• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Πάροχος υπηρεσιών
  1. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  3. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  4. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Bikoula Complexe International Consultings Sarl, μια Γαλλικής Εταιρεία που εξειδικεύεται στην διευκόλυνση εμπορικών συμφωνιών και συναλλαγών μεταξύ δυτικών εταίρων και τους δημόσιους και ιδιωτικούς τους εταίρους στην Αφρική. Είμαστε ο σύνδεσμος μεταξύ Αφρικής και Δύσης, η διεπαφή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην Αφρικάνικη ήπειρο. Η δέσμευση μας απέναντι σε εσάς είναι να διευκολύνουμε την επικοινωνία με τους οικονομικούς φορείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη προσέγγιση και την επιτυχία των έργων σας. Πέρα από αυτήν την δραστηριότητα που βρίσκεται στην καρδιά του επαγγέλματος μας, παίζουμε έναν κύριο ρόλο στο εμπόριο τροφίμων και πρώτων υλών. Η δέσμευση μας βασίζεται στην εισαγωγή και εξαγωγή των καλύτερων προϊόντων για τους πελάτες μας σε όλη την Ευρωπαϊκή, Αμερικάνικη ήπειρο, στην Ρωσία και στην Ασία. Η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών μας βάσει της ποιότητας των προϊόντων τους αποδεικνύει τον επαγγελματισμό μας και την δέσμευση μας απέναντι στην ποιότητα και την ικανοποίηση των εταίρων μας. Μορφοποιήστε το μέλλον των επιχειρήσεων σας στην Αφρική με την Bikoula Complexe International Consultings Sarl, ο αναπόφευκτος σας εταίρος για να καθοδηγήσει τις προσδοκίες σας προς την επιτυχία. Η εμπειρογνωμοσύνη μας βασίζεται σε έναν δίκτυο έμπειρων συνεργατών για την συνοδεία του δημοσίου, ιδιωτικού τομέα καθώς και για όσους έχουν κάποιο έργο. Οι ομάδα αυτή διαθέτει μια εμπεριστατωμένη κατανόηση της αφρικάνικης αγοράς.

  5. KREA-COGITO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Είμαστε μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές, το εμπόριο, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο. Οι τομείς μας εξειδίκευσης συμπεριλαμβάνουν τις πρώτες ύλες, την τεχνολογία αιχμής, την άμυνα και την ασφάλεια, την περιβαλλοντολογική έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Η ίδια η έννοια της KREA-COGITO © προέρχεται από την βούληση μας να ενώσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πωλητές και τους αγοραστές που δραστηριοποιούνται στους τομείς των πρώτων υλών, της τεχνολογίας αιχμής, της άμυνας, της περιβαλλοντολογικής έρευνας και ανάπυξης καθώς και τον τομέα των αερολιμένων. Στόχος μας αρχικά ήταν να βοηθήσουμε την εμπορική ανάπτυξη εξειδικευμένων επιχειρήσεων στην εισαγωγή-εξαγωγή, υψηλή τεχνολογία, κυρίως ασιατικών επιχειρήσεων. Με την πάροδο του χρόνου, των εμπειριών και των διαπολιτιστικών συναλλαγών, η ανάγκη να εξασφαλίσουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη με διάφορους φορείς στον εμπορικό κύκλωμα επιβλήθηκε ως προφανές στοιχείο.Στοχεύουμε να εδραιώσουμε βιώσιμες εμπορικές σχέσεις με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και εταίρους μας, βασιζόμενοι σε μια προσέγγιση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, διαφανής επικοινωνίας και αμοιβαίου σεβασμού. Βούληση μας να αναγνωριστεί η ικανότητα μας να βρίσκουμε και να ικανοποιήσουμε τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας τους προϊόντα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ειδικές τους απαιτήσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BSM INDUSTRY AND GLOBAL TRADING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικοί οργανισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Πρόληψη πυρκαϊών - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Διαμετακομιστής τελωνείου, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, υδραυλικα εξαρτηματα και εξαρτηματα πεπιεσμενου αερα, ανταλλακτικα για υδραυλικους εξοπλισμους, και Πρόληψη πυρκαϊών - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Maltepe Istanbul, Τουρκία.

  2. VNESHTORG-RUS LLC

    Ρωσία

    Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  3. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  4. BACFRESH

    Ελλάδα

    «Bacfresh» was founded in 2012 and it is based in the region of Farre in the Achaia Perfecture - Greece. With the aim of qualitative cultivation we created well-organized facilities, based on advanced technology methods and modern innovations.The result is the creation of a standard dynamic produce. We started the cultivation of pomegranates in a total area of 130 acres in Farrai, an exceptional suburb of Patras due to its soil. The pomegranate variety which is grown is the «Wonderful» . Both the excellent quality of the soil and the way of planting, layout and spreader (sagging) of the pomegranate is such so as to ensure maximum quality of the fruit. The specific fertilization program and irrigation system that supports the cultivation improves the quality and productivity of the pomegranate ensuring the full and balanced development of the tree. Disposal of the product launches in November and can last until March. For any clarification regarding our product please contact us.

  5. EUROPSIXI AGIAS A.E (MOUSTAKAS)

    Ελλάδα

    Η κύρια δραστηριότητα της επιχειρησής μας είναι η παραγωγή μήλων, η αποθηκευσή και συντήρηση τους σε ψυκτικούς θαλάμους, η συσκευασία τους στο ειδικό διαλογητήριο και η εμπορία αγροτικών προϊόντων. Εμπορευόμαστε κυρίως μήλα, αχλάδια, κεράσια, κάστανα. Οι κύριες ποικιλίες μήλων που διαθέτει η επιχείρησή μας είναι : Γκαλά, Ρεντ Ντελίσιους, Σκάρλετ, Τζέρομιν, Τζόνα, Φούτζι, Γκόλντεν, Φιρίκια, Γκράνυ Σμιθ.Η παραγωγή και διάθεση στην αγορά ξεκινάει από αρχές Αυγούστου και τελειώνει αρχές Ιουλίου. Τα προϊόντα μας αποθηκεύονται και συντηρούνται σε ψυκτικούς θαλάμους.Οι συσκευασίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την διάθεση των μήλων στην αγορά είναι πολλές και προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Η διαλογή των μήλων γίνεται στον διαλογέα που διαθέτει η επιχείρησή μας. Αρχικά τα , μήλα πλένονται και στεγνώνονται με ειδικές μαλακές βούρτσες. Έπειτα περνάνε στη φάση της διαλογής και ταξινομούνται ανάλογα με την διάμετρο ή το βάρος των μήλων που επιθυμεί ο πελάτης μας.

  1. TUNISIA TRADING

    Τυνησία

    Η Tunisia Trading είναι μια πλατφόρμα B2B που ξεκίνησε στα πλαίσια της προώθησης των εξαγωγών της Τυνησίας από το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο της Τύνιδας (CCIT). Η πλατφόρμα χρηματοδοτείται εν μέρει από μια δωρεά αμερικάνικης προέλευσης για την προώθηση την εναλλαγή πληροφοριών, τον διαμερισμό πείρας και την στρατηγική και οικονομική επαγρύπνηση.

  2. IAMA GROUP LTD

    Βουλγαρία

    Διεθνείς Διαμεταφορές, οδικές, ναυτιλιακές, σιδηροδρομικές και συνδιαζόμενες, απο και προς όλο τον κόσμο. Μεταφορές ευπαθών προιόντων, αγροτικών προιόντων, φρουτων και λαχανικών σε διαφορες θερμοκρασιες οδικά και με κοντεινερ.

  1. ARYA FARDAD

    Ιράν

    Η εταιρεία ARYA FARDAD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, και Παξιμάδια. Έχει έδρα σε Tehran, Ιράν.

  2. ALBAK & CO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALBAK & CO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Σύμβουλοι επενδύσεων, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Σύμβουλοι επενδύσεων, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, και μπουλντοζες. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. FRESKALA EXPORT CO., LIMITED

    Ιράν

    Η εταιρεία FRESKALA EXPORT CO., LIMITED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Clark, Ιράν.

  4. EMS NEGOCES

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMS NEGOCES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες. Έχει έδρα σε Roissy-En-France, Γαλλία.

  5. AGROSERV

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία AGROSERV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες εμπορικης αντιπροσωπευσης. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

  6. FADE-KAY VENTURES LIMITED

    Τουρκία

    Η εταιρεία FADE-KAY VENTURES LIMITED, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), και σποροι σουσαμιου. Έχει έδρα σε Konak,izmir, Τουρκία.

  7. WEDO TRADE SOLUTIONS LTDA

    Βραζιλία

    Η εταιρεία WEDO TRADE SOLUTIONS LTDA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες μαλλιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, καλλυντικα προϊοντα, σαμπουαν μαλλιων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και υποστήριξη εξαγωγών. Έχει έδρα σε Itu, Βραζιλία.

  8. OSGAR LYVO CONSULTING LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία OSGAR LYVO CONSULTING LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επενδύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, χρηματοδοτησεις για επιχειρησεις, χορηγουμενες απο τραπεζες, Χρυσός, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hove, Ηνωμένο Βασίλειο.

  1. SCH COMMODITY

    Καναδάς

    Η εταιρεία SCH COMMODITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Δημητριακά και σπόροι, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Montreal, Καναδάς.

  2. GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  3. MERI GLOBAL EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία MERI GLOBAL EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hatay, Τουρκία.

  4. ASL INTERFINEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASL INTERFINEX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  5. BULSCAN TRADE LTD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία BULSCAN TRADE LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σπεσιαλιτε "νιοκι", επισκευη αυτοκινουμενων γερανων, μεταφορά και αποθήκευση όλων των φορτίων, και υπηρεσιες υποστηριξης για ανυψωτικα και μεταφορικα αμαξιδια. Έχει έδρα σε Sliven, Βουλγαρία.

  6. SUREFARM LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SUREFARM LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Evershot, Ηνωμένο Βασίλειο.

  7. KEY GLOBAL EMC

    Αυστραλία

    Η εταιρεία KEY GLOBAL EMC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δημιουργια κηπου, γλυκοριζα, και αιθερια ελαια. Έχει έδρα σε Doncaster East, Αυστραλία.

  8. POLOMOLO

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLOMOLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα για αισθητικους, ενισχυμενα ερμαρια ασφαλειας, προγραμματισμος ελεγχων συμφωνα με τα ευρωπαϊκα προτυπα, και διοικητικο δικαιο. Έχει έδρα σε Herne, Γερμανία.

  9. QEOS AGR-GPS APP BURENREGELING

    Βέλγιο

    Η εταιρεία QEOS AGR-GPS APP BURENREGELING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπανση του εδαφους, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος απομακρυνσης κοπριας. Έχει έδρα σε Orroir, Βέλγιο.

  10. WATT - WEST AFRICAN TRADING TRANSPORT

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία WATT - WEST AFRICAN TRADING TRANSPORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Διαμετακομιστές ευπαθών και αλλοιώσιμων προϊόντων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Διαμετακομιστές ευπαθών και αλλοιώσιμων προϊόντων, και εκτελωνισμοί. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πάροχος Υπηρεσιών - Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.118 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ