• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ωμος καφες σε κοκκους

Αποτελέσματα για

Ωμος καφες σε κοκκους

Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. WOSEBA POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Woseba είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καφέ στην αγορά της Πολωνίας, η οποία συνεργάζεται με όλους τους πελάτης της του δικτύου. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καφέδων σε κόκκους, αλεσμένοι και στιγμίαιοι καφέδες υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ασφάλειας τροφίμων κατά το πρότυπο BRC Global Standard. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και η έδρα της βρίσκεται στην Οντολάνουφ της Πολωνίας. τεχνολογία αιχμής, εισαγωγή των καλύτερων κόκκων από την νότια, κεντρική Αμερική και Ασία, μακροχρόνια πείρα και αφοσίωση στην παράδοση, όλα αυτά μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε καφέδες με μοναδικό άρωμα και γεύση. Κύριος στόχος της Woseba ήταν να προσφέρει καφές ανώτατης ποιότητας. Από το 2001, η εταιρεία ξεκίνησε να εισάγει καφέδες πρώτης ποιότητας στην αγορά. Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών, η Woseba δημιούργησε σήματα όπωςEspresso, Arabica, ή Café Brasil, χάρη στα οποία η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει καταναλωτικές τάσεις με στόχο την κατανάλωση 100% καφές Arabica. Το επόμενο στάδιο ήταν η δημιουργία ενός οικολογικού προϊόντος- ο καφές 100% Arabica Woseba Bio Organic.Οι μοναδικοί παράγοντες που διευκολύνουν την ανάπτυξη και ωρίμανση των φυτών είναι οι φυσικές συνθήκες, οι οποίες επιβλέπονται από ανεξάρτητες οργανώσεις πιστοποίησης. Τι ξεχωριστό χαρακτηριστικό της Woseba στην κατηγορία των ποιοτικών καφέδων είναι η ποιότητα της, που προκύπτει από την αργή επεξεργασία των καβουρδισμένων κόκκων. Ο χαρτοφύλακας της Woseba συμπεριλαμβάνει τους καφέδες Mocca Fix Gold, Maestro, Crema και Caffeine Shot. Οι Ti meriti un caffè Crema e Aroma και Gusto Raffinato αποτελούν τα πιο πρόσφατα προϊόντα της WOSEBA.

  3. FINELLI GROUP SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FINELLI GROUP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιπς καλαμποκιού, καβουρντισμενος καφες σε κοκκους, αλεσμενος καφες, και Διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  4. SPECIALCOFFEE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPECIALCOFFEE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρδισμένος καφές σε κόκκους, και ιταλικος καφε espresso. Έχει έδρα σε Rogolo, Ιταλία.