• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μυλόπετρες

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Μυλόπετρες

Πάροχος υπηρεσιών
  1. OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μυλόπετρες, Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων, Μυλόπετρες, και Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  2. KEN NEGUS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία KEN NEGUS LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. G.G.O.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.G.O., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανατρεπόμενα οχήματα, Μυλόπετρες, Ανατρεπόμενα οχήματα, και Μυλόπετρες. Έχει έδρα σε Fossano, Ιταλία.

  4. ASSI S.R.L.

    Ιταλία

  5. CME S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SARL CARRIERES DE ST BAILLON

    Γαλλία

  2. RATEK DI CECCUCCI GUIDO E C. S.A.S.

    Ιταλία

  3. IOANNIS MPAKASETAS OIL PRESS

    Ελλάδα

    Το Λιοτρίβι, είναι παλιά λέξη για το ελαιουργείο. Στο λιοτρίβι ο βασικός μηχανισμός ήταν οι μυλόπετρες: Συνήθως κυλινδρικές ή σπανιότερα κωνικές πέτρες, μία έως τέσσερεις, που κυλίονται κυκλικά πάνω σε επίπεδη επιφάνεια αλέθοντας τις ελιές. Συνήθως η άλεση γίνεται μέσα σε κλειστό χώρο που ονομάζεται Κόθρος. Μέσα στον Κόθρο αδειάζεται ο ελαιόκαρπος τον οποίο πολτοποιούν οι πέτρες περιστρεφόμενες. Πολύ παλιά, η κίνηση περιστροφής των πετρών γίνονταν με ζώα, συνήθως γαϊδούρια ή άλογα, αργότερα με μηχανικά μέσα. Όταν ο πολτός ήταν έτοιμος, (κατά την κρίση των υπευθύνων) μεταφερόταν σε ειδικά σακιά που λέγονταν μουτάφια ή τσόλια. Αυτά τοποθετούνταν σε πιεστήριο με κοχλία, κοινώς «βίδα», που τα πίεζε και έτσι έβγαινε το λάδι. Η βίδα περιστρεφόταν χειρονακτικά. Αργότερα χρησιμοποιούνταν υδραυλικά πιεστήρια.