, τα καβουρδισμένα ρεβύθια της Badakhshan, οι χουρμάδες Mazafati και οι ελιές της Βοημίας. Πλούσια: προϊόντα με σαφράν από το Ιράν, αμύγδαλα με τριαντάφυλλο, φυστίκια με σαφράν, μεταξύ άλλων. Φρουτώδες : προϊόντα όπως καρπούς της βερβερίδας από την Mashad, το δαμάσκηνο της Parwan, το σύκο της Ghazni, τα αφυδατωμένα βερύκοκα Peshak και Kishtai, καθώς και διάφορα είδη σταφίδων. Καρποφόρα προσφέρει σπόρους πεπονιού από την Herat, σπόρους κολοκύθας και καβουρδισμένους σπόρους καρπουζιού. Ανθοκομική: τα προϊόντα όπως το σαφράν από το Αφγανιστάν, το άνθος Khatmi και το τριαντάφυλλο από το Ιράν. Για τους ζαχαροπλάστες, L'Arbre Persan προσφέρει ξηρούς καρπούς σε μορφή σκόνης και αλευριών. Μέσα από το εμπορικό μας σήμα, θέλουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε την τοπική γεωργία σε αυτές τις χώρες.

  5. ETHNIKSTORE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETHNIKSTORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Ροφήματα από βότανα, Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, αιθερια ελαια, εξαγωγή ελαιολάδου, σαφρανι, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  1. TERRANGO-COMPANY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TERRANGO-COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα μανγκο, μανγκο, καρυδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εξάγονται κόκκινες καυτερές πιπεριές, καυτερες πιπεριες, και ανανας. Έχει έδρα σε Conflans Ste Honorine, Γαλλία.

  2. NEW TRADE CENTER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEW TRADE CENTER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα αρωμάτων, Καλλυντικά προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Διανομή νερού, ορυκτα χρωμιου, εισαγωγές - εξαγωγές αρωμάτων, Αγροδιατροφική βιομηχανία, και Ομορφιά - προϊόντα. Έχει έδρα σε Morvillars, Γαλλία.

  1. BIO FAST

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

  2. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  3. LA BONNE ÉPICE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA BONNE ÉPICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Είδη χειροτεχνίας, φυσικα εντερα, Μπαχαρικά, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εντοσθια, και Είδη χειροτεχνίας. Έχει έδρα σε Maubeuge, Γαλλία.

  4. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  5. BEEZ

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BEEZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, εισαγωγη τροφιμων, εξαγωγη τροφιμων, χονδρικη πωληση τροφιμων, διανομή τροφίμων, και διανομή τροφίμων. Έχει έδρα σε Herblay-Sur-Seine, Γαλλία.

  6. SARL LGB

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL LGB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Πώληση αποθέματος για καταστήματα πώλησης σε καλύτερες τιμές, και πώληση και ξεπούλημα παλέτας κατάστημα εκπτώσεων. Έχει έδρα σε Guingamp, Γαλλία.

  7. PONTIAC VANILLA

    Γαλλία

    Η εταιρεία PONTIAC VANILLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

  8. MN BROKER

    Γαλλία

    Η MN Consulting λειτουργεί ως εισαγωγέας και διανομέας που εξειδικεύεται στον ΠΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ εφοδιάζοντας απευθείας παρασκευαστές, παραγωγούς και μεταποιητές όλων των υλών που προέρχονται (Κίνα, Ινδία, Αφρική...). Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. Κατέχουμε εμπειρία όσον αφορά το τοπικό και διεθνές εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ενεργειακών πόρων, εξοπλισμών και αναλώσιμων. Ανάμεσα στα προϊόντα, θα βρείτε, λάδι- Huile de Florentin, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, εξευγενισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο, εξευγενισμένο κραμβέλαιο/, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ελαιόλαδο, καρύδια κάσιους, Καρύδια από βουτυρόδεντρο, βούτυρο κακάο, Βούτυρο καριτέ. Παρέχουμε επίσης συμβουλές στους παγκόσμιους εξαγωγείς και αγοραστές μέσα από την MN Négoce ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν κερδοφόρες επιχειρήσεις στο διεθνές εμπόριο ή στο εμπόριο πρώτων υλών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  1. TRADCO FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRADCO FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρασινο τσαϊ, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, και αγροδιατροφικά. Έχει έδρα σε Villeneuve-La-Garenne, Γαλλία.

  2. BIO PERFECT DE EGGLEY COMPANY IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Είμαστε παραγωγοί, εισαγωγείς και εξαγωγείς φρέσκων και αποξηραμένων τροπικών φρούτων και λαχανικών, βιολογικής καλλιέργειας, 100% φυσικής προέλευσης.Μεταποίηση κατεψυγμένων φρούτων στην ΓαλλίαΔιανομή με σύντομη διαδρομή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από το αγρόκτημα απευθείας στους καταναλωτές, η BIO PERFECT εργάζεται απευθείας με τους παραγωγούς.Ένα μέρος των φρούτων μας παράγεται απευθείας από εμάς στα εδάφη μας.Καλλιεργούνται χωρίς εντομοκτόνα και συλλέγονται όταν είναι πλέον ώριμα, ώστε να προφυλάξουμε τα προτερήματα και την πραγματική γεύση του φρούτου.Τα φρούτα και τα λαχανικά μας προέρχονται από φυσική και βιολογική καλλιέργεια, διαθέτουν πιστοποίηση με το σήμα BIO και πιστοποίηση κατά την ECOCERT ΓαλλίαςΘέλουμε να μοιραστούμε την γεύση του φρέσκου φρούτου με όσους περισσότερους γίνεται.Η προσφορά μας σε βιολογικά εξωτικά φρούτα και λαχανικά είναι ποικιλόμορφηανανάς, παπάγια, μάνγκο, αβοκάντο, γλυκοπατάτα, μπανάνα και πολλά άλλα.κατεψυγμένα και αποξηραμένα φρούτα: ανανάδες και μάνγκοΗ BIO PERFECT είναι ειδική στην γευστική ποιότητα.Ελάχιστη παραγγελία3 000 κιλά για τους χονδρέμπορους και μια παλέτα για τους μικρούς διανομείς.

  3. D.W IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία D.W IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, και Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Vigneux Sur Seine, Γαλλία.

  4. SAS LLB

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS LLB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προμηθευτής πατάτας, και τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Vitry Sur Seine, Γαλλία.

  5. MIM EUROPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIM EUROPE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγροδιατροφικά, Διεθνές εμπόριο, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  6. KAY IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία KAY IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ναυτιλιακή ναύλωση, Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ναυτιλιακή ναύλωση, και Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

  7. SICAMOC

    Γαλλία

    Η εταιρεία SICAMOC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Haut Lieu, Γαλλία.

  8. IN-LUSTRYS

    Γαλλία

    Η εταιρεία IN-LUSTRYS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Neoules, Γαλλία.

  9. SOCIETE COMMERCIALE LE PRE BERCY

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE COMMERCIALE LE PRE BERCY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Avallon, Γαλλία.

  10. MARLIER ET FILS

    Γαλλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αριθμός αποτελεσμάτων.

109 Επιχειρήσεις