• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κάβα

Αποτελέσματα για

Κάβα

Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Βουργουνδίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά, οινολογικος συνεταιρισμος, παραγωγη οινων, εισαγομενοι οινοι, γαλλικοι οινοι, τοπικοι οινοι, και οινος ροζε. Έχει έδρα σε Saint-Bris-Le-Vineux, Γαλλία.

  2. LES DOMAINES ROBERT VIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES DOMAINES ROBERT VIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, καβα κρασιων, και αμπελωνες. Έχει έδρα σε Vias, Γαλλία.

  3. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  4. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    LES BIERES DE MONTMORILLON, ζυθοποιία που εξειδικεύεται από το 1843 στην παραδοσιακή παραγωγή μπύρας, λεμονάδας και colas. Τα προϊόντα μας είναι βιολογικά και 100% Γαλλικής προέλευσης. Ξεχωρίζουν χάρη στην τεχνογνωσία μας και την ποιότητα των επιλεγμένων συστατικών. Προσφέρουμε μια μόνιμη γκάμα ζύθων: - Ξανθιές, - Λευκές, - Σταρένιες, - Κόκκινες, - IPA. 'Όπως επίσης εποχιακές μπύρες : - Χριστουγεννιάτικη μπύρα, - Ανοιξιάτικες μπύρες, - Καλοκαιρινές μπύρες. Καθώς και εφήμερες μπύρες. Τα προϊόντα μας πωλούνται στην Γαλλία και εξάγονται σε καφετέριες, ξενοδοχεία και εστιατόρια καθώς και στα καταστήματα ντελικατέσεν, κάβες και GMS και GSS (μικρομεσαία και μεγάλα καταστήματα). Επίσης, παράγουμε για λογαριασμό τρίτων. Τα ποτά μας παράγονται με οικολογική ευαισθησία και με έννοια την προστασία του περιβάλλοντος. Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κάβα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες