• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Κατασκευαστής/παραγωγόςΠαπούτσια
  1. AKBULUS

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AKBULUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Παπούτσια παιδικά, Παπούτσια ανδρικά, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Αθλητικά είδη, Αθλητισμός και ψυχαγωγία, και Υποδήματα για τρέξιμο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. LES P'TITES BOMBES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES P'TITES BOMBES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Παπούτσια, Γυναικείες τσάντες, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Παπούτσια, και Γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  3. IDS TANZSCHUH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IDS TANZSCHUH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Υποδήματα χορού και γυμναστικής, Χορός και μπαλέτο - ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Υποδήματα χορού και γυμναστικής, Χορός και μπαλέτο - ενδύματα, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  4. PUMA AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PUMA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Αθλητικά ρούχα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Αθλητικά ρούχα. Έχει έδρα σε Herzogenaurach, Γερμανία.

  5. COTSWOLD OUTDOOR LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία COTSWOLD OUTDOOR LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, και Παπούτσια. Έχει έδρα σε Malmesbury, Ηνωμένο Βασίλειο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INEXCESS FASHION

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία INEXCESS FASHION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, και Παπούτσια. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. MAJOR TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Major Textile είναι μια δυναμική Τούρκικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018. Είμαστε περήφανοι επειδή καλύπτουμε όλες τις μορφές της κλωστοϋφαντουργίας, από την κατασκευή υφασμάτων μέχρι την κατασκευή ενδυμάτων και υφασμάτων τεχνικής χρήσης. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων καλύπτει διάφορες ανάγκες και παρέχει λύσεις για διάφορες εφαρμογές. Στην ένδυση, εξειδικευόμαστε στην παρασκευή γυναικείων και ανδρικών ρούχων. Η συλλογή μας συμπεριλαμβάνει διάφορα ενδύματα όπως παντελόνια, φούστες, σακάκια, πουκάμισα, εσώρουχα, κοντομάνικα, φούτερ και πολλά άλλα. Είτε πρόκειται για καθημερινά μοντέρνα ρούχα ή ενδύματα για ειδικές περιπτώσεις, έχουμε ότι χρειαστείτε. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και καινότομες τεχνικές για να δημιουργήσουμε άνετα και πρωτότυπα ρούχα που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τα λευκά είδη σπιτιού, προσφέρουμε μια εκτενής γκάμα προϊόντων που προσθέτουν ζεστασιά και στυλ σε οποιοδήποτε χώρο. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει χαλιά, τάπητες και καλύμματα δαπέδων σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Προσφέρουμε επίσης μια εκτενής γκάμα σε κουρτίνες, καλύμματα μαξιλαριών, χαρτοπετσέτες και υφάσματα πετσετών που προσφέρουν στο σπίτι σας κομψότητα και λειτουργικότητα. Επίσης, ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, ύφασμα για έπιπλα, ταπετσαρία, τραπεζομάντηλα και πετσέτες, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, κουρτίνες μπάνιου και ποδιές. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από υλικά ανώτατης ποιότητας και προσφέρονται σε διάφορα σχέδια ώστε να μετατρέψουν τον χώρο σας διαμονής σε ένα ζεστό καταφύγιο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. MCINNER

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η MCinner ιδρύθηκε το 1980, και είναι μια πρωτοπόρα Τούρκικη εταιρεία στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας και των υποδημάτων. Στόχος μας είναι να φέρουμε την επανάσταση στον τομέα της ένδυσης μέσα από την καινοτομία και τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Κύριος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε εξαιρετική ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υπηρεσίες ανώτατης ποιότητας με το έμπειρο μας προσωπικό. Με ένα όραμα μετατροπής της βιομηχανίας, η MCinner ξεκίνησε έναν πρωτότυπο ταξίδι που δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν. Εξειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση των διεθνών αγορών, με επίκεντρο την παραγωγή υποδημάτων και προϊόντων για το στρατό. Το αρχείο μας με καταγεγραμμένες επιτυχίες συμπεριλαμβάνει την παροχή ενδυμάτων και υποδημάτων σε διάφορες χώρες, όπως στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία, Πολωνία, Εσθονία, Αλγερία, Αμερική και Μαρόκο. Εξερευνήστε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψετε τον ποικιλόμορφο μας κατάλογο προϊόντων, συμπ. ανδρική και γυναικεία ένδυση, υποδήματα, πλεκτά, ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά παντελόνια και πολλά άλλα. Η MCinner είναι ο έμπιστος σας εταίρος στον τομέα της μοντέρνας ένδυσης και υποδημάτων.

  4. IRCEB BUGGENHOUT

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IRCEB BUGGENHOUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, μεταχειρισμενα ενδυματα, ρακη, ρετάλια, ρούχα μεταχειρισμένα, Παπούτσια, και μεταχειρισμένα παπούτσια. Έχει έδρα σε Buggenhout, Βέλγιο.

  5. RESS TRADE & COMMUNICATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RESS TRADE & COMMUNICATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Παπούτσια, και Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Schwebheim, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις

Kατηγορια