• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Έμπορος χονδρικήςΠοτά - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  3. SAS 007BUSINESS PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

  4. FORATIA EUROPE OU

    Φινλανδία

    Verified by europages badge

    Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  5. CHANFI IMPORT/EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  3. TRENDY FOODS

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRENDY FOODS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Μπαχαρικά, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αρτοσκευάσματα γλυκά, Λαχανικά διατηρημένα, Γεμιστές Σοκολάτες, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, και Μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Vottem (z.i. De Milmort), Βέλγιο.

  4. PATAZA PTY LTD

    Αυστραλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PATAZA PTY LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαρωτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μέλι, καρυδια μακανταμια, μελι ευκαλυπτου, Τρόφιμα βιολογικά, και Κρασιά- Αυστραλία. Έχει έδρα σε Sydney, Αυστραλία.

  5. MIAMLAND

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIAMLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνομοσπονδίες αγορών, Εμπορικό franchising (δικαιόχρηση), Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, κέντρο διανομής, χονδρικη πωληση τροφιμων, διανομή τροφίμων, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, χονδρικό εμπόριο προϊόντων υγιεινής, και Συνομοσπονδίες αγορών. Έχει έδρα σε Pontault-Combault, Γαλλία.

  1. SOCIETE ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES

    Τυνησία

    Η "ADAM DE COMMERCE INTERNATIONAL ET SERVICES" είναι μια Εταιρεία με έδρα την Τυνησία που δραστηριοποιείται στο διεθνές εμπόριο καθώς και στην εισαγωγή και εξαγωγή εμπορευμάτων και εδώδιμων προϊόντων Τυνησίας. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι μεγάλη και ποικιλόμορφη. Προσφέρουμε μπακάλικα προϊόντα σε κονσέρβα ή σε γυάλινο δοχείο καθώς και Τυνησιακοί χουρμάδες DEGLET NOUR. Είμαστε μια εμπορική εταιρεία χονδρικής προϊόντων διατροφής Τυνησιακής προέλευσης και αναλαμβάνουμε εισαγωγές/ εξαγωγές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  2. ELIXEMARKET

    Ισπανία

    Η εταιρεία ELIXEMARKET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, εμποριο και εξαγωγη, διανομή τροφίμων, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

  1. WISE TRADING GROUP

    Λιθουανία

    Η εταιρεία WISE TRADING GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αναψυκτικά - Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αναψυκτικά - Ποτά, δυναμωτικα ροφηματα, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

  2. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία NEAR TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εμπορικοί σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

  3. E-NOOW

    Γαλλία

    Η εταιρεία E-NOOW, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καπνά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Καπνά. Έχει έδρα σε Provins, Γαλλία.

  4. GLOBAL FRUCHT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLOBAL FRUCHT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες, εισαγωγη κατεψυγμενων τροφιμων, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  5. SEVERAL SPANISH EXPORTS S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία SEVERAL SPANISH EXPORTS S.L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε GANDIA, Ισπανία.

  6. DEL FABRO GESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

    Η εταιρεία DEL FABRO GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  7. S A S OGIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία S A S OGIER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρασιά, Γαλλίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Chateauneuf Du Pape, Γαλλία.

  8. KURT ABELE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURT ABELE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  1. WILHELM WEIDLICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM WEIDLICH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

  2. OSORIO, SILVA & RIBEIRO, LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία OSORIO, SILVA & RIBEIRO, LDA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

  3. GETRÄNKE- UND GASTRONOMIESERVICE SAAR GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE- UND GASTRONOMIESERVICE SAAR GMBH & CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Neunkirchen, Γερμανία.

  4. ROLAND SCHRÖDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND SCHRÖDER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Harsefeld, Γερμανία.

  5. WIGEM GETRÄNKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIGEM GETRÄNKE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mainz, Γερμανία.

  6. MACRO GROUP HANDELS GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία MACRO GROUP HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  7. SPIRITRADE, SPOL. S R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία SPIRITRADE, SPOL. S R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αναψυκτικά - Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Praha 7, Τσεχία.

  8. HORST LEHMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HORST LEHMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  9. GETRÄNKE ESSMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE ESSMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lingen, Γερμανία.

  10. ALMDUDLER-LIMONADE A. & S. KLEIN GMBH & CO KG

    Αυστρία

    Η εταιρεία ALMDUDLER-LIMONADE A. & S. KLEIN GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν