• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γραβατες - παπιγιον - φουλαρια

Αποτελέσματα για

Γραβατες - παπιγιον - φουλαρια

Παπιγιόν
  1. DANDY CHIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία DANDY CHIC, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπιγιόν. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραβατες - παπιγιον - φουλαρια. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. STEFANO RICCI S.P.A.

    Ιταλία

  3. AMBIANCE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMBIANCE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραβάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπιγιόν, Φουλάρια, Διαφημιστικά προωθητικά δώρα, Παπιγιόν, Φουλάρια, Διαφημιστικά προωθητικά δώρα, και φουλαρια. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

  4. TESSITURA LANCIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TESSITURA LANCIONI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραβάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπιγιόν, Φουλάρια, Παπιγιόν, και Φουλάρια. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  5. ART LINING

    Ιταλία

    Η εταιρεία ART LINING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραβάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπιγιόν, Φουλάρια, Παπιγιόν, και Φουλάρια. Έχει έδρα σε Sant'ilario D'enza, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. L'ACCESSORIO S.R.L.

    Ιταλία

  2. LAGANO - KRAWATTEN & HERREN-ACCESSOIRES

    Γερμανία

    Η Lagano είναι από το 1999 προμηθευτής απαιτητικών ομάδων. Εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζουμε τράπεζες και επιχειρήσεις DAX, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και συλλόγους σε ό, τι αφορά στην κοινή εμφάνιση. Εντυπωσιακές εμφανίσεις με προσωποποιημένες γραβάτες και μαντίλια προβάλλουν ολόκληρη την ομάδα στο προσκήνιο. Προσδίδουμε στον οργανισμό σας χαρακτήρα με χαλαρή κομψότητα ή άψογα αξεσουάρ, όπως φουλάρια ή άλλα εντυπωσιακά είδη. Η Lagano είναι εξειδικευμένη εμπορική επιχείρηση και προμηθευτής κλασικών και ξεχωριστών ανδρικών αξεσουάρ και γυναικείων μαντιλιών. Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε ζητήματα στιλ, καθώς και άριστη ποιότητα υλικού και διαδικασιών επεξεργασίας. Από την Lagano, ο πελάτης λαμβάνει την ακριβή απόδοση του προσωπικού του στιλ σε ποιότητα εμπόρου ανδρικών ειδών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας online. Αλλά, τι θα λέγατε, να μας επισκεφτείτε προσωπικά στο δικό μας εκθεσιακό χώρο, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε το ζήτημά σας πρόσωπο με πρόσωπο;

  3. CRAVATE - CRAVATE ONLINE - NECKTIES

    Ρουμανία

    Η εταιρεία CRAVATE - CRAVATE ONLINE - NECKTIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετάξι - ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραβάτες, Παπιγιόν, Γραβάτες, και Παπιγιόν. Έχει έδρα σε Cluj-Napoca, Ρουμανία.

  4. FIORENTINI ART DI MAURO FIORENTINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIORENTINI ART DI MAURO FIORENTINI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραβάτες, Παπιγιόν, Γραβάτες, και Παπιγιόν. Έχει έδρα σε Como, Ιταλία.

  5. GRUPPO DAME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRUPPO DAME S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καπέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραβάτες, Παπιγιόν, Γραβάτες, και Παπιγιόν. Έχει έδρα σε Campi Bisenzio, Ιταλία.

  1. KAI HJORTHS EFTF., JELLING APS

    Δανία

    Η εταιρεία KAI HJORTHS EFTF., JELLING APS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φουλάρια, Παπιγιόν, Φουλάρια, και Παπιγιόν. Έχει έδρα σε Jelling, Δανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γραβατες - παπιγιον - φουλαρια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις

Kατηγορια