• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Πράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. AYESM

    Τουρκία

    Η εταιρεία AYESM, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικογενειακό δίκαιο. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Henstedt-Ulzburg, Γερμανία.

  3. TECHNICARTON

    Γαλλία

    Η Technicarton σας προτείνει την τεχνογνωσία της για εργαλεία κοπής και τεχνικά προϊόντα για κοπή κυματοειδούς χαρτονιού. Η Technicarton προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία για τις περισσότερες παρτίδες κλυδωνιστών και συνδυασμένων μηχανημάτων μεταποίησης. Η εταιρεία ξεχωρίζει επίσης για τον συμβουλευτικό της ρόλο και την τεχνική υλοποίηση. Προτείνουμε την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας κοπής και συμπίεσης των μηχανημάτων διάτρησης (slotter) που διαθέτετε, επιτρέποντας την επίτευξη αποδόσεων κοπής και χάραξης συγκρίσιμων με αυτές των εξοπλισμών τελευταίας τεχνολογίας. Αυτές οι μετασκευές έχουν ήδη υλοποιηθεί στα μηχανήματα διάτρησης Martin 1636 και Martin 1000. Επιπλέον, η Technicarton χρησιμοποιεί σταθερά νέες, πρωτοποριακές και αποδοτικές μεθόδους κατασκευής για υψηλή παραγωγικότητα, βελτιώνοντας σημαντικά την ανταγωνιστικότητα με προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις επωνυμίες: Martin, Emba, Agnati, BHS, Fosber, Isowa, Langston, Marquip, MHI, Peters, Simon, Curioni, Ward, S&S, Klett, Kirby, TCY, YSF.

  4. SHENA CORRUGATING SOLUTIONS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εμπορεία μηχανημάτων και ανταλλακτικών για την παραγωγη κυμματοειδούς χαρτονιού.Με 20ετη πείρα στο χώρο και υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας παρέχουμε έξυπνες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα αναλώσιμων ειδών και μηχανημάτων, ώστε να καλύψουμε κάθε ανάγκη της γραμμής παραγωγης!

  5. ERIKA REKLAME THOMAS FRITZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERIKA REKLAME THOMAS FRITZ GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Fuldatal, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GS ELECTRONIC GMBH & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Fulda, Γερμανία.

  2. EMC INDUSTRY CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία EMC INDUSTRY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Nanjing,jiangsu,china, Κίνα.

  3. E-DOX AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία E-DOX AG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές αναπαραγωγής εκτυπώσεων εξ επαφής. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

  4. WERBEMACHER OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERBEMACHER OHG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

  5. METALLIC ELEPHANT

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία METALLIC ELEPHANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα κυρτωσης. Έχει έδρα σε Frating, Ηνωμένο Βασίλειο.

  1. NATALIS SPRL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία NATALIS SPRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας, αυτοματες βιβλιοδετικες, και χαρτοκοπτικα συνεχους χαρτιου. Έχει έδρα σε Grâce-Hollogne, Βέλγιο.

  2. DOPPLER-SIEBDRUCK FACHHANDEL

    Αυστρία

    Η εταιρεία DOPPLER-SIEBDRUCK FACHHANDEL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wels, Αυστρία.

  1. IMPRESSA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία IMPRESSA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής, Τοπογράφοι τεχνικά γραφεία μελετών, Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής, Τοπογράφοι τεχνικά γραφεία μελετών, επιμελητεια, και επεξεργασιες με cad. Έχει έδρα σε Herentals, Βέλγιο.

  2. IDENTPRINT - SISTEMAS DE IDENTIFICAÇÃO E IMPRESSÃO, LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία IDENTPRINT - SISTEMAS DE IDENTIFICAÇÃO E IMPRESSÃO, LDA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές ετικετοποίησης, γραμμωτοι κωδικες, ετικετες, Μηχανές ετικετοποίησης, και μηχανηματα τοποθετησης ετικετων για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Alcabideche, Πορτογαλία.

  3. M-PACK S.C.

    Πολωνία

    Η εταιρεία M-PACK S.C., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, Συσκευασία, Χαρτόνι - μηχανές κατασκευής, χαρτοδεσια, Χάρτινες κούτες, Συσκευασία, και Χαρτόνι - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Sanniki, Πολωνία.

  4. ALFLEXO - ERNESTO PRADO ALEXPORT

    Βραζιλία

    Η εταιρεία ALFLEXO - ERNESTO PRADO ALEXPORT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φλεξογραφία - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Curitiba, Βραζιλία.

  5. GAB SUPPLIES LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία GAB SUPPLIES LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Milton Keynes, Ηνωμένο Βασίλειο.

  6. BELFAR LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BELFAR LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτικα. Έχει έδρα σε Wakefield, Ηνωμένο Βασίλειο.

  7. TRIMEN, SPOL. S R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία TRIMEN, SPOL. S R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτυπωτές υπολογιστών, Εκτύπωση, Ψηφιακή εκτύπωση, Εκτυπωτές υπολογιστών, Εκτύπωση, και Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Praha 4 , Τσεχία.

  8. ESTEIRE, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ESTEIRE, S.L., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευή βιομηχανικών λεπίδων, και κατασκευη γραναζιων. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  1. ADA ELECTRONICS

    Τσεχία

    Η εταιρεία ADA ELECTRONICS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταμειακές μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, Ψηφιακή εκτύπωση, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Valasské Mezirící, Τσεχία.

  2. FIKIR SANAT ATÖLYESI

    Τουρκία

    Η εταιρεία FIKIR SANAT ATÖLYESI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτυπωσεις, και Εκτύπωση offset. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. C-TEC SYSTEMS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία C-TEC SYSTEMS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεργασια σε δεξαμενες, και συσκευασιες απο κυματοειδες χαρτονι. Έχει έδρα σε Macclesfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. GRAFEX, SPOL. S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία GRAFEX, SPOL. S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει έδρα σε Adamov, Τσεχία.

  5. ELT INKDRY

    Τσεχία

    Η εταιρεία ELT INKDRY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει έδρα σε Adamov, Τσεχία.

  6. SEVEROTISK, S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία SEVEROTISK, S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση όφσετ, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Ústí Nad Labem, Τσεχία.

  7. TAMPO PLUS, S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία TAMPO PLUS, S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Praha 10, Τσεχία.

  8. TAMPO CENTRUM, S.R.O.

    Σλοβακία

    Η εταιρεία TAMPO CENTRUM, S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Hlohovec , Σλοβακία.

  9. THONAUER SPOL. S R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία THONAUER SPOL. S R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Brno , Τσεχία.

  10. TAMPOPRINT - MERITAGE, SPOL. S R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία TAMPOPRINT - MERITAGE, SPOL. S R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Kladno 1, Τσεχία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

40 Επιχειρήσεις