• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Πράκτορας Αντιπρόσωπος - Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Πράκτορας / Αντιπρόσωπος
  1. ALFA-MED LLC

    Ρωσία

    Η Alfa-Med κατασκευάζει ιατρικό εξοπλισμό για ηλεκτρονική διάγνωση του ανθρώπινου σώματος. Η ηλεκτρονική διάγνωση βασίζεται στην κυμαινόμενη φύση βιολογικών αντικειμένων. Η συνεργασία με παγκόσμια κορυφαία ινστιτούτα ιατρικής και έρευνας και ανάπτυξης επιτρέπει στην Alfa-Med να κατασκευάζει διαγνωστικό εξοπλισμό με την χρήση σύγχρονων μεθόδων έρευνας: Ο σύνθετος διαγνωστικός έλεγχος SensitivE επιτρέπει μια ολοκληρωμένη ιατρική διάγνωση του σώματος με υψηλή ακρίβεια ως 97%. Το Sensitiv imago είναι μια συσκευή για στιγμιαία αξιολόγηση της υγείας και βοηθητικές δοκιμές. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει ιατρικές ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές και εξοπλισμό από το 2001. Η εργασία έρευνας και ανάπτυξης της Alfa-Med παρέχεται από την MD και τους καλύτερους ειδικούς με πτυχία PhD ιατρικής, βιολογίας και τεχνικών επιστημών. Είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε και να αναπτύξουμε συσκευές και εξοπλισμό για την υγεία, ηλεκτροιατρικό εξοπλισμό ικανό να ανιχνεύσει προκλινικά στάδια οργανικής δυσλειτουργίας. Είμαστε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας.

  2. ICORA - INTERNATIONAL COUNCIL FOR ORTHOPAEDICS AND REHABILITATION ACTIVITIES

    Ιταλία

    Η διεθνής οργάνωση Icora, Icora που σημαίνει « International Council for Orthopaedics Rehabilitation Activities », ιδρύθηκε για να παρέχει υπηρεσίες κατάρτισης υψηλού επιπέδου στους λειτουργούς που δραστηριοποιούνται στον ιατρικό και παραϊατρικό τομέα. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της, η οργάνωση δεν έπαψε να επιβάλλεται ως όνομα αναφοράς στον τομέα της.

  3. LEUNEN ORTHOPEDIE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LEUNEN ORTHOPEDIE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, ενοικιαζονται ορθοπεδικα κρεβατια και εξαρτηματα, ενοικιαζονται ορθοπεδικες αναπηρικες καρεκλες, και ορθοπεδικα υποδηματα. Έχει έδρα σε Deurne, Βέλγιο.

  4. SCANREHAB SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία SCANREHAB SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαξιλαρια κατα της εξελκωσης εκ κατακλισεως, ορθοπεδικα στρωματα, και ορθοπεδικά μαξιλάρια. Έχει έδρα σε Kraków, Πολωνία.

  5. MILAN MALEGA - I.W.M.

    Τσεχία

    Η εταιρεία MILAN MALEGA - I.W.M., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροτεχνία, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Σιδηροτεχνία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Most , Τσεχία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CENTRUM TECHNICKÉ ORTOPEDIE, S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία CENTRUM TECHNICKÉ ORTOPEDIE, S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Παπούτσια, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, και Παπούτσια. Έχει έδρα σε Ceské Budejovice , Τσεχία.

  2. PSYKOTERAPEUTISK RÅDGIVNING

    Δανία

    Η εταιρεία PSYKOTERAPEUTISK RÅDGIVNING, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Kalundborg, Δανία.

  3. FMC

    Πολωνία

    Η εταιρεία FMC, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Łódź, Πολωνία.

  4. AUDY S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία AUDY S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Brno , Τσεχία.

  5. PATRON BOHEMIA S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία PATRON BOHEMIA S.R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Melník, Τσεχία.

  1. KURY, SPOL. S R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία KURY, SPOL. S R.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Zdechovice , Τσεχία.

  2. ING. STANISLAV KECKA CATCHKEY

    Σλοβακία

  1. CENTRUM ORTOPEDICKEJ PROTETIKY SPOL. S R.O.

    Σλοβακία

  2. LINVO-HEINKE S.R.O.

    Τσεχία

  3. SIATA COMPANY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία SIATA COMPANY, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικός εξοπλισμός γυμναστικής, Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, μηχανηματα για ηλεκτρομυογραφημα, Επαγγελματικός εξοπλισμός γυμναστικής, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.