• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς - Πολωνία

Πολωνία
  1. MOTOWIZARDS

    Πολωνία

    Η εταιρεία MOTOWIZARDS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, αυτοκίνητα, Προγραμματισμός πολυμέσων, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Nysa, Πολωνία.

  2. JLE-AUTO

    Πολωνία

    Η εταιρεία JLE-AUTO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Poznań, Πολωνία.

  3. UKITRANS SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία UKITRANS SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Zabratowka, Πολωνία.

  4. TRUCK CZĘŚCI BŁACH I RAJCHEL SPÓŁKA JAWNA

    Πολωνία

    Η εταιρεία TRUCK CZĘŚCI BŁACH I RAJCHEL SPÓŁKA JAWNA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Wroclaw, Πολωνία.

  5. SCHMIDT

    Πολωνία

    Η εταιρεία SCHMIDT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Zlotoryja, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARTUR RECAMBIOS BCN IMPORT EXPORT : ARTUR RECAMBIOS POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Artur Recambios είναι μια Πολωνική εταιρεία χονδρικού εμπορίου ανταλλακτικών αυτοκινήτου που ιδρύθηκε το 2012. Είμαστε επαγγελματίες και αναλαμβάνουμε την αγοραπωλησία γνήσιων ανταλλακτικών για αυτοκίνητα εισαγόμενα από την Πολωνική αγορά. Η αποθήκη μας προσφέρει πλούσιο απόθεμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες οχημάτων: BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ford, Peugeot, Renault και πολλά άλλα.... Διαθέτουμε ιδιόκτητο απόθεμα ανταλλακτικών και τους απαραίτητους προμηθευτές ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες που χρειάζεστε. Μπορούμε να σας πουλήσουμε εξαγωγείς λιανικής ή χονδρικής ανταλλακτικών με αποστολή σε εμπορευματοκιβώτια.Διαθέτουμε ιδιόκτητη υπηρεσία άμεσης παράδοσης από την Πολωνία στην Βαρκελώνη και την Βαλένθια. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ισπανίας και τις άλλες χώρες, χρησιμοποιείται εγχώρια και διεθνή υπηρεσία αποστολής δεμάτων. Ως ειδικοί στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, μιλάμε πολωνικά, αγγλικά και ισπανικά ώστε να διευκολύνουμε την επικοινωνία για τον πελάτη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αγοράσετε ή να παραγγείλετε μέσω εμάς, σας εγγυόμαστε μια ικανοποιητική υπηρεσία.