• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

ΓαλλίαΔιανομέαςΠροϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  2. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEALTHY BEVERAGE & FOODS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Ροφήματα από βότανα, Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ευεξία και αναζωογόνηση, Τσάι, και φαρμακευτικα φυτα. Έχει έδρα σε Charbonnières-Les-Bains, Γαλλία.

  3. L'ARBRE PERSAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    L'Arbre Persan, . εμπορικό σήμα εισαγωγής ξηρών καρπών ανώτατης ποιότητας που τηρεί τα πρότυπα τροφίμων και τις νομοθεσίες εν ισχύ. Οι ιδρυτές του σήματος έζησαν στο Ιράν και στο Αφγανιστάν, όπου συνηθίζεται η χρήση των ξηρών καρπών στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική. Ωστόσο, κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, διαπίστωσαν πως δύσκολα έβρισκε κανείς ειδικά προϊόντα από αυτές τις χώρες και αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το κενό προσφέροντας ξηρούς καρπούς ποιότητας, καθώς και σκόνες και αλοιφές με ξηρούς καρπούς. L'Arbre Persan διαθέτει διάφορες συλλογές προκειμένου να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές προτιμήσεις: Αιώνια: τα φυστίκια από την Ispahan, τα αμύγδαλα της Samangan, τα καβουρδισμένα ρεβύθια της Badakhshan, οι χουρμάδες Mazafati και οι ελιές της Βοημίας. Πλούσια: προϊόντα με σαφράν από το Ιράν, αμύγδαλα με τριαντάφυλλο, φυστίκια με σαφράν, μεταξύ άλλων. Φρουτώδες : προϊόντα όπως καρπούς της βερβερίδας από την Mashad, το δαμάσκηνο της Parwan, το σύκο της Ghazni, τα αφυδατωμένα βερύκοκα Peshak και Kishtai, καθώς και διάφορα είδη σταφίδων. Καρποφόρα προσφέρει σπόρους πεπονιού από την Herat, σπόρους κολοκύθας και καβουρδισμένους σπόρους καρπουζιού. Ανθοκομική: τα προϊόντα όπως το σαφράν από το Αφγανιστάν, το άνθος Khatmi και το τριαντάφυλλο από το Ιράν. Για τους ζαχαροπλάστες, L'Arbre Persan προσφέρει ξηρούς καρπούς σε μορφή σκόνης και αλευριών. Μέσα από το εμπορικό μας σήμα, θέλουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε την τοπική γεωργία σε αυτές τις χώρες.

  4. TERRANGO-COMPANY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TERRANGO-COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα μανγκο, μανγκο, καρυδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εξάγονται κόκκινες καυτερές πιπεριές, καυτερες πιπεριες, και ανανας. Έχει έδρα σε Conflans Ste Honorine, Γαλλία.

  5. SOCIETE COMMERCIALE LE PRE BERCY

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE COMMERCIALE LE PRE BERCY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Avallon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MELBA GASTRONOMIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MELBA GASTRONOMIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε la Trinité, Γαλλία.

  2. ETS DUPOUY - SBCC

    Γαλλία

    Η Ets Dupouy-SBCC είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1928, με μια δραστηριότητα εξαγωγής και εισαγωγής τροφίμων ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων. Ειδικοί στα υπερπόντια διαμερίσματα στη Μαρτινίκα, Γουαδελούπη, Γαλλική Γουιάνα, Ρεϋνιόν, Μαγιότ, Ταϊτή, τη Νέα Καληδονία και την Αφρική. Το τμήμα Levalois, διαμετακόμιση, μεταφορά και εξαγωγή και εισαγωγή αποξηραμένων προϊόντων διατροφής, φρέσκα και κατεψυγμένα προς Saint-Martin και Άγιος Βαρθολομαίο και Saint Pierre & Miquelon.

  3. DISTRIBUTION ALIMENTAIRE DE VENISSIEUX

    Γαλλία

  4. SOJAMI

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOJAMI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, τροφιμα με βαση τη σογια, και γαλα σογιας. Έχει έδρα σε Agen Cedex 9, Γαλλία.

  5. TERRES DU SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERRES DU SUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δημητριακά και σπόροι, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δημητριακά και σπόροι, και Ζωντανά και πουλερικά - τροφές. Έχει έδρα σε Clairac, Γαλλία.