• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποτά

Αποτελέσματα για

Ποτά

Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. PROBAL INDUSTRIES BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  2. FORATIA EUROPE OU

    Φινλανδία

    Verified by europages badge

    Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  3. CHANFI IMPORT/EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  4. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. BRANDSPARKLE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Brandsparkle ειδικεύεται στην παραγωγή και στην παράδοση ανώτερης κατηγορίας ποτών που είναι προσαρμοσμένα στη χαρακτηριστική ταυτότητα του εμπορικού σήματος. Αφοσιωμένοι στη δημιουργία μοναδικών αναψυκτικών που ενσαρκώνουν την ουσία κάθε εμπορικού σήματος, διακρινόμαστε για την κατά παραγγελία παραγωγή αναψυκτικών που αρέσουν στους πελάτες. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων έως τη συσκευασία και τη διανομή. Με συνεργασίες με κορυφαίους παραγωγούς σε ολόκληρη την Ευρώπη διαθέτουμε προσωποποιημένες γεύσεις, σχέδια συσκευασίας και στρατηγικές μάρκετινγκ, διασφαλίζοντας ότι κάθε αναψυκτικό θα αφήνει μια μακροπρόθεσμη εντύπωση. Αναπτύσσουμε διάφορα προϊόντα για την HORECA & FMCG, όπως ζυμαρικά, ρύζι, αυγά κλπ. Με κίνητρο την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία εντάσσουμε σε κάθε πτυχή του έργου μας πάθος και δημιουργικότητα. Στόχος μας είναι όχι μόνο να παρέχουμε αναζωογονητικά και πεντανόστιμα ποτά, αλλά και να δημιουργούμε ιστορίες που σφυρηλατούν στενές σχέσεις μεταξύ πελατών και εμπορικών σημάτων. Με την Brandsparkle, κάθε γουλιά καθίσταται μια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης εμπειρίας για τους πελάτες του πελάτη μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEALTHY BEVERAGE & FOODS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Ροφήματα από βότανα, Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ευεξία και αναζωογόνηση, Τσάι, και φαρμακευτικα φυτα. Έχει έδρα σε Charbonnières-Les-Bains, Γαλλία.

  2. 3C DISTRIBUTION

    Λιθουανία

    Verified by europages badge

    Η 3C DISTRIBUTION είναι μια επιχείρηση διανομής χονδρικής πώλησης διεθνώς αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων τροφίμων και προϊόντων καθαρισμού/ομορφιάς. Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στους τομείς του εμπορίου και της διοικητικής μέριμνας, καθώς και στην ικανοποίηση των πελατών. Επιπλέον μελετούμε διαρκώς την αγορά ώστε να προμηθευόμαστε επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, να τα αποθηκεύουμε και να παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τιμές εισαγωγής στους πελάτες μας σε περισσότερες από 90 χώρες.   Αξιολογούμε σχολαστικά τους προμηθευτές μας και ασχολούμαστε αποκλειστικά με υψηλής ποιότητας προϊόντα και εμπορικά σήματα. Κατά συνέπεια, οι πελάτες μας μπορούν να αποκομίζουν οφέλη από τη διανομή χονδρικής πασίγνωστων προϊόντων όπως Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & πολλά άλλα. Η 3C DISTRIBUTION είναι ήδη έμπιστος και επιλεγμένος συνεργάτης B2B πολλών διεθνών αλυσίδων λιανικής, cash & carry, σούπερ μάρκετ, υπεραγορών, αλλά και επιχειρήσεων ενός καταστήματος. Είμαστε προσαρμόσιμοι και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις. Οι υπηρεσίες μας έχουμε αναπτυχθεί πέραν της διανομής χονδρικής ώστε να συμπεριλάβουν τη διανομή, τη διοικητική μέριμνα και την τοποθέτηση ετικετών. Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση ετικετών του προϊόντος σας στη γλώσσα που θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά και να προετοιμάσουμε όλα τα πιστοποιητικά, τα εμπορικά και τα τελωνειακά έγγραφα. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφορών χάρη στη σύγχρονη υποδομή και την τεχνογνωσία της δικής μας μονάδας διοικητικής μέριμνας χονδρικής. Αποστέλλουμε με αεροπορικά, οδικά και θαλάσσια μέσα και αναλαμβάνουμε την παράδοση πόρτα-πόρτα.

  3. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    LES BIERES DE MONTMORILLON, ζυθοποιία που εξειδικεύεται από το 1843 στην παραδοσιακή παραγωγή μπύρας, λεμονάδας και colas. Τα προϊόντα μας είναι βιολογικά και 100% Γαλλικής προέλευσης. Ξεχωρίζουν χάρη στην τεχνογνωσία μας και την ποιότητα των επιλεγμένων συστατικών. Προσφέρουμε μια μόνιμη γκάμα ζύθων: - Ξανθιές, - Λευκές, - Σταρένιες, - Κόκκινες, - IPA. 'Όπως επίσης εποχιακές μπύρες : - Χριστουγεννιάτικη μπύρα, - Ανοιξιάτικες μπύρες, - Καλοκαιρινές μπύρες. Καθώς και εφήμερες μπύρες. Τα προϊόντα μας πωλούνται στην Γαλλία και εξάγονται σε καφετέριες, ξενοδοχεία και εστιατόρια καθώς και στα καταστήματα ντελικατέσεν, κάβες και GMS και GSS (μικρομεσαία και μεγάλα καταστήματα). Επίσης, παράγουμε για λογαριασμό τρίτων. Τα ποτά μας παράγονται με οικολογική ευαισθησία και με έννοια την προστασία του περιβάλλοντος. Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα.

  4. KARAMBOOL

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARAMBOOL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά, ποτα χωρις αλκοολ, ποτα με φρουτα, εισαγωγη ποτων, δυναμωτικα ροφηματα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξωτικά ποτά, και μη αλκοολούχο εξωτικό αναψυκτικό. Έχει έδρα σε Saint-Servais, Βέλγιο.

  5. BRASSERIE DE VAUCELLES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BRASSERIE DE VAUCELLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, παραδοσιακη μπιρα, καστανες μπυρες, μπυρες σε βαρελι, αλκοολουχα ποτα, Ποτά, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Les Rues-Des-Vignes, Γαλλία.

  1. MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μη αλκοολούχα ποτά, Χυμοί φρούτων, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει έδρα σε Amiens, Γαλλία.

  2. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LES ARRANGEURS FRANÇAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ετοιμα κοκτείλ, Ποτά, ρουμι, armagnac, Παραγωγός Αρμανιάκ, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, οινοπνευματωδη, και αλκοολουχα ποτα. Έχει έδρα σε Cologne, Γαλλία.

  1. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Βουργουνδίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά, οινολογικος συνεταιρισμος, παραγωγη οινων, εισαγομενοι οινοι, γαλλικοι οινοι, τοπικοι οινοι, και οινος ροζε. Έχει έδρα σε Saint-Bris-Le-Vineux, Γαλλία.

  2. RESONE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RESONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, Μπύρα (ζύθος), Διεθνές εμπόριο, Ποτά, αλκοολες, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. DRINK SHOP ONLINE

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DRINK SHOP ONLINE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ιταλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπύρα (ζύθος), Φυσικό μεταλλικό νερό, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, λικερ, παραδοσιακη μπιρα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, ποτα, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Nave, Ιταλία.

  4. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

    Λουξεμβούργο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη αλκοολούχα ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές χάρτου και χαρτονιού, Ποτά, ρολα θερμικου χαρτιου, Μη αλκοολούχα ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές χάρτου και χαρτονιού, και Ποτά. Έχει έδρα σε Weiswampach, Λουξεμβούργο.

  5. YAROSLAVSKY DISTILLERY

    Ρωσία

    H εταιρεία περιορισμένης ευθύνης "Yaroslavsky likero-vodochny zavod" που ιδρύθηκε το 1901, παράγει οινοπνευματώδη ποτά όπως : βότκα, vetch, rosolio, απεριτίφ, λικέρ με ισχυρή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα. Η γκάμα των προϊόντων περιέχει πάνω από 30 ποτά διαφόρων εμπορικών σημάτων. Η εταιρεία παράγει κλασσικά και πρωτότυπα λικέρ και οινοπνευματώδη. Στο προσεχές μέλλον, σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της και να παράγει μπράντι, ουίσκι, οινοπνευματώδη φρούτων, σκανδιναβική βότκα aqua-vitae, γκράπα, και παλαιωμένη γκράπα, φρουτώδεις βότκα, ποτά από βύνη. Η βύνη για την βιομηχανία των ποτών αγοράζεται από επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους παρασκευής βύνης. Κατεύθυνση δραστηριότητας: Ποτά - εισαγωγές / εξαγωγές Δυνατότητα εφοδιασμού εστιατορίων με ποτά. Εφοδιάζουμε επίσης την βιομηχανία ποτών. Η παραγωγή του εργοστασίου πιστοποιείται σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις όσον αφορά τα συστήματα ποιότητας και ασφαλείας τροφίμων FSSC.

  6. LLC LALIBELA COFFEE

    Ρωσία

    Η Lalibela Coffee LLC παράγει καβουρδισμένο καφέ σε κόκκους και καβουρδισμένος αλεσμένος καφές. Τα ροφήματα μας εκτίθενται στα ράφια κορυφαίων αλυσίδων ομοσπονδιακών καταστημάτων και παρουσιάζουν ενεργή ζήτηση από τον καταναλωτή ως καφέδες για εστιατόρια ή καφές σε αυτόματα μηχανήματα διανομής. Επιλεγμένα μείγματα καφέδων και επώνυμοι επιλεγμένοι καφέδες για μπαρ που δεν θα αφήσουν αδιάφορο τον aficionado του καβουρδισμένου καφέ. Πλεονεκτήματα της εταιρείας μας: Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πρώτες ύλες διπλής εξυγίανσης, Εξοπλισμός καβουρδίσματος πρώτης ποιότητας από την γερμανική εταιρεία PROBAT, Υλοποίηση των συστημάτων ελέγχου της ποιότητας κατά HACCP και ISO 22000, Διαθέτουμε ιδιόκτητο εγκεκριμένο εργαστήριο για τον ποιοτικό έλεγχο, Δεχόμαστε νέους εταίρους και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη μιας διαρρύθμισης και δημιουργία ιδιωτικής ετικέτας, Μπορούμε να προσφέρουμε οποιοδήποτε καβούρδισμα καφέ, Παραγωγή οποιουδήποτε μείγματος καφέ.Οι κύριοι μας πελάτες είναι : διανομείς, εταιρείες, που συμμετέχουν στην εισαγωγή καβουρδισμένου καφέ και συναφή προϊόντων, αλυσίδες καταστημάτων, που πωλούν καφέ σε κόκκους και αλεσμένος.

  7. TALINA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία TALINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μη αλκοολούχα ποτά, Χυμοί φρούτων, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μη αλκοολούχα ποτά, και Χυμοί φρούτων. Έχει έδρα σε Enghien, Βέλγιο.

  8. TIEFEL GETRÄNKELOGISTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIEFEL GETRÄNKELOGISTIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά, αλκοολουχα ποτα, μη αλκοολούχα ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά. Έχει έδρα σε Fürth, Γερμανία.

  1. ARYA DRINKS & GASTRONOMIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARYA DRINKS & GASTRONOMIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά, πώληση χονδρικής, γαστρονομια, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

  2. BMDS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BMDS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλκοολουχα ποτα, και ποτα. Έχει έδρα σε Bonn, Γερμανία.

  3. KULA MADEN SUYU A.Ş.

    Τουρκία

    Η εταιρεία KULA MADEN SUYU A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, αεριουχα μεταλλικα νερα, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  4. LIVE4YOU SCANDINAVIA AB

    Σουηδία

    Η εταιρεία LIVE4YOU SCANDINAVIA AB, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγη καβουρντισμενου καφε και συναφων ειδων, εμπορικες δραστηριοτητες, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mölndal, Σουηδία.

  5. JET IMPORT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία JET IMPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρασιά, Γαλλίας, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ποτά, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lauwe, Βέλγιο.

  6. VICTORIA S.P.A.

    Χιλή

    Η εταιρεία VICTORIA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, ποτό και χυμό εξωτικών φρούτων, ποτα με φρουτα, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και ποτα χωρις αλκοολ. Έχει έδρα σε Santiago, Χιλή.

  7. RPVINHOS

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία RPVINHOS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, Αλκοόλ, κυλικειο-μπαρ, διανομή ποτών, και Ποτά. Έχει έδρα σε Vila Nova De Gaia, Canelas, Πορτογαλία.

  8. STOX BEBIDAS SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία STOX BEBIDAS SL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ποτα, και τονικ. Έχει έδρα σε Malaga, Ισπανία.

  9. INTELLIGENT DRINK

    Γαλλία

    Η εταιρεία INTELLIGENT DRINK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, και Ποτά. Έχει έδρα σε Saint-Beauzire, Γαλλία.

  10. MAKEYOURDRINK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAKEYOURDRINK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεριούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, δυναμωτικα ροφηματα, ποτα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Morscheid, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ποτά

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.150 Επιχειρήσεις